Maminčin králík v hořčičné omáčce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,50 g |
Tuky | 60,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 902 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2012 19:34
22. 11. 2011 20:05
ladin: tys ho takhle upraveného zkoušel a nechutnal ti?
22. 11. 2011 20:01
22. 11. 2011 19:29
to je česká klasika a ne takhle kazit chuť
5. 9. 2011 08:27
5. 9. 2011 07:25
Není králík jako králík, tenhle byl mladý, domácí, odležený....a pokud se dobře pamatuju, masko jsem osmahla podle receptu, a protože pak samozřejmě úplně měkké nebylo, mírňounce jsem ho podlila a i s tou cibulí dodusila pod pokličkou - čas už opravdu nevím, odhadem asi 20 minut - moje chyba, že jsem to sem hned tehdy nepísla
Veronika.Hrozna: dvě hodky (jak píšeš) bych tedy králíka určitě nepekla, tohle je už doba na upečení tlusťounké kachny....
4. 9. 2011 17:55
18. 3. 2011 14:11
18. 3. 2011 14:03
Fantome je fakt, že králík z obchodu bývá často dostihová vysušenina a musí se péct buď obalený anglickou nebo rovnou s kouskem bůčku.Já peču naporcovaného kolem té hodiny a půl až dvou.
18. 3. 2011 13:58
18. 3. 2011 13:54
18. 3. 2011 13:51
18. 3. 2011 13:48
18. 3. 2011 13:31
receptík se mi líbí a králíka u nás máme rádi.+1
18. 3. 2011 13:26
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Tématické fráze: omácka z králíka králík na hořčicové omáčce králik v hořčicové omáčce králík s hořčicí kralik omacka hořčičná omáčka hořčičná omáčka recept králík na hořčici jak upéct králíka aby byl měkký králík v omáčce omačky z kralika recept králík na hořčici pečený králik s hořčicí recept na králíka na hořčici králík recepty omáčka omáčka na králíka omačka s kralika králík na omacce recept na králíka s hořčicí kralik s horcicnou omackou
Suroviny: kýta králičí, hořčice plnotučná, tuk, mouka hladká, cibule, sůl, pepř, vývar
Maminčin králík v hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQD5
20 názorů