Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znáte to. Máte chuť si uvařit něco zdravého, ale zásoby v ledničce jsou nulové. Na nákup se vám nechce a tak z plánovaného kulinářského relaxu sejde. Jak to změnit? Stačí zásoby průběžně doplňovat a mít po ruce vždy to potřebné. Se službou Potraviny on-line to jde samo.

Znáte to. Máte chuť si uvařit něco zdravého, ale zásoby v ledničce jsou nulové. Na nákup se vám nechce a tak z plánovaného kulinářského relaxu sejde. Jak to změnit? Stačí zásoby průběžně doplňovat a mít po ruce vždy to potřebné. Se službou Potraviny on-line to jde samo. Stačí si vybrat své oblíbené potraviny v internetovém seznamu, vybrat si čas dodání a pak už jen čekat, až zazvoní zvonek. A náladám na vaření můžete dát volný průchod.

Dodávka Tesco

Mnoho z nás drží krok s dobou - dodržujeme zásady zdravého životního stylu, sportujeme, vzděláváme se, cestujeme. Rádi také experimentujeme v kuchyni, vaříme pro naše blízké a známé. To ale jen za předpokladu, že máme doma všechny potřebné ingredience, které na naše oblíbené recepty potřebujeme. Říká se, že správná hospodyňka nemá spižírnu nikdy prázdnou. Jak jste na tom vy? Jak často své zásoby doplňujete?

Jedním z tipů, jak si doma udržovat dostatek potřebných potravin – ať už pro běžné vaření nebo pro gastronomické kreace – a přitom netrávit hodiny nakupováním, je využívat službu Potraviny on-line. Díky ní je možné si objednat oblíbené potraviny přes internet, během několika málo minut. Nabídka zboží je přitom velmi široká a ceny stejné, jako v obchodech.

Kromě kvalitních potravin a vždy čerstvého ovoce a zeleniny, je možné si přes službu také objednat i nejrůznější bio a organické produkty, které skvěle zpestří náš jídelníček. 

Po rychlém a jednoduchém on-line nákupu je zboží doručeno ve stanovený den a v časovém rozmezí.

Neváhejte i vy vyzkoušet pohodlný způsob nakupování přes internet. Položky můžete ve virtuálním košíku libovolně obměňovat podle nálady a aktuálních potřeb. Po obdržení objednávky vám řidiči Tesco dovezou nákup přímo k vašim dveřím.

Službu Potraviny on-line, kterou zajišťuje společnost Tesco, již využívá přes 160 000 registrovaných zákazníků. Přidejte se mezi ně i vy. Více informací naleznete na www.itesco.cz.

Komentáře

chocolate chocolate

24. 8. 2014 20:59

:yes:

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více