Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

O víkendu většinou doháníme aktivity, které během týdne nestihneme, například velký nákup potravin a drogerie. Kdo ale využívá službu Potraviny on-line, nákupy řeší přes internet z pohodlí domova a má čas i na relaxaci a odpočinek.

Týden ještě ani pomalu neskončil a už začíná nový. Každodenní shon, starosti s dětmi, zaměstnání a ještě k tomu se starat o domácnost. Po celém denním maratonu si na chvilku vydechnete, kouknete na hodiny a zjistíte, že je skoro na čase jít do postele. Po vyčerpávajícím pětidenním koloběhu konečně přichází víkend a s ním i zasloužený odpočinek a čas strávený s rodinou. V tyto dny ale většinou doháníme aktivity, které během týdne nestihneme, například velký nákup potravin a drogerie. Kdo ale využívá službu Potraviny on-line, nákupy řeší přes internet z pohodlí domova a má čas i na relaxaci a odpočinek.

Tesco potraviny

Bára je lektorkou angličtiny a francouzštiny, kterou vyučuje ve speciálně zřízené učebně ve svém rodinném domku. O její kurzy je velký zájem, a tak je její diář beznadějně plný. Je matkou předškolních dětí, a je tedy jasné, že má po celý týden o zábavu postaráno. Ráno vypraví děti do školky, rychle poklidí, dá si kávu a již po chvíli přichází první student na soukromou lekci. Do města se kvůli své práci dostane jen zřídka a vždy má tuto cestu spojenou s mnoha povinnostmi, které musí vyřešit.

Nákupy potravin dříve obstarávala jednou týdně o víkendu, pouze pečivo kupovala v malém krámku poblíž mateřské školky. Každé sobotní dopoledne tak pro Báru představovalo horečné přemýšlení o tom, co rodině uvaří, kam všude musí zajít, aby sehnala potřebné ingredience a v neposlední řadě o tom, kolik času s tím stráví. Nejednou se jí také stalo, že zapomněla tu či onu přísadu do připravovaného náročného jídla a do města se musela vracet.

Proto ji velmi zaujala služba, kterou ji doporučila její přítelkyně. Rodinné nákupy přes internet.  Možnost objednání potravin, ale i drogerie on-line a dodání až ke dveřím ji naprosto nadchla. Nakupuje nyní z  domova, častěji, než jednou za týden, má mnohem více času na to rozmyslet si, co dobrého své milované rodině o víkendu připraví a především ušetří spoustu času, který věnuje příjemnějším činnostem.

Poznáváte se v Bářině příběhu? Neváhejte i vy vyzkoušet pohodlný způsob nakupování přes internet. Položky můžete ve virtuálním košíku libovolně obměňovat podle nálady a aktuálních potřeb. Po obdržení objednávky vám řidiči Tesco dovezou nákup přímo k vašim dveřím. Ušetřete čas i námahu a nakupujte moderním způsobem.

Službu Potraviny on-line, kterou zajišťuje společnost Tesco, již využívá přes 175 000 registrovaných zákazníků. Přidejte se mezi ně i vy. Více informací naleznete na www.itesco.cz

Komentáře

J.Bubla

1. 11. 2014 13:50

To by službu museli mít ještě jinde než v Praze. Takhle mě reklama může jen naštvat.:-((

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více