Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.

Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.

Co se zde můžete naučit? Výběr kurzů je opravdu veliký, od evropské kuchyně až po asijskou, kurzy určené pouze k přípravě masa („Maso, maso, maso...“), kurz výroby pralinek a nebo dětské kurzy,  kde si vaše malé ratolesti mohou vyzkoušet přípravu sushi, nebo zdobení cupcakes. V Chefparade si tedy vybere opravdu každý, navíc zde seženete speciální ingredience pro každou příležitost ve vaší kuchyni, jelikož je studio propojeno s Chefshopem, který funguje zároveň jako eshop. Po kurzu si tak rovnou můžete zakoupit ingredience a předvést své nově načerpané kuchařské zkušenosti také u vás doma.

Chefshop dováží produkty ze všech koutů světa a nabízí je za velkoobchodní ceny pro všechny zákazníky. Obsluha vám ochotně poradí a případně potraviny zabalí jako dárkový balíček.     

        

Vyzkoušeli jsme:

Při návštěvě Chefshopu se vyplatí zakoupit více potravin (platí zde také množstevní sleva), ideálně pokud máte před sebou víkend a chcete své známe okouzlit vynikajícím obědem nebo večeří.

Vyzkoušeli jsme produkty, které se hodí (nejen) na večeři ve stylu italské kuchyně (extra panenský olivový olej IL Casolare a sušená rajčata). Při nákupu jsme obdrželi rovnou praktický recept na spaghetti s omáčkou bolognese, který nám byl při vaření výbornou inspirací.

Dále zde seženete všechny ingredience na výrobu domácího sushi, jehož přípravu vás naučí buď v Chefparade, nebo můžete navštívit stránku www.milujusushi.cz, kde naleznete instruktážní video.

Ingredience můžete zakoupit v již hotovém sushi balíčku, díky kterému ušetříte a z vlastních zkušeností můžeme potvrdit, že vám vydrží minimálně na dvě přípravy sushi, což se vyplatí.

Máte pocit, že v našem nákupním košíku ještě něco chybí? Správně! Každá příjemně strávená večeře s přáteli se neobejde bez kvalitního přípitku. My zvolili Prosecco IT Extra Dry, ze kterého můžete v pokročilejších hodinách umíchat například oblíbený drink Aperol Spritz.

A jestli si pořád nejste jistí svou návštěvou v Chefshopu, přijďte se podívat na ochutnávkový den dne 31.1.2015 na adrese Husitská 56, Praha 3, kde můžete zdarma ochutnat vybrané delikatesy a odpolednem vás bude provádět zajímavý program za účasti vynikajících kuchařů.

My rozhodně doporučujeme, jelikož studio Chefparade je výjimečné především v propojení všech možností, které s vařením souvisí.

PR článek

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více