zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 4 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Merylas, 28. 3. 2024 11:50
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Jani, to je ta nejradostnější zpráva. A…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Jana Pá: Jani a už bude zase dobře Věrko ty jsi toho…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Jana Pá: Výborne Janka, to je tá najlepšia správa a radosť …“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Přečtěte si Zobrazit více
Svatomartinské akce v Praze 2023: Kde ochutnáte slané husí frgále, kde placky přesňáky a kam na nejlepší pečenou husu
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte jednouchou nahou pizzu scondita! Je skvělá i na snídani
Polský královský salát: Řapíkatý celer v kombinaci s vařenými vejci a kousky kompotovaného ananasu chutná božsky
28. 2. 2019 13:18
8. 8. 2010 19:35
9. 3. 2010 09:58
9. 3. 2010 08:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 16:41
19. 1. 2010 16:04
19. 1. 2010 15:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 14:58
19. 1. 2010 14:51
18. 1. 2010 20:49
18. 1. 2010 20:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 20:36
18. 1. 2010 20:15