Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš Samuraj

Skoro každý pátek se doma vedou vášnivé diskuze o tom, co bude o víkendu k obědu. Pokud máte rádi pálivé, uvařte guláš tak ostrý, jako je samurajský meč. Máme pro vás osvědčený recept, který se vám zaručeně povede.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

18. 2. 2010 15:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 246 kJ / 537 kcal
Bílkoviny112,76 g
Tuky6,58 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

24. 2. 2022 16:51

Dělám podobně a pochutnáme si. Sice mě to trvá, často podlévám, ale ten sos nemá chybu.:-K

bohynovka bohynovka

29. 1. 2020 09:29

pbarva: Ja bych koupila vyzrale maso primo urcene na minutkovou uravu, v tomto pripade nejspis rostenec. Prave svickove by mi bylo lito, tu pouzivam vyhradne na steaky a z falesne bych se bala tuhosti. U steakoveho masa plati, ze kdyz tu tepelnou pripravu presvihnete, bude tuhe a musite ho pak podusit tzv. do mrtva. A v takovem pripade uz muzete s klidem pouzit zadni, podpleci nebo tu falesku.
A casto se zapomina, ze by maso melo mit pokojovou teplotu, u steakoveho to plati dvojnasob. Myslim, ze to je pro vyslednou krehkostu minutkove upravy dulezitejsi, nez treba nakladani do oleje atd. (coz treba ja nedelam).

pbarva pbarva

29. 1. 2020 09:20

Dajda: nevím, jak jinak docílit změknutí masa , třeba dáte dobrou radu.

Dajda Dajda

28. 1. 2020 16:45

pbarva: To musí být moc dobré, ale potom už snad není nutné opečené maso dusit - k tomu zřejmě směřuje i casinova poznámka.

casino casino

28. 1. 2020 15:40

pbarva:
No, když se může dělat tatarák z kýty, tak proč nevařit guláš ze svíce, že ;-)

pbarva pbarva

28. 1. 2020 15:35

Dajda: ano to máte pravdu, dělám ze svíčkové

casino casino

28. 1. 2020 11:32

Dajda:
Ona "Minutka je minutka" mi připomněla jistý hotel, kde ke klasické svíčkové podávali minutkový:-! stejk 8-(

Dajda Dajda

28. 1. 2020 11:06

pbarva: Minutka je minutka, musí se udělat z takového masa, aby se už nemusela dusit, protože pak už to minutka není:-!

pbarva pbarva

28. 1. 2020 10:37

Vlastak83: Samuraj je minutkový guláš

srettka

28. 1. 2020 09:18

Zkuste místo kečupu dát Cikánskou omáčku, je to vynikající:yes:

Dajda Dajda

28. 1. 2020 07:39

DrobecekXJ: Já bych přidala malé bramboráčky jako přílohu - tak je šťáva nerozmáčí. ;-)

DrobecekXJ

27. 1. 2020 22:57

Dovedl bych si tento "Gulášek" představit třeba i naplněn v bramboráku <3 :yes:

Jana Kaurová

31. 12. 2015 13:57

Doporučuji,je to výborný recept, doma sklízím velké pochvalu, když ho přichystám na oslavy.:yes::-p

magdalenka magdalenka

30. 12. 2015 16:54

Vlastak83: Prečo nepridáš fotku svojho výtvoru?

Vlastak83

30. 12. 2015 16:08

Opět samuraj není guláš ale minutka ten s hranolkama pekné a co je to s tou rejží se vam to asi moc nepovedlo jelikoz se to samuraji nepodobá:-8:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: samuraj recept z vepřového samurajský guláš hovězí samuraj hovězí guláš recept hovězí samuraj recept samuraj z hoveziho masa vepřový samuraj kuřecí samuraj jídlo samuraj samuraj recept z hovězího samuraj jídlo samuraj z vepřového masa samuraj recept z kuřecího masa samuraj z roštěné hovězí nudlicky samuraj veprovy samuraj recept samuraj z kureciho masa samuraj z hovězího recepty gulas samurajský guláš recepty

Suroviny: maso hovězí, olej, česnek, sůl, pepř, paprika sušená sladká, feferonka, omáčka worcesterová, kečup sladký

TopRecepty.cz

Guláš Samuraj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQRp