Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Umíte si představit svatbu, oslavu nebo večírek bez luxusního dortu! My rozhodně ne! A proto Vás zveme do jedinečné cukrárny, kde jsou dorty povýšeny na skvostná umělecká díla, která uchvátí všechny Vaše smysly.

Umíte si představit svatbu, oslavu nebo večírek bez luxusního dortu! My rozhodně ne! A proto Vás zveme do jedinečné cukrárny, kde jsou dorty povýšeny na skvostná umělecká díla, která uchvátí všechny Vaše smysly.

Představujeme Vám cukrárnu Ollies, kde si užijete nejen vytříbené chuti, ale i úžasného designu dortů, dezertů a sladkého pečiva domácí výroby, které potěší Vaše chuťové buňky a stanou se nepřehlédnutelnou dekorací každé sváteční tabule. Že už Vás nemůže nic překvapit? My Vás přesvědčíme o opaku - navštivte www.ollies.cz a nechte se unášet na sladké vlně! Varování: Budou se Vás sbíhat sliny! :)

Cukrárny Ollies patří k nejstylovějším podnikům, kde se dorty a dezerty vyrábějí s láskou a radostí, a vězte, že na jejich chuti i vzhledu je to skutečně znát. Navštivte jednu z poboček cukrárny Ollies v Ostravě a Olomouci a užijete si nejen báječných dobrot, ale i skvělé atmosféry.

Ani přespolní však nemusí zoufat. Na www.ollies.cz si můžete objednat z lákavé nabídky, která už učarovala řadu spokojených a věrných zákazníků. Mezi nejžádanější výrobky patří svatební dorty a narozeninové dorty, které se pyšní nejen znamenitou a vyváženou chutí, ale také nadstandardní kvalitou a precizní výrobou - dorty jsou vyráběny zcela bez použití rostlinných tuků, chemických konzervačních látek a práškových vycpávek. Elegantní vzhled a osobitý styl svatebních a narozeninových dortů si jistě oblíbíte! Přijít však můžete také s vlastním návrhem - zkrátka, cukráři z Ollies jsou rozhodnuti splnit všechna Vaše přání!

Vybrat si můžete například dorty patrové, na stojanu, zdobené fondánem nebo ručně vyráběnými čokoládovými ruličkami. Unikátní nabídka na www.ollies.cz zahrnuje také dorty bezlepkové. Co byste řekli jednomu z nejprodávanějších  dortů čokomalina?

Díky vysoké kvalitě používaných surovin a originálnímu designu se velké oblibě těší také dětské dorty, které svou hravostí a barevností připomínají výjev z  říše dětské fantazie.

Vaši nejmenší si jistě zamilují dorty s obrázkem dle Vašeho přání. Dorty může zdobit také jakákoli fotografie, která se speciální metodou tiskne na jedlý papír. Napadá Vás originálnější dárek pro Vaše blízké?

Objednat si můžete i originální dezerty, s kterými snadno procestujete celý svět! Je libo americké brownies, francouzské creme brulee nebo raději toskánský dortík s čerstvými malinami?

Zkrátka nepřijdou ani milovníci sladkého pečiva, třeba poctivých českých závinů či vláčných muffinů nejrůznějších příchutí.

Všechno Vámi objednané zboží si můžete nechat dárkově zabalit a popřípadě i dopravit na místo určení. Kromě samotných dortů a zákusků můžete na www.ollies.cz zakoupit také dárkový poukaz, který se stane skvělým dárkem pro každého gurmána.

Podlehněte hříšné chuti dezertů z www.ollies.cz, které vykouzlí pohodovou atmosféru a úsměv na Vaší tváři i po tom nejnáročnějším dni.

Navštivte také Ollies Bistro v Ostravě www.olliesbistro.cz, které právě slaví 1. narozeniny! Udělejte si zde zastávku třeba během svého pracovního dne. Pokud máte hlad, ale chcete něco dobrého, rychlého a zároveň zdravého, pak je Ollies Bistro přímo pro vás!

V nabídce www.olliesbistro.cz najdete občerstvení od pestrých snídaní, přes lahodnou hřející polévku, křupavé svačinové bagety až po malá jídla a bohaté saláty. Ochutnat můžete také vybraná jídla pro vegetariány, vegany či celiaky. Čerstvost, kvalita a servis jsou v Ollies Bistru opět samozřejmostí.

Ollies Bistro je skvělým místem také pro pořádání nejrůznějších rodinných a firemních akcí. Pronajmout si zde můžete nejen stylový salónek, ale také vinný sklípek s klenutým cihlovým stropem a dubovými lavicemi, který na Vás dýchne nefalšovanou atmosférou opravdového moravského sklípku. Přijďte si posedět se svými přáteli nad sklenku kvalitního moravského vína!

Ollies Bistro si vychutnáte čerstvá a kvalitní jídla i během uspěchaných dní!

Více na www.olliesbistro.cz!

PR článek

Komentáře

Nadja Nadja

14. 1. 2015 00:00

IQ_2014: :-! POZOR - po dokončení testu pro jeho vyhodnocení je třeba odeslat SMS, jejíž cena je 99 Kč.

IQ_2014

2. 10. 2014 20:30

Dobrý den, soutěž o nejchytřejší zemi v Evropě je v plném proudu a podpořit svou zemi můžete i vy!
Jak se zúčastnit?
Pod následujícím odkazem naleznete IQ test: http://cz.iq-test.eu/#9402
Pozor! Aby se výsledek je započítal do soutěže, je potřeba vyplnit celý test!
Po vyplnění testu získáte podrobné statistiky o hodnotě svého IQ a také zjistíte, jak jste na tom v porovnání s ostatními Čechy i Evropany.
Víte, že zjistit své IQ je otázka několika minut a znalost vlastního IQ může být důležitá pro celý život? Hodně štěstí a správných odpovědí!

Přidat komentář

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více