Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Začátek roku: Start lepšího života!

Začátek roku bývá ve znamení nejrůznějších předsevzetí! Pokud jste si i Vy slíbili, že letos zhubnete, dostanete se do výborné kondice a budete celkově žít mnohem zdravěji, jste na správné adrese – máme pro Vás totiž skvělý tip, jak svých cílů dosáhnete, a to bezbolestně, s radostí a chutí.

Začátek roku bývá ve znamení nejrůznějších předsevzetí! Pokud jste si i Vy slíbili, že letos zhubnete, dostanete se do výborné kondice a budete celkově žít mnohem zdravěji, jste na správné adrese – máme pro Vás totiž skvělý tip, jak svých cílů dosáhnete, a to bezbolestně, s radostí a chutí.

O tom, že v tom nejste sami, svědčí fitness centra a tělocvičny, které jsou tradičně na začátku roku nacpané k prasknutí. I když si dáváte pořádně do těla, nezapomínejte na zdravý a vyvážený jídelníček – to, co jíme, totiž tvoří až 70% úspěchu.

Aby se výsledky Vašeho snažení dostavily co nejdříve a Vy jste z každého stoupnutí na váhu nebo před zrcadlo měli jen a jen radost, vyzkoušejte náš osvědčený trik, který si právem oblíbily již tisíce Čechů. Zapojte do svého jídelníčku Šmakouna – tato drobná změna, kterou ani nepocítíte, Vám přinese viditelné výsledky!

Šmakoun je jedinečný český výrobek, který vzniká tepelnou úpravou čistého vaječného bílku. Tajemství Šmakouna spočívá v jeho unikátních výživových hodnotách – Šmakoun je vynikajícím zdrojem kvalitní, lehce stravitelné a pro zdraví nezbytné bílkoviny, přičemž na rozdíl od jiných zdrojů neobsahuje žádný tuk, cukr, cholesterol, lepek, ani chemické a konzervační látky.

Čeho tedy přidáním Šmakouna do svých jídel skutečně dosáhnete?

  • Obohatíte jídlo o cennou bílkovinu, která je mimo jiné nezbytná pro budování svalové hmoty
  • Snížíte celkovou energetickou zátěž jídla
  • Rapidně snížíte podíl cukrů, tuků a cholesterolu. Šmakoun je navíc bezlepkový!
  • Snížíte glykemický index, takže Vás jídlo kvalitně zasytí na výrazně delší dobu
  • Pochutnáte si přesně tak, jak jste zvyklí! Jelikož Šmakoun nemění chuť jídel, ani si nevšimnete, že se stavujete mnohem zdravěji.

Další nepopiratelnou výhodou Šmakouna je univerzálnost jeho použití – Šmakounem totiž můžete obohatit všechna slaná i sladká jídla teplé i studené kuchyně. Vyzkoušejte například Přírodní nebo Ochucené plátky Šmakoun, které výrazně odlehčí všechny pokrmy, do kterých je přidáte. Zkrátka však nepřijdete ani v případě, že milujete sladké, a to díky Ochuceným plátkům Meruňka a novým příchutím Brusinka a Švestka nebo výbornému Kakaooříškovému krému Šmakoun, které se stanou skvělou přísadou do všech Vašich oblíbených sladkých jídel a moučníků. Díky jejich lahodné chuti Vám však zajisté zachutnají i jen tak samotné. Vzhledem k jejich složení je navíc můžete bez obav nabídnout třeba i dětem!

Výjimečným výrobkem jsou Štíhlé nudle - Šmakoun v podobě špaget či nudlí. Je to jediná přílohová potravina na bázi bílkovin a nikoli sacharidů a navíc je bezlepková. Štíhlé nudle lze použít nejen "na slano" například v italské kuchyni (alio olio), ale výborné jsou i na sladko - například s jablky a ořechy!

Pokud stojíte na druhé straně barikády a patříte mezi zapřisáhlé masožravce, určitě vyzkoušejte Párek Šmakoun a Karbanátek Šmakoun, které přinášejí tradiční a poctivou chuť ve zdravějším a odlehčeném provedení, díky kterému jsou akceptovány dokonce i odborníky na výživu.

Začlenit Šmakouna do každodenního jídelníčku je velmi snadné – inspiraci najdete například ve výborných kuchařkách, které si můžete stáhnout zdarma, u mladých úspěšných blogerek nebo na facebookových stránkách přímo od konzumentů Šmakouna. Zde je malá ochutnávka:

SNÍDANĚ: Kuskus se Šmakounem meruňka, brusinka nebo švestka

SUROVINY:

POSTUP: Uvařený kuskus smícháme s kousky Šmakouna a ovocem. Dochutíme sýrem cottage a dozdobíme neslazeným kakaem.

OBĚD: Štíhlé haluše - Štíhlé nudle se zelím (ala halušky)

SUROVINY:

  • 2 balení Štíhlých nudlí
  • 400 g kysaného zelí
  • 500 ml zeleninového vývaru nebo vody
  • 2 jablka
  • 1 velká cibule
  • 1 hrst sušených rajčat
  • 2 lžičky kmínu
  • 3 lžíce oleje
  • sůl, pepř

POSTUP: Na lžíci oleje necháme zesklovatět jemně pokrájenou cibuli. Rajčata si nakrájíme na menší kousky. Určitě je lepší použít sušená v pytlíčku, nikoliv naložená v oleji. Přidáme k cibuli, zasypeme kmínem a 2 minuty restujeme. Vmícháme scezené zelí, zalijeme vývarem a dusíme 20 minut. Nyní už jen zbývá oloupat a jemně nastrouhat jablíčka, která nám zelí zahustí a zároveň osladí. Ještě necháme 10 minut dusit a během toho si na 2 lžících oleje krátce orestujeme Štíhlé nudle. Vše dohromady promícháme, dochutíme solí a pepřem, můžeme servírovat.

VEČEŘE: Grilovaný Párek Šmakoun s grilovanou zeleninou

SUROVINY:

  • Párek Šmakoun
  • Zelenina dle chuti
  • Oblíbené koření
  • Lžíce kvalitního oleje

POSTUP: Zeleninu pokrájíme, ochutíme kořením, zakapeme olejem a grilujeme společně s Párkem Šmakoun.

Výrobky Šmakoun jsou k dostání po celé České republice – v obchodních sítích Kaufland, Makro a Tesco, v Globusu, Bille, Albertu, v obchodech se zdravou výživou a ve fitness/wellness centrech.

Takže pokud Vás straší vychylující se ručička váhy, nebo Vás lákají staré rifle, které už roky schováváte ve skříni a doufáte, že se „jednou“ do nich dostanete, už nečekejte! Nejlepší chvíle na odstartování změny k lepšímu životu je právě teď!

Přejeme Vám mnoho úspěchů při uskutečňování Vašich cílů!

PR článek

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Nejnovější recepty Více