jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Řadit: nejnovější na začátku   nejnovější na konci  

|< <- 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 -> >|

recept: Rarášci s volským okem
autor: hosta
vloženo: 26.02.2015 22:38:12   Nahlásit komentář administrátorům

Anna Kocikova: když máš tak zlotřilé chutě (já občas takysmajlik), zkus tím sajrajtem pocákat chleba se sádlem a cibulí, jsou to takové studentské výpečkysmajliksmajlik

recept: Kytičkový dort s vanilkovým pudinkovým krémem
autor: petmic
vloženo: 26.02.2015 22:33:56   Nahlásit komentář administrátorům

Upečeno, namazáno, teď už čekáme jen ráno, jaký bude. Korpus se mi upekl na jedničku dle Vašeho popisu-dosud mi vždy spadly, srazily se, nebo byly vysušené. Tento byl jak pěna, dokonce ho překrajovaly děti. Krém je také na jedničku, vždycky jsem tam měla hrudky a cucky másla či tuku a poprvé ne! (a to se s dorty mučím už 8 let smajlik děkuji

No teda, je to zajímavé Drahuškosmajliksmajlik Já myslím, že šmakoun budou asi bílky vařené bez přidaného tuku a nějak lisované, aspoň mi to tak přijde.

recept: Grilované filé s restovaným fenyklem a pórkem
autor: 1974andrea
vloženo: 26.02.2015 22:25:37   Nahlásit komentář administrátorům

Fenykl s rybou se mají moc rádismajliksmajlik

recept: Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
autor: marunda
vloženo: 26.02.2015 21:54:38   Nahlásit komentář administrátorům

pa.liska: tak to je fajn, zase nějaká obměnasmajlik

recept: Banánové " tiramisu"
vloženo: 26.02.2015 21:54:24   Nahlásit komentář administrátorům

marbene: Přidala jsem fotečky ,ale se mi to nepodařilo hezky ukrojit.smajlik

recept: Kuře à la bažant
autor: 1974andrea
vloženo: 26.02.2015 21:28:27   Nahlásit komentář administrátorům

Ivana Ch:Je mi to jasné Ivčo. Já mám pořád něčím narvané mrazáky, jsem hroznej křečeksmajlik, takže prostě vždycky něco vyndám a pak vymýšlím, co s tímsmajlik

Drahuška, ja bielky zvyknem aj našľahať, osoliť, na oleji opečiem tenké " palacinky", nakrájam prúžky - dávam ako vložku do polievky, napr. špenátovej, cibuľovej...
To len tak uvádzam, keby si nevedela čo s ďalšími bielkami...smajlik

Skvělý nápad smajliksmajlik

recept: Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
autor: isindy
vloženo: 26.02.2015 20:39:47   Nahlásit komentář administrátorům

Elizo, dneska jsem dělala domácí tagliatelle podle Angely Hartnett, její recept na výrobu těstovin je shodný s tvým jak v poměru surovin, tak v použití hladké mouky (ostatně, v Anglii tuším ani jiná není běžně k dostání jako u nás), výborná záležitost. Nafotila jsem a přidávám smajlik+ smajlik

recept: Vepřové s cuketou na kari
autor: Marki91
vloženo: 26.02.2015 20:34:45   Nahlásit komentář administrátorům

vypadalo to krásně.. a chuťově je to ještě lepší... smajlik přidala jsem pár žampiónů... mňamka...

Anicko, diky, zkusim tu folii do hrnce, mam nejake opravdu male kastrulky. Smakoun, pro me osobne, nema tak dobrou chut jako vajecne bilky, je jim jen podobny. Urcite si tento recept vyzkousim doma, ty zloutky narvu treba do buchty nebo livancu. Asi pouziju tu metodu v sacku, o ktere pises, je jedno, jestli to bude placaty jako smakoun, nebo jinyho tvaru. Smakouna jsem koupila kvuli nizkym kaloriim a tem bilkum, ale radsi si udelam skutecne 100% bilkysmajlik

recept: Rarášci s volským okem
vloženo: 26.02.2015 20:13:40   Nahlásit komentář administrátorům

hosta:Jíťo,tak jsem se na ten recept v sešitku znovu mrklasmajlik
Fakt,nekecám-je to i v nadpisu"Marinované maso na kuřecí rarášky na 2měsíce". A pak je to i v postupu:"Všechno společně promícháme a dáme do zavařovací lahve.Tu pak pokryjeme alobalem a dáme do ledničky.Maso vydrží takto naložené až 2měsíce". Raději to zkoušet nebudusmajliksmajlikStejně by jsme to nevydrželi dýl jak 3dnysmajliksmajlik
S tím maggim máš pravdusmajlikAle já ho také občas používám a jsem takové čunče,že si i občas cucnu,nebo odloupávám ze skleničky takové ty zaschlé kousky a baštím tosmajliksmajlikMňamsmajliksmajlik

magdalenka:Magdalenko děkujismajlik
Když mám přebytek bílků,tak je dám do mikrotenového sáčku,který maliko uvnitř vytřu olejem,pro pozdější snadnější vyklopení ze sáčku.Sáček pořádně zauzlíkuju a slabým varem vařím v hrnci,dokud bílky neztuhnou.Čas je různý cca 6-15minut.Záleží na počtu bílků.Pak bílky nasekám a dávám do pomazánky,nebo posypu náplň v masové roládě.Na řezu to pak vypadá velice hezkysmajlik
Netušila jsem že je to něco,jako šmakounsmajlik

zuzun:Toho oleje na vytření hrnce není moc,bílky nenacucnou.Ale příště,až budu zase tohle dělat,tak raději ten hrnec vyložím mikrotenovou folíí,kterou maličko potřu olejem.Určitě to poté půjde z hrnce snadněji vyklopit.
Tady se mi stalo,že se kousek bílku více přichytil a při vyndávání z hrnce se trošku natrhnulsmajlik
Abych řekla pravdu,nevím,jak chutná kupovaný šmakoun,jen vím,že ta cena je opravu hodně vysokásmajlik
Pokud bych ho připravovala na sladko,myslím si,že by se do syrových bílků mohla lehounce vmíchat nějaká dobrá marmeláda,nebo džem,či sirup.
Ale je potřeba,aby ten vnější hrnec byl menších rozměrů,aby měly bílky vrstvu vysokou alespoň 2-3cmsmajlik
Zuzun tu pánvičku bych nedoporučovala.Myslím si,že tam by se bílky spíš"spekly".Chce to tu vodní lázeň.Tam se bílky krásně provaří a ztuhnousmajlik Zkušenosti s MWT nemámsmajlik

recept: Špízy z králičích kotletek
autor: Bozena.P.
vloženo: 26.02.2015 19:42:08   Nahlásit komentář administrátorům

Mi tomu řikáme řbet a špízy sou s toho moc dobrýsmajliksmajlik Máte tady bezva recepty smajlik


|< <- 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 -> >|



Zobrazit nové komentáře     receptů     fotoalb     článků     Zboží    

Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.




Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Jsme na Google+
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz