jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Domácí hamburger vepřový

Domácí hamburger vepřový
nahoru
Domácí hamburger vepřový
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Mleté maso
Doba přípravy Doba přípravy: 20min
Počet porcí Počet porcí: 4 osoby

Suroviny:

Masová směs: 500g mletého vepřového masa
sůl
pepř
voda (trocha - cca 3-4 lžíce)

K tomu: 6x houska hamburgerová
(náplň) ledový salát
rajče
okurka
cibule
sýr Madeland

Dresing: majonéza
kečup
hořčice

Postup přípravy receptu

Maso, sůl, pepř a vodu dobře propracujeme v hladkou hmotu. Na pánvi si rozpustíme sádlo nebo jiný tuk a omočenou rukou ve studené vodě (aby se nám k ní maso nelepilo) vypracujeme v ruce tenké širší placky. Opečeme z obou stran. Mezitím si připravíme housky.
Housky rozřízneme na půl vodorovně (už většinou tak bývají při koupi). Ve výpeku opečeme ze 4 housek vnitřní půlky (ty co přijdou do styku s náplní). Dvěma zbylým houskám seřízneme z půlek vnější strany a opečeme z obou stran.
Dresing si vyrobíme z: 4 lžíce majonézy, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce kečupu. Množství na všechny burgery je na nás - někdo to rád mokřejší.
Kompletujeme jako v Mc Donaldovi Big Mac. Z obou stran opečená půlka housky jde do prostředka burgeru.

Ať se dílo podaří a dobrou chuť.

Autor Autor: (Jitka P.)
Datum vložení Datum vložení:
4 kladná hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Domácí hamburger vepřový"

autor: Pavel (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.01.2014 18:00:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maso stačí osolit a opepřit,když se budete trochu zajímat o gastronomii tak zjistíte že na výrobu hamburgerů se nepoužívají žádné směsi.Neděláte karbenátky tak si to laskavě uvědomte.smajlik

autor: chiko (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.05.2012 16:16:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja osobne davam do smesy masa jeste na jemno nakrajenou cibulku a jedno vejce + trosku worchestru jinak jen sul a pepr smajlik

autor: JitkaKytka (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2011 14:14:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jája:
Proč by muselo být maso neochucené, když přidáte jen pepř a sůl? Máte-li kvalitní a čerstvé maso, je přeci jeho devizou jeho chuť a né chuť kořenící směsi a navíc pročtete-li komentáře, dozvíte se, že je možné použít jakékoliv koření, sýra, a nebo worchesteru i kořenící směsi. Je to jen o fantazii kuchařesmajlik.
Biftek máme také nejraději jen pepř a sůl smajlik. A o vodě se v komentářích taktéž píše smajlik.

autor: rebeka
vloženo: 21.12.2011 13:45:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eliza: no, Eli, jestli umí vařit tak dobře, jak "ovládají" pravopis, tak....smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Jája (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2011 12:15:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

n já se nedivim že jim to přišlo hnusný jak prse, maso neochucený a ještě s přidanou vodou( ?????) , a ten dresing? NO COMMENT.

autor: mira (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.08.2011 15:47:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vyskousejte recept stavnata lucka syr je vevnitr masa avypada jak letajici talir kdys do nej kousnete tak vytece syr najdete bestak na netu nebo se podivejte na porad vasnivy jedlik co chodi na spektrum men vs food je tam spousta dalsich grylovanych chutovek

autor: chocolate
vloženo: 29.07.2011 17:18:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné je přidat do smesky na hamburgery trochu worchesteru.

autor: JitkaKytka
vloženo: 29.07.2011 17:12:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím.
Samozřejmě můžeme zvolit i jiný druh masa, např. hovězí bude také dobrá volba smajlik.
Myslím, že Eliza to trefila smajliksmajlik.
Chlapi, a co použít místo pepře kořenící směs Gril?... Ta je o dost výraznější, jak pepř. Jen pozor na přidání soli. Ta už totiž zpravidla v kořenící směsi bývá.smajlik

autor: Eliza
vloženo: 29.07.2011 16:34:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mně recept připadá v pohodě. Jde spíš o to, jestli s kámošem umíte vařit...smajlik

autor: David vašek (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.07.2011 16:32:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skoušeli sme to s kamarádem a bylo to hnusný jako prase ten 1 hambáč ale ten druhej už trošku měl chut ale příště rači to udelame z kuřecího smajlik :D :D :D

autor: JitkaKytka
vloženo: 22.01.2011 21:45:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pizza by byla taky fajn smajlik. U nás k tomu taky musí být jen bulky sypané sezamem.... s houskou to není úplně ono (pro nás) smajlik. Tak dobrou chuť u pizzy. smajlik

autor: koko jumbo (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.01.2011 18:21:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chtěli jsme si recept připravit,ale v krámě neměli bulkysmajlik dem si dělat pizzusmajlik

autor: Betina
vloženo: 27.02.2010 13:23:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: JitkaKytka
vloženo: 27.02.2010 12:00:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ano, je to šťavnatější a lépe se směs vyšlehá. Té vody ale opravdu jen malinko - cca 3 lžíce.

autor: Katarinka
vloženo: 27.02.2010 10:14:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je lepšie,keď ide do hamburgera voda?Je to šťavňatejšie?Ešte som to neskúšala.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

vepřové hamburgry hamburger z veproveho recept hamburger vepřové hamburgery domácí hamburger recept vepřový burger domácí hamburger dresing na hamburgery maso na hamburger hamburger domácí vepřový hamburger výroba hamburgrů hamburger z mletého masa recept recept domácí hamburger vyroba hamburgeru maso na hamburger recept recept vepřový hamburger směs na hamburger dresing do hamburgru recept na domácí hamburger domácí vepřový lunchmeat recept hamburgery z mletého masa dresing do hamburgeru recept na hamburger domácí hamburgery mleté maso na hamburger hamburger z mleteho masa hamburger maso vepřový hamburger recept dresing hamburger maso na hamburgry hamburger z vepřového masa hamburger recept jak udělat hamburger mleté maso hamburger směs na hamburgery směs na hamburgry domácí hamburger z mletého masa big mac recept recept na hamburgry dresing na hamburger hamburger




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz