jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

KREMŠNYT

Řadit: od nejnovějšího   od nejstaršího  

1

autor: Nadja
vloženo: 11.11.2011 11:29:50   reagovat

Vašíku, ať nemusíš péct těsto, tak vyzkoušej dát krém mezi dvě dortové oplatky, zatížit a po rozležení můžeš část namočit v čokoládě.smajlik

autor: Hella
vloženo: 10.11.2011 10:48:03   reagovat

Václave, jsem ráda, že jsi našel náplň do svého Krémšmitu. Já osobně bych se spíš přikláněla k tomu receptu kde je pudink + ušlehané bílky. Pokud ty bílky budeš šlehat nad párou, můžeš si ušetřit práci. V cukrárnách "vaří" sníh tak, jak píšu http://www.toprecepty.cz/recept/3738-citronove-rez...- pouze cukrovým rozvarem (bez toho citronu).

vloženo: 10.11.2011 10:08:17   reagovat

Tak vám všem moc děkuju. Jistě využiju všechny rady. Ale jediný recept je TÉMĚŘ stejný jako u nás prodávaný v "Kremšmitech" a to je tak jednoduchý až to bolí. Jsou to pouze bílky s práškovým a vanilkovým cukrem vyšlehaných nad párou a nandaný mezi dvě lísková těsta. Už vyzkoušeno a okamžitě snězeno. Zatím ne moc na vystavování. Ale jiste urychleně zopakuji, ofotím a zveřejním na TOP.

autor: Colombo65
vloženo: 08.11.2011 18:07:48   reagovat



příloha 1: img_2367.jpg

autor: Nadja
vloženo: 08.11.2011 12:55:50   reagovat

Vašíku, jak jsi to popisoval, tak si myslím, že by to mohl být smajlik sníh jako do kremrolí mezi dvěma pláty upečeného listového těsta:
http://www.toprecepty.cz/recept/18577-kremrole-+-v...
smajlik http://www.toprecepty.cz/recept/23239-maslove-krem...
smajlik nebo Krémeše:
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=11878
smajliksmajlik Ale vyhledávač mi nabídl žloutkové řezy, např:
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/labuznik/kucharka...

autor: rebeka
vloženo: 08.11.2011 09:50:11   reagovat

Vaclav Fronek: nevím, jestli ti to pomůžesmajlik http://www.zorka.estranky.cz/clanky/recepty/kremy....

autor: alena.kyp
vloženo: 08.11.2011 09:47:19   reagovat

Vaclav Fronek:Vašku dej si do vyhledávače žloutkové řezy. Do kremšnytu se dává žloutkový krém. Nedávno jsme s maminou vzpomínaly jak je pekla babička.Na spodní díl upekla pruhy a aby se vrchní díl při řezání nerozpadal, tak se řezalo na dílky a přilepilo na krém, potřelo rybízovou marmoškou a polilo citronovou polevou.Pak se prokrojil jen krém se spodním dílem který už zvláčněl.

vloženo: 08.11.2011 09:00:32   reagovat

Moc prosím o radu jak vyrobit u nás v Č.Budějovicích a okolí nazvaný / Kremšnyt, Krenšmit, Bílková pěna, apod./ Dříve stávala taková kostka ,vespod lískové těsto, navrch lískové těsto a mezi nimi asi bílkový velmi sladký krém a tyto kousky odděleny papírem.Výška krému byla asi 80 mm. Stával jeden obrovský kousek cca 1,20 - 1,40 Kč k nesnězení . Dnes se také u nás prodává ale neuvěřitelně draze i ve stejné kvalitě jako dříve. Mne na tom láká vyzkoušet si to sám udělat. Našel jsem mnoho návodů, ale vždy jsem poznal z receptu, že to není ono. MOC PROSÍM hlavně JIHOČECHY /ti by to mohli znát/ zda znají přesnou výrobu. MOC děkuji. Václav.
PS rád počkám i na osobní zprávu do mých vzkazů.

1


Přidat příspěvek


Vaše jméno:
Příspěvek:  
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a tři a znak ")" - např.: (5)
Přílohy:
 

Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.



Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz