Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

maris: Já koupila v Kaufu velice dobrou zauzenou brynzu, taky pochoutka, na pomazánku ! Velice nám chutnala. Nevím jestli ji mají pořád. :-*

Vynikající

Tento recept (č. 34527) už tu zveřejněný je (č. 34065), dokonce "jen chvíli" předtím.

AniCiz

19. 4. 2024 11:17

Výborné :-K
smažila jsem na kokosovém oleji a moku jsem dala špaldovou celozrnou..

Hanci166

19. 4. 2024 09:17

Nejlepší rohlíky!!! Za mě topka👍

magdalenka magdalenka

19. 4. 2024 09:13

cathleen: tak raz...:-K

Vyskúšané - funguje to. Nerada by som o môjho 1,5 ročného Tondu prišla (kvások dostal toto meno). Polámem nasušený kvások a dám do pohára. Skúšobné oživenie prebehlo - ako popisuješ, nadrvený suchý kvások zaliať vodou - kašička, nechala som cca 24 hodín na linke, po objavení bublinek som nakŕmila, dvakrát prekŕmila obyčajným spôsobom, rozbehol sa.
Kváskovanie je proste vášeň, vždy prinesie aj napätie. A potom radosť.

magdalenka: oj, tak to bohužel nemám, nezkoušela jsem je.

Nemusím tam mít sardelku (i když jinak ji mám ráda), ale za mě nahoru balsamico <3 s jarem se tento salát u mě objevuje velmi často :-8

:-)<3:yes:vypadá to hezky jen já nejsem na sladká jídla (můj problém) - bodík zasloužený:-K

:-)<3:yes::yes:Moc se mi líbí recept i foto :-K

Princezna@Lada Princezna@Lada
recept: Mrkvový dort

19. 4. 2024 05:13

Na zdobení jsem použila drobky z dortu a nastrouhala bílou čokoládou

AHamater

18. 4. 2024 21:04

jako beznadějný amatér jsem vděčný za jakýkoliv návod, potřeboval jsem změnit těstoviny laděné do "rajčatova" na těstoviny do "sýrova".

Již jsem pochopil že se nemusím držet receptu jako něčeho vytesaného do kamene, ale rozhodil mně např. návod "250 ml šlehačky" - to nevím co je, dal jsem tam smetanu na vaření; pak mně šokuje, že bazalku a tymián v receptu jsem měl zázrakem po ruce, ale na videu čumím, že tam sází něco zelené, tedy čerstvé, to u mně nehrozí, nasypal jsem tam ty suché ze sámošky.

Sýr jsem tam nasypal jenom jemně nastrouhaný tvrdý Gouda 200 g (ty alternativy, že ještě 100 g tavený mně dovádí k depresi, to ani nevím co je), bál jsem se že to bude husté tak jsem dolil mléko, pak to bylo to řídké tak jsem dolil mouku rozmíchanou v mléce, pak to bylo husté tak jsem zase dolil trochu mléka, no a nakonec boj total amatéra chuť těstovin nezmršil.

Tož jo, děkuji za vodítko :-)

Krásně naservírováno <3

Marie Svarcova: Děkuji :-K

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více