Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

V dnešní době máme mnoho možností, jak trávit volný čas. Každý z nás se může věnovat rozmanitým hobby – od sportovních aktivit přes jazykové kurzy, výuku kreslení, geocaching až po hodiny vaření. Volný čas si můžeme užít také relaxací v přírodě nebo ho věnovat přátelům či rodině. Většina z nás však vede věčný boj s nedostatkem času. Kde ho vzít více? Moderní doba nepřináší pouze způsoby, jak si kvalitně užít volný čas, ale i inovace, se kterými ho budeme mít více. Zkoušeli jste například už nakupovat přes internet?

Nákup potravin patří k běžným činnostem, bez kterých se neobejdeme, a zároveň nám zabere výrazné množství času. Pokud nechceme hladovět, nákupu ovoce, zeleniny, mléčných výrobků, masa nebo pečiva se zkrátka nevyhneme. Když k samotnému nákupu přičteme ještě cestu do obchodu a zpět, čekání ve frontě a hledání potravin, je pak zřejmé, že nakupování věnujeme několik hodin týdně. Jak tento čas zkrátit? Nakupujte potraviny moderním způsobem – a to přes internet. Vyzkoušejte službu Potraviny on-line, kterou v České republice provozuje společnost Tesco.

Nákup na Potraviny on-line je velmi jednoduchý. Na webových stránkách si ve virtuálním košíku nejprve zvolíte den a nabízené časové rozmezí, které se vám hodí pro dodání zboží. Pak už jen pohodlně nakupujete pečivo, mléčné výrobky, čerstvé ovoce a zeleninu, maso, ale i těžké prací prášky či drogistické výrobky. Zkrátka to, co aktuálně doma potřebujete. Nabídka se podobá sortimentu v kamenných prodejnách, a těšit se můžete i na akční slevy a sbírání bodů s věrnostním programem Clubcard. Posledním krokem je převzetí vaší objednávky přímo u vašich dveří.  

Vyzkoušejte, jak může být nakupování příjemné a rychlé. Nakupovat on-line můžete na www.itesco.cz/potravinyonline. Už víte, co uděláte s uspořeným časem?

Komentáře

Kateřina Gabrielová

26. 2. 2015 17:55

Já , tedy manžel jenž je v Tesco nakupování přes internet nakupujeme už nějakou tu řádku měsíců a jsme takřka bezvýhradně spokojení .;-);-)

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více