Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejbarevnější období roku je tu a s ním bohužel i sychravé a chladné počasí. Pokles teplot i úbytek slunečních paprsků se mnohdy negativně podepisují na našem fyzickém i psychickém zdraví. A přitom stačí tak málo, abychom studenou část roku přečkali ve zdraví a fit – totiž zásobit své tělo pořádnou dávkou vitamínů!

Nejbarevnější období roku je tu a s ním bohužel i sychravé a chladné počasí. Pokles teplot i úbytek slunečních paprsků se mnohdy negativně podepisují na našem fyzickém i psychickém zdraví. A přitom stačí tak málo, abychom studenou část roku přečkali ve zdraví a fit – totiž zásobit své tělo pořádnou dávkou vitamínů!

Zapomeňte však na chemicky vyráběné vitamínové doplňky a vrhněte se na ovoce, které se může stát nejen zdravou, ale i velmi chutnou prevencí mnoha zdravotních problémů. Ovoce je totiž úžasným zdrojem celé řady ochranných látek – především obsahuje komplex vitamínů (zejména vitamín A, B1, B2, B3, B5, B6, kyselinu listovou, C, D a mnoho dalších), které významně zvyšují obranyschopnost organismu, a tak jej ochraňují před vznikem nejrůznějších virových i bakteriálních onemocnění, jichž je právě v podzimním období požehnaně.

Na rozdíl od vitamínových doplňků ovoce navíc obsahuje řadu minerálních látek, jako je draslík, hořčík či železo, antioxidantů a množství vlákniny. Tak neváhejte a zařaďte ovoce do svého jídelníčku! A my Vám dnes ukážeme, jak Vám ovoce může ještě více zachutnat.

Ovoce je samozřejmě výborné jen tak nebo v podobě nejrůznějších salátů. Ukazuje se však, že nejen děti, ale i dospělí mají mnohdy problém za den sníst doporučovanou porci ovoce. Vyzkoušejte proto lahodné šťávy nebo populární smoothie a uvidíte, že spotřeba ovoce se ve Vaší rodině rapidně zvýší. S tím správným kuchyňským pomocníkem – Odšťavňovačem citrusových plodů – bude příprava takových dobrot nejen snadná a rychlá, ale dokonce i zábavná.

Odšťavňovač citrusových plodů je vhodný nejen ke zpracování citrusů, ale i jablek a hrušek, stejně jako měkkého a šťavnatého ovoce – hroznového vína, melounů, ananasů, jahod, rybízu apod. Jelikož je šťáva z plodů lisována mechanickou cestou, neztrácí žádné vitamíny, ani další cenné látky. Ovládání odšťavňovače je navíc velmi snadné, rychlé a bezpečné, že přípravu chutné ovocné šťávy zvládne opravdu i dítě. Přesvědčte se v následujícím videu:

Odšťavňovač citrusových plodů je vyráběn z kvalitních materiálů, které zajišťují jeho vysokou odolnost, dlouhou životnost i snadnou údržbu, takže ho bez obav můžete používat i několikrát za den. Díky menším rozměrům se odšťavňovač pohodlně ovládá a navíc nezabírá téměř žádné místo. Zkrátka, Odšťavňovač citrusových plodů se snadno stane oblíbeným pomocníkem celé Vaší rodiny. Zakoupit jej můžete na http://reproplast.cz, a to třeba i pro Vaše blízké jako vánoční dárek!

Vyzbrojte se Odšťavňovačem citrusových plodů a žádné podzimní nemoci Vás už neohrozí!

PR článek

Komentáře

Zcela souhlasím

26. 12. 2015 01:25

Zcela souhlasím, já odšťavňuji téměř denně a všichni to doma milujeme, v sychravém období nás obcházejí nemoci a když náhodou nějaká zavítá, za pár dnů je pryč :) já mám nově tento skvělý kousek a můžu jenom doporučovat www.eujuicers.cz/odstavnovac-oscar-da-1200-bila

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více