Chefparade – tam, kde se (nejen) vaří
29. 1. 2015 Vaření
Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.
Škola vaření Chefparade funguje v Praze již od roku 2007 a pokud jste ji od té doby ještě nenavštívili, máte nejvyšší čas.
Co se zde můžete naučit? Výběr kurzů je opravdu veliký, od evropské kuchyně až po asijskou, kurzy určené pouze k přípravě masa („Maso, maso, maso...“), kurz výroby pralinek a nebo dětské kurzy, kde si vaše malé ratolesti mohou vyzkoušet přípravu sushi, nebo zdobení cupcakes. V Chefparade si tedy vybere opravdu každý, navíc zde seženete speciální ingredience pro každou příležitost ve vaší kuchyni, jelikož je studio propojeno s Chefshopem, který funguje zároveň jako eshop. Po kurzu si tak rovnou můžete zakoupit ingredience a předvést své nově načerpané kuchařské zkušenosti také u vás doma.
Chefshop dováží produkty ze všech koutů světa a nabízí je za velkoobchodní ceny pro všechny zákazníky. Obsluha vám ochotně poradí a případně potraviny zabalí jako dárkový balíček.
Vyzkoušeli jsme:
Při návštěvě Chefshopu se vyplatí zakoupit více potravin (platí zde také množstevní sleva), ideálně pokud máte před sebou víkend a chcete své známe okouzlit vynikajícím obědem nebo večeří.
Vyzkoušeli jsme produkty, které se hodí (nejen) na večeři ve stylu italské kuchyně (extra panenský olivový olej IL Casolare a sušená rajčata). Při nákupu jsme obdrželi rovnou praktický recept na spaghetti s omáčkou bolognese, který nám byl při vaření výbornou inspirací.
Dále zde seženete všechny ingredience na výrobu domácího sushi, jehož přípravu vás naučí buď v Chefparade, nebo můžete navštívit stránku www.milujusushi.cz, kde naleznete instruktážní video.
Ingredience můžete zakoupit v již hotovém sushi balíčku, díky kterému ušetříte a z vlastních zkušeností můžeme potvrdit, že vám vydrží minimálně na dvě přípravy sushi, což se vyplatí.
Máte pocit, že v našem nákupním košíku ještě něco chybí? Správně! Každá příjemně strávená večeře s přáteli se neobejde bez kvalitního přípitku. My zvolili Prosecco IT Extra Dry, ze kterého můžete v pokročilejších hodinách umíchat například oblíbený drink Aperol Spritz.
A jestli si pořád nejste jistí svou návštěvou v Chefshopu, přijďte se podívat na ochutnávkový den dne 31.1.2015 na adrese Husitská 56, Praha 3, kde můžete zdarma ochutnat vybrané delikatesy a odpolednem vás bude provádět zajímavý program za účasti vynikajících kuchařů.
My rozhodně doporučujeme, jelikož studio Chefparade je výjimečné především v propojení všech možností, které s vařením souvisí.
PR článek
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na co se hodí chia semínka a jak z nich připravit chia pudink. Toto jsou nejoblíbenější recepty
Jak uchovat chilli papričky? Krásně barevné plody dají našim gulášům tu pravou chuť
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Komentáře