Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Každá kuchyň má své osobité kouzlo. A proto není divu, že mnozí z nás v této místnosti rádi tráví svůj volný čas. Kuchyň tak zdaleka není pouze prostorem, kde se připravuje jídlo a stoluje, ale má mnohem důležitější funkci.

Každá kuchyň má své osobité kouzlo. A proto není divu, že mnozí z nás v této místnosti rádi tráví svůj volný čas. Kuchyň tak zdaleka není pouze prostorem, kde se připravuje jídlo a stoluje, ale má mnohem důležitější funkci.

Již od pradávna je kuchyň místem, kde se u společného jídla schází celá rodina. Ačkoli se rituály kolem stolování během staletí v mnohém změnily, zůstává kuchyň pomyslným centrem rodinného života. Samo čínské učení feng-shui kuchyň považuje za zdroj zdraví celé rodiny, a proto by v ní například neměl zůstávat nepořádek, odpadky či rozbité nebo nefunkční věci.

Z těchto důvodů bychom měli velkou pozornost věnovat zařízení kuchyně, které by mělo odrážet náš osobitý styl. Především kuchyňská linka musí splňovat vysoké požadavky, a to nejen z hlediska designového, ale i praktického, hygienického a bezpečnostního.  Že je výběr kuchyně takovýchto kvalit časově i finančně náročný? Se společností INDECO Vás přesvědčíme o opaku.

Společnost INDECO, která je na trhu již 19 let, nabízí špičkové služby v oblasti vybavení interiérů se zaměřením na řešení úložných prostor na míru. Společnost INDECO tak nabízí také kuchyně na míru, a to hned ve třech řadách:

Kuchyně S jsou primárně určeny do malých bytových prostor nebo kanceláří. Jejich hlavními přednostmi jsou minimalizace montážních rozměrů kuchyně, ojedinělá možnost zcela uzavřít pracovní desku a extenze užitného prostoru.

Navzdory malým rozměrům se jedná o plnohodnotné kuchyně se spotřebiči. Kromě efektivního využití místa kuchyně nabízí elegantní jednoduché linie a sofistikovaný design.

Návrhy kuchyní M vychází z potřeb majitelů bytů střední velikosti. Tato řada umožňuje maximální volnost při výběru kombinace materiálů a barev, a tak zaujme i příznivce originálního bydlení. Obsáhlá série s mnoha variantami a velikostmi modulů umožňuje operativně reagovat na jakýkoli prostor, a tím naplňovat potřeby zákazníka.

Kuchyně pro náročné – to jsou kuchyně XL. Kuchyně se pyšní decentní formou, exkluzivními materiály, ostrými hranami a akcentem na detail, a tak snadno splní i ty nejvyšší nároky na moderní bydlení.

Prostorné a vzdušné řešení zahrnuje takové prvky, jako je ostrůvek, barový pult či ergonomická pracovní plocha, které se podílí na osobitém a nezaměnitelném výrazu, jenž je pro celou řadu kuchyní XL specifický. Samozřejmostí jsou spotřebiče nejvyšší kvality od firem Siemens či AEG.

Společnost INDECO se dále specializuje na výrobu vestavěných skříní a šaten na míru a dalšího nábytku, jako jsou komody, psací stoly, botníky či knihovny. V e-shopu společnosti mohou výrobci nábytku a truhláři též zakoupit širokou škálu nábytkového kování a plošných materiálů pro výrobu skříní na míru.

Společnost INDECO pro své zákazníky připravila řadu zajímavých benefitů, díky kterým budete mít kuchyň svých snů ještě více na dosah!

Komentáře

IQ_2014

2. 10. 2014 20:31

Dobrý den, soutěž o nejchytřejší zemi v Evropě je v plném proudu a podpořit svou zemi můžete i vy!
Jak se zúčastnit?
Pod následujícím odkazem naleznete IQ test: http://cz.iq-test.eu/#9402
Pozor! Aby se výsledek je započítal do soutěže, je potřeba vyplnit celý test!
Po vyplnění testu získáte podrobné statistiky o hodnotě svého IQ a také zjistíte, jak jste na tom v porovnání s ostatními Čechy i Evropany.
Víte, že zjistit své IQ je otázka několika minut a znalost vlastního IQ může být důležitá pro celý život? Hodně štěstí a správných odpovědí!

Přidat komentář

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více