Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

kypřící prášek

s tím sražením ton taky neznám,hm, co je tak nejjednodušší nechat srazit, taky by mě zajímalo,jestli to funguje.
Odpad jsem u dřezu takto čistila včera. Pračku se chystám vyčistit.

já to takhle dostala mailem, jak jsem koupila, tak prodávám:-D. Jestli to funguje ještě nevím, dlouho se mi nic nesrazilo;-) Jestli někdo vyzkoušíte dřív, napište. Zdroj informace se mi zdál dost věrohodný, ale znáte to...:-D

hosta:Jituš, dobrý nápad to sem dát. Většinu vychytávek znám, mám i vyzkoušeno, ale zrovna do těch polévek a omáček jsem to nevěděla, tak díky:yes:;-)

hosta: a nie je tam cítiť ten prášok? Lebo sa mi to pozdáva ten nápad ;-)

A ještě jedno využití prášku do pečiva: srazí-li se polévka nebo omáčka, přisypat prášek do pečiva, přivést k varu a odstavit.(Musí to být ve větším hrnci, aby "čepice" nevyvřela).Čepice spadne a vše je opět krémové, po sražených žmolcích ani památky.Žádná pachuť, nic, vše super.Poradil to profesionál kuchař

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek