Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

cathleen cathleen (moderátorka)

9. 4. 2024 15:01

Eva S.: děkuju :-K

Merylas: zkus, Majko :-) Však víš, jak je bez účinný při nachlazení! :yes:

Jajina24

9. 4. 2024 13:54

Možná se zeptám hloupě, ale kolik vody (vývaru) se tam má dát? Cítila jsem tam pořád takovou máslovou pachuť, tak jsem omáčku ředila a zahušťovala a dobrá moc není teda... :-/

Majolenka1 Majolenka1

9. 4. 2024 12:40

:-D

Majolenka1 Majolenka1

9. 4. 2024 12:40

tak to jsem moc ráda :-D děkuji

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 4. 2024 12:30

:-)<3:yes::yes: Magdalenko, miluji matjesy a koukám, že máš stejné snídaňové chutě - já bych neodolala :-K

Dnes je ten den, kdy je takové jídlo potřeba - bez dlouhých příprav a stání u sporáku :-D

Petaja Petaja

9. 4. 2024 08:45

Vcera jsem delala, jen jsem pouzila jelena siku, danci jsem nemela. Zeleninku jsem nemixovala, ale propasirovala a trosku jsem zahustila jiskou na masle. Pouzila jsem vyvar z kosti siky. Jinak jsem se zcela drzela receptu. S dovolenim pridavam foto, bylo to vyyyyyborne :-K. Dekuji za recept :-D.

:-)<3:yes::yes: Fenykl máme rádi v salátech i v tepelné úpravě. Je skvělý a i tento salát je výborný :-K

DanyT: zajímavá modifikace, s tou žitnou to musím zkusit taky, díky za tip!:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova
recept: Caprese toust

9. 4. 2024 08:33

:-)<3:yes::yes: moc dobrý nápad a krásné provedení :-K

:-)<3:yes::yes: opravdu moc dobrá, také ji podobně vařím :-K

Bayta: Děkuji :-K

DanyT DanyT

9. 4. 2024 03:00

Perník je výborný - upečeno přesně podle receptu i s drobnými modifikacemi a vždy se povedl. Vyzkoušeno s 1 hrnkem špaldové celozrnné hladké + 1 hrnkem žitné celozrnné hladké + 1 hrnkem klasické polohrubé. Mohu doporučit.