Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pokud máte doma pomocníka z řady kuchyňských robotů, který vyžaduje jen nákup nutných surovin a zbytek udělá za vás, případně zvládne i domácí těstoviny a třeba umele i mák a vytvoří cukroví, tak máte vaření v kapse.

Pokud máte doma pomocníka z řady kuchyňských robotů, který vyžaduje jen nákup nutných surovin a zbytek udělá za vás, případně zvládne i domácí těstoviny a třeba umele i mák a vytvoří cukroví, tak máte vaření v kapse.

Kuchyňský robot ETA Gratussino je menší, ale s vyrovnaným výkonem populárního kuchyňského robota ETA Gratus. Nabízí bohaté příslušenství, variabilní kráječe na těstoviny a společně s mlýnkem na maso a na mák je to opravdu multifunkční pomocník. Velká nerezová mísa, silný motor a čtyři barevné variace jsou další z výhod tohoto kuchyňského krasavce. 

ETA Gratussino

ETA Gratus je jedním z kuchyňských robotů, který umí doslova zázraky. Silný motor uvnitř disponuje planetovým systémem otáčení, které zaručuje dokonalé a hladké zpracování těsta. Bezpečnou manipulaci s robotem umožní výkyvné rameno, které nedovolí samovolné spuštění. Připravíte v něm téměř vše.  Je ideální pro nejrůznější druhy dortových směsí, kynutých těst, ale také polevy, náplně nebo třeba umí i bramborovou kaši. Připravíte v něm osvěžující koktejl, pomůže vám s výrobou domácích lasagne a zvládnete i čokoládový dortík.

ETA Gratus

Značka ETA a její řada kuchyňských spotřebičů nabízí výkon, multifunkční využití a dlouhou životnost. Nabízí také nějakou tu vychytávku navíc, jako třeba tyčový mixér Quatroblade, který seká se čtyřmi noži, oproti dvěma nožům, které jsou standardním vybavením běžných tyčových mixérů. 

Komentáře

pavlinka353

15. 5. 2014 14:49

Včera jsem si ho koupila - je fakt boží, už se moc těším, až s ním budu pracovat.:-))

pipre pipre

28. 4. 2014 17:12

Tak ten bych chtěla, líbí se mi :-)

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více