cikánská omáčka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 47 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 53 minutami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 3 hodinami
„Pěkné odpoledne , večer naložila a dnes upekla tucet…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 11 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Starověký fast food aneb Rychlé občerstvení ve starém Římě: Pečený úhoř, sýr s medem a teplé klobásy se zapíjely vínem
Dejte to k ledu! Máslo, ořechy, sýry... Víte, co vše se dá zamrazit a jak to správně udělat?
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
12. 8. 2012 10:07
12. 8. 2012 03:05
11. 8. 2012 22:45
11. 8. 2012 22:34
11. 8. 2012 22:26
11. 8. 2012 22:03
11. 8. 2012 20:06
11. 8. 2012 19:57
Existuje spousta variant této omáčky. Já používám tuto jednoduchou bez sojovky, worchesteru, octa,chilli apod.
Jak se říká "v jednoduchosti je krása". Dobrou chuť
PS. do receptů bez registrace nemohu.
11. 8. 2012 19:03
11. 8. 2012 09:43
1 pl. oleje (používám olivový, ne extra virgin)
1 šálek cibule na plátky
3 šálky papriky, červená, oranžová, žlutá , krájené
2 stroužky česneku, lisované
2 čl. sladká paprika maďarská
2 čl. pálivá papriká maďarská
2 pl. rajského protlaku
1 ½ šálku kuřecího vývaru
2 čl. medu
sůl a pepř na dochucení
hladká mouka na zahuštění (možno i škrobem) Zahřejeme olej v pánvi, zpěníme cibulku
Přidáme papriky a osmahneme
Přidejte česnek, papriku, mouku,promíchejte a postupně přidávejte vývar.
Nechte směs vařit opatrně za stálého míchání do zhoustnutí po dobu cca 20 minut.
10. 8. 2012 20:35