Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychle domů z práce, nakoupit, uklidit, zapnout pračku, zkontrolovat úkoly, připravit večeři… Někdy bychom potřebovali, aby měl den alespoň 48 hodin, abychom stihli všechny povinnosti, které nás čekají v práci i doma. Mnoho z nás má své malé tipy jak vzácný čas chytře ušetřit a mít ho tak dostatek i na příjemné aktivity. Přečtěte si tip Lenky, která už přišla na to, jak ušetřit pár cenných hodin týdně.

Rychle domů z práce, nakoupit, uklidit, zapnout pračku, zkontrolovat úkoly, připravit večeři… Někdy bychom potřebovali, aby měl den alespoň 48 hodin, abychom stihli všechny povinnosti, které nás čekají v práci i doma. Mnoho z nás má své malé tipy jak vzácný čas chytře ušetřit a mít ho tak dostatek i na příjemné aktivity. Přečtěte si tip Lenky, která už přišla na to, jak ušetřit pár cenných hodin týdně.

Lenka pracuje jako modelka. Často lítá po světě, ale jak ukazuje její plný diář, tak ani v Česku se nezastaví. Je tak pochopitelné, že svůj vzácný volný nechce trávit úklidem, nákupy a dalšími povinnostmi. „Když dojedu ze zahraničí domů, těším se na celou rodinu, chci vyrazit ven s přáteli, zajít do kina nebo si zacvičit, a nehodlám svůj čas trávit úklidem nebo nakupováním jídla. Našla jsem si pomocníky, se kterými tak mohu chytře šetřit čas – nejvíc mi pomáhá myčka na nádobí a taky služba Potraviny on-line, se kterou si nakoupím jídlo rychle a navíc z pohodlí domova, od počítače.“

Lenka si na službě navíc chválí to, že potraviny si může objednat odkudkoli a naplánovat si tak pohodlně svůj jídelníček. „S Potraviny on-line si kolikrát objednávám nákup i několik dní dopředu, když jsem ještě mimo republiku. Naplánuju si to tak, že když přiletím v noci, druhý den ráno na mě zazvoní poslíček s mou objednávkou, kde nechybí čerstvé české rohlíky, a o to víc je návrat domů příjemnější“.

Službu Lence doporučila maminka, která přes internet zajišťuje pravidelně rodinné nákupy. Na možnost objednání čerstvých i trvanlivých potravin a drogerie s dodáním až ke dveřím si tak zvykla, že již nenakupuje jinak. Proč jste službu nevyzkoušeli ještě také? Nákup je velmi jednoduchý. Službu provozuje společnost Tesco a sortiment je téměř stejný jako v kamenných obchodech. Těšit se můžete i na akční nabídky a sbírání bodů s Clubcard. Do virtuálního košíku si vyberete zboží podle nálady a aktuálních potřeb. Zvolíte si čas předání, podle vašich možností a řidiči Tesco dodávky vám vše dovezou.

Službu Potraviny on-line, kterou zajišťuje společnost Tesco, již využívá přes 200 000 registrovaných zákazníků. Přidejte se mezi ně i vy. Více informací naleznete na www.itesco.cz.

Komentáře

Ladislav PĚKNÝ

2. 3. 2015 01:41

Spolu s manželkou tuto službu využíváme pravidelně a jsme velmi spokojení. Už je nám oběma přes 70 let a nohy už tak dobře neslouží. Chlapci, kteří objednané zboží dováží, jsou velmi příjemní a ochotní mladí lidé. Jsme moc rádi, že taková služba existuje. Děkujeme.

znamenivah znamenivah

11. 2. 2015 16:13

Využívám služeb jiné rozvážky- Rohlík.cz,zboží je velmi kvalitní /odebírají z Makra a Sklizeno.cz/,doručí nákup do 90 minut až do bytu a výběr je velmi dobrý.Pečivo vždy čerstvé a dokonce dovezou i teplé rozpečené kaiserky nebo croissanty,farmářské potraviny jsou samozřejmostí.:yes:

Jikotka Jikotka

11. 2. 2015 13:49

Zrovna dnes jsem využila tuto službu a budu jí využívat dál.Nákup mi byl přinesen až do bytu,jsem ušetřena nošení těžkých věcí,jako mouky,minerálek,brambor apod.Trochu jsem byla zklamaná u jednoho druhu masa,ale byla to moje chyba,nevěnovala jsem se dostatečně kontrole,ale je to pro podruhé poučení...doporučuji všem starším...

Přidat komentář

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více