Jak šlehat nad párou
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ hazel, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 15 hodinami
Poslední příspěvky
„Vesele Velikonoce, dny plne slunicka a pekne jarni nalady…“ hazel, před 3 hodinami
„Hezky vecer, u nas jeste broccoli polevka a mexicke…“ hazel, před 3 hodinami
„Hezký večer všem. U nás dnes vařil Petr -měli jsme hovězí…“ Nadja, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule
Chutě známých politiků: Boris Johnson sní prostě vše. Jaký je jeho recept na hubnutí?
Vaření v pomalém hrnci se vyplatí: Elektrická trouba je zhruba 4x dražší, indukce 9x a plyn až 10x
8. 8. 2012 20:21
Hella: to je prima nápad, určitě to zkusím!
8. 8. 2012 19:32
8. 8. 2012 19:13
8. 8. 2012 16:21
Ručně je to pomalejší, ale zdá se mi potom tužší
8. 8. 2012 15:05
8. 8. 2012 14:42
Šlehání trvá déle, ale poznáš to, že např. sníh je zcela tuhý, netečem, drží tvar - dělají se takto sněhové pusinky atd.
8. 8. 2012 13:52