Ako na cviklu - červenou řepu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 7 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 18 hodinami
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas dnes byl uklizeci den po navsteve,…“ hazel, před 7 hodinami
„hazel: To Nanaimo, není náhodou název indiánský ?“ Veronika.Hrozna, před 9 hodinami
„Pěkný podvečer , já jsem dnes ve woku osmažila kuřecí…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 11 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 22 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Přečtěte si Zobrazit více
Kulajda s pošírovaným vejcem podle Zdeňka Pohlreicha: Recept z legendární restaurace si můžete doma udělat taky
Porovnali jsme věrnostní aplikace supermarketů: Účtenky už můžete mít jen v mobilu, nákupní seznam i recepty taky
Byliny v kuchyni: Při angíně či nevolnosti - jedině čaj ze šalvěje!
7. 3. 2011 23:15
Zabránime tomu tak, že narezanú alebo nastrúhanú cviklu dobre premiešame s lyžicou oleja a až potom pridáme ostatné ingrediencie. Tie sa síce trocha sfarbia, ale rozdiel je viditeľný.