jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Řadit: nejnovější na začátku   nejnovější na konci  

|< <- 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 -> >|

recept: Výborné nejen přílohové brambory s kroupami
autor: cathleen
vloženo: 26.02.2015 18:37:28   Nahlásit komentář administrátorům

Bibinka: Jani, já si tyhle brambory asi před měsícem dělala sobě. Jenom pro sebe, manžel chtěl obyčejnou kaši, že kroupy ne-e. Jak myslíš, že to dopadlo?smajlik Nakouknul, ochutnal a dělili jsme se jak o tuhle baštu, tak pak o zbylou čistou kaši.smajlik

recept: Bramborové muffiny
autor: Biton
vloženo: 26.02.2015 18:33:14   Nahlásit komentář administrátorům

Dobrý den, zkusila jsem dneska k večeři muffiny dle Vašeho receptu (jen místo soli jsem dala trochu vegety a namlela čerstvý barevný pepř), dělala jsem je jako přílohu a musím říct, že jsou super! Sice mi nešly vyndat z formy (asi jsem ji špatně vymazala) - takže jsem nandala takové jakoby hromádky na talíř, ale určitě jsem je nedělala naposledy. Příště zkusím silikonové formičky. smajlik smajliksmajlik

recept: Pekingští hadi
autor: Dajda
vloženo: 26.02.2015 18:29:14   Nahlásit komentář administrátorům

novelis: Jste frajerka, omluvit se tu ještě nikdo nedokázal, pokud vím. Myslím, že omluvu rádi přijímáme, že? smajlik

recept: Žampiony na másle s bylinkovým "šmakounem"
autor: magdalenka
vloženo: 26.02.2015 18:23:25   Nahlásit komentář administrátorům

Mne takéto veci chutia...smajlik šampinóny na všetky spôsoby. A šmakoun tiež.

Ja mám ešte stále zamrazené bielky v mrazničke, akosi sa mi pred sviatkami nahromadili (od pečenia). Nenapadlo by ma, že si šmakouna môžem vyrobiť takýmto jednoduchým spôsobom, zajtra skúšam! Experimentátorkám zdar!smajlik

recept: Pekingští hadi
autor: novelis
vloženo: 26.02.2015 17:42:52   Nahlásit komentář administrátorům

Tímto se omlouvám všem, které jsem tu dnes nejapně napadala - blbý den matky tří dětí jsem zcela nepřípadně kompenzovala na tomto užitečném serveru. Díky za pochopení.smajlik

recept: Křenová omáčka
autor: Labajova
vloženo: 26.02.2015 17:33:20   Nahlásit komentář administrátorům

vlkodlak:smajliksmajliksmajlik dělám ji taky tak,a když není čas na vaření,tak misto vývaru hodim kostku masoxu...smajlik

recept: Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou
autor: pa.liska (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.02.2015 17:32:43   Nahlásit komentář administrátorům

Já jsem ho jestě před pečením posypala malinami obalenými v moučkovém cukru a dělala jsem ho z bezlepkové mouky....byl výborný smajlik

recept: Rarášci s volským okem
autor: hosta
vloženo: 26.02.2015 17:19:21   Nahlásit komentář administrátorům

Anna Kocikova: Drahu, mám to napsáno naprosto stejně, ale dva DNY, ne dva měsíce (asi u nás byli netrpělivější)smajlik - dřevní doby kdy nebyla sojovka a nahrazovala se maggim a worcesteremsmajlik

recept: Dršťková polévka z Jižní Moravy
autor: mika59
vloženo: 26.02.2015 17:06:21   Nahlásit komentář administrátorům

Je skvělá smajlik přidala jsem fotku.

recept: Banánové " tiramisu"
autor: marbene
vloženo: 26.02.2015 16:55:12   Nahlásit komentář administrátorům

Veronika.Hrozna:Dnes jsem si zrovna koupila pomazko i mascarpone.smajlik

Danca:smajliksmajlikDanuškosmajlikDíky i za príma komentářsmajlikPobavila jsem sesmajlik

recept: Rarášci s volským okem
vloženo: 26.02.2015 16:49:52   Nahlásit komentář administrátorům

casino:no,právě,že v tom 40let starém rcp na kuřecí rarášky zázvor nenísmajlikJe tam-3/4 kg kuřecího masa na kostky se naloží do marinády ze 3vajec,2PL solamylu,4PL maggi,1,5PL sušené majoránky,1/4KL pepře,1/2KL drceného kmínu,1/2KL kari,trochu chilli,a co mě nejvíce udivilo,že se ještě přidají 2 středně velké nadrobno nakrájené cibule a 8-10 nadrcených stroužků česneku.Ty poslední dvě suroviny by už podle mě musely kvasit po 2dnech...Tuto marinádu jsem nikdy nepoužila.Vždy jsem si udělala něco od oka,podle toho,co zrovna bylo doma a co se chuťově netlouklo.Maso bylo naložené nanejvýš 4dny(dýl to nikdy naše mlsné jazyky nevydržely)smajlik
S tím octem to nemusí být špatný nápadsmajlikNebo by se hodil nějaký panáček tvrdého alkoholusmajlik
Každopádně děkuji za komentář a zájemsmajlik

Ivulinko i Tobě díkysmajliksmajlik

recept: Žampiony na másle s bylinkovým "šmakounem"
vloženo: 26.02.2015 16:32:20   Nahlásit komentář administrátorům

Danca:Danuško díkysmajliksmajlik Ne,ne,manžílek nepodlehl...nekoupilsmajlikAle na internetu jsem našla recept na domácí výrobu,tak mě to ze zvědavosti lákalo vyzkoušetsmajlik

Bezva nápad, Drahuško!!smajlik
Já jsem vlastně něco podobného kdysi úplně náhodou vyrobila, když mi zbylo po pečení hodně bílků a v té době jsem právě opět "redukovala váhu".smajlik. Bílky jsem osolila a pár minut je "vlnila" v mikrovlnce v silnostěnné mističce . Tehdy jsem ale neměla o nějakém šmakounu ani ponětí, myslím, že ještě ani neexistoval....Takže když o tom tak přemýšlím, jsem vlastně jeho vynálezcem já.....smajlik Jen patentovat si to dal někdo jinýsmajliksmajliksmajlik


|< <- 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 -> >|



Zobrazit nové komentáře     receptů     fotoalb     článků     Zboží    

Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.




Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Jsme na Google+
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz