Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové v čajové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 2. 2010 19:40

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 801 kJ / 1 386 kcal
Bílkoviny112,11 g
Tuky58,33 g
Vláknina13,67 g
Cholesterol 251 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy89,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mneneznas

23. 3. 2010 00:22

;-) +11 výborný recept,ukládám:yes::yes:

gmptop gmptop

23. 2. 2010 19:33

Tak ho kup a nedávej ho tam. Až pojedu kolem tak si ho vyzvednu :-p Miloš

magdalenka magdalenka

23. 2. 2010 18:07

gmptop, aby som pravdu povedala, neznášam arómu rumu, tak isto aj slivovice...a nebudem predsa kvôli 1 lyžici rumu (na tento recept) kupovať celú fľašu...(iba že by ma niekto obdaroval?) a u nás v obchode sa predáva skutočne "Um"...je to na hlavu postavené...

gmptop gmptop

23. 2. 2010 16:59

Majdalenko toho rumu se neboj, zůstane z něho jen velmi příjemné aroma po vanilce, skořici, hřebíčku a svatojánském chlebu, ale opravdu jen lžíci, aby nepřetloukl ostatní vůně. Miloš

gmptop gmptop

23. 2. 2010 16:54

Maso chutná voňavě, sladce po medu, pomeranči, cibuli i rumu, černý čaj sladkost stahne a na patře zůstane velmi trvalý čajový šmak. S ovocnými čaji bych neexperimentoval. Nikdo neví co v tom vlastně je. Miloš :-K

Ivana79 Ivana79

23. 2. 2010 11:30

Tiež sa mi páči,že je to netradičné,určite vyskúšam:-):yes:Ešte sa chcem opýtať:-8ten čaj tam urobí aj nejakú chuť,alebo iba farbu?A tak isto aj ten rum...k Vianociam som dostala celú sadu čajov,ale čierny tam nie je.Je tam slivkový s príchuťou rumu,dal by sa použiť?Ďakujem

magdalenka magdalenka

23. 2. 2010 11:14

Recept veľmi zaujímavý...škoda, že neznášam rum...a bez toho to nie je asi ono...alebo zmením názor? Bodík je tvoj!

eva hubova eva hubova

22. 2. 2010 23:08

Určitě vyzkouším:yes::yes:+1

Colombo65 Colombo65

22. 2. 2010 22:19

Pane Peroutka já smekám! Jistě výborné a hlavně netradiční a to je to krásné na vaření - fantazie.;-);-);-)

Eliza Eliza

22. 2. 2010 21:15

Vypadá to zajímavě, určitě stojí za vyzkoušení ;-). Teď mě mrzí, že mám vepřové už naložené, zkusila bych zítra...

AniCiz

22. 2. 2010 21:08

:-O to slyším poprvé..ale člověk má zkusit všechno,takže:yes:

spagetka spagetka

22. 2. 2010 20:56

Jo, čaj taky používám, jako Maris při zvěřině, jinak černý čaj používala babička a používá i mamka na zkřehnutí tuhého hovězího a vepřového masa.
Tenhle recept mi něco připomíná, musím se mrknout, ale znám to - ne možná stejně, ale obdobně jo. :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 2. 2010 20:40

Teda, tak vidím, že ještě nic nevím. :-O Hodně zajímavý recept.:-p

allis

22. 2. 2010 20:33

:yes: voní to na dálku

Bibinka Bibinka

22. 2. 2010 20:28

Nějaké recepty s pytlíkovým čajem už jsem viděla, ale nikdy jsem se neodvážila to udělat:-Otak že bych to vyzkoušela:-?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čajová omáčka vepřové křížovky recept vepřové maso na čaji recepty z vepřových odřezků omáčky recept odřezky z vepřového masa vepřove křižovky veprova krizovka recept na vepřoveho maca- křížovka maso recept veprove křížovky recepty omačky veprove odrezky recepty omáčky obrázky recept na veprovou omáčku recept katuv šleh z veproveho masa recept z veprovych odřezku odrezky masa recepty vepřové odřezky z panenky veprove pecene v bbq omacce

Suroviny: maso vepřové, cibule, čaj černý, šťáva pomerančová, med, rum, vývar, máslo, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepřové v čajové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/998B