Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ hazel, před 5 hodinami
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, před 17 hodinami
Poslední příspěvky
„Vesele Velikonoce, dny plne slunicka a pekne jarni nalady…“ hazel, před 5 hodinami
„Hezky vecer, u nas jeste broccoli polevka a mexicke…“ hazel, před 5 hodinami
„Hezký večer všem. U nás dnes vařil Petr -měli jsme hovězí…“ Nadja, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 16 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 16 hodinami
31. 8. 2009 21:23
31. 8. 2009 19:12
31. 8. 2009 18:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 20:23
9. 2. 2009 20:09
9. 2. 2009 20:05
9. 2. 2009 20:03
9. 2. 2009 13:20
9. 2. 2009 13:20
9. 2. 2009 13:16
9. 2. 2009 11:11
9. 2. 2009 10:50
9. 2. 2009 10:40
9. 2. 2009 10:12
9. 2. 2009 08:59
Předchozí 1 2 3 Další