Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoce jsou pro mnohé z nás dobou hodování. Na vánoční pokrmy se těšíme po celý rok a nic je zkrátka nemůže nahradit. Jak si ale o svátcích dopřávat tak, jak jsme zvyklí, a přitom nenabrat zbytečná kila navíc?

Vánoce jsou pro mnohé z nás dobou hodování. Na vánoční pokrmy se těšíme po celý rok a nic je zkrátka nemůže nahradit. Jak si ale o svátcích dopřávat tak, jak jsme zvyklí, a přitom nenabrat zbytečná kila navíc?

Představa zdravých vánočních dobrot není pro většinu lidí příliš lákavá. Pokud se i Vám ihned vybaví odříkání a omezování, nemusíte se bát – nic takového Vás nečeká! Mnohdy totiž stačí použít jen zdravější suroviny. A pokud víte, jak na to, na chuti to nebude vůbec znát!

Až budete péct, vařit, smažit, dusit, zkrátka připravovat své oblíbené sváteční pokrmy, nezapomeňte do nich přidat Šmakouna. Jedná se o ryze český výrobek, který se v českých kuchyních těší velké oblibě díky své chuti, výživovým hodnotám i univerzálnímu užití. Šmakoun je vyráběn tepelnou úpravou vaječného bílku – je tedy bohatým zdrojem kvalitní bílkoviny, která je pro naše zdraví nezbytná. Vedle toho však neobsahuje žádný cukr, tuk, cholesterol, lepek, ani chemické či konzervační látky. Přidáním Šmakouna tak pokrmy obohatíte o cennou bílkovinu a zároveň rapidně snížíte jejich kalorickou hodnotu i glykemický index, a tak Vás zasytí na mnohem delší dobu. A to určitě stojí za vyzkoušení, nemyslíte? A nakonec to nejlepší! Šmakoun vůbec nezmění chuť, vůni, ani strukturu jídel, takže si ani nevšimnete, že mlsáte mnohem zdravěji!

Takže až půjdete nakupovat na vánoční pečení, nezapomeňte na Šmakouna – příště Vám totiž přineseme ty nejlepší recepty na vánoční cukroví a pokrmy se Šmakounem! A buďte si jisti, že se po nich jen zapráší! Na nákupní seznam si tedy připište přírodní a ochucené plátky Šmakoun, kakao-oříškový krém Šmakoun a párek Šmakoun, ať jste vyzbrojeni na velké vánoční přípravy. A pokud jste zvědaví již nyní, malou inspiraci najdete v článku Revoluce! Dopřejte si i sladká jídla zdravě!

Výrobky Šmakoun jsou k dostání po celé České republice – v obchodních sítích Kaufland, Makro a Tesco, v Globusu, Bille, Albertu, v obchodech se zdravou výživou a ve fitness/wellness centrech. Aktuální informace a spoustu receptů najdete na www.smakoun.eu a na facebooku https://www.facebook.com/smakounovo.

Sledujte nás – již brzy se můžete těšit na nejoblíbenější recepty na vánoční cukroví se Šmakounem!