Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 700 kJ / 645 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,02 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 25,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo chce, může udělat jíšku nebo použije hotovou jíšku Knoor (tu jsem použila já). Udělala jsem z pěkného masa na polévku a vůbec to nebylo znát, bylo to výborné a chutí to trochu připomínalo Znojemskou pečeni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2012 18:50
28. 2. 2010 10:58
28. 2. 2010 00:30
27. 2. 2010 23:30
27. 2. 2010 22:44
27. 2. 2010 21:06
27. 2. 2010 20:55
27. 2. 2010 18:45
27. 2. 2010 18:45
27. 2. 2010 18:45
27. 2. 2010 18:31
27. 2. 2010 18:17
27. 2. 2010 18:10
Ale - chci se zeptat; z jakého důvodu to maso předvařuješ vcelku a teprve v půlce ho krájíš a dusíš? Já bych ho tam šoupla dusit rovnou... Je v tom nějaký fígl nebo si potřebovala vývar ještě na něco jiného?
Jinak jídlo je určitě
27. 2. 2010 17:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavý hermelín
Přidáno před 8 minutami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 26 minutami
Fit salát
Přidáno před 12 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 23 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno 24. 4. 2024 08:10
Právě bylo uvařeno:
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 47 minutami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Frgálová buchta
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Falešná "škvarková" pomazánka z pohanky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Brokolicová polévka
Tonja uvařil před 9 hodinami
Inspirace + zdobení jinak I.
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Utopenci - Marcela
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Další recepty
Tématické fráze: hovezí omacka babicovy dobroty znojemská pečeně omacka z hoveziho vyvaru hovezi omacka recept znojemska hovezi pecene hovězí omacky hovězí na omáčku omačka hovězi omáčky z hovězího vývaru babicova znojemska pecene znojemská pečeně babicovy dobroty omáčka s okurkou omacka s okurkama vaříme z hovězího masa omáčka z hovězího babicovy dobroty-znojemska pecene babicovy dobroty recepty znojemská pečeně babicova znojemska omacky z hoveziho hovězí s okurkou
Suroviny: maso hovězí, slanina anglická, cibule, okurky sterilované, pepř, koření nové koření, bobkový list, paprika sušená sladká, masox, mouka hladká, česnek, sůl
Hovězí kořeněná omáčka s okurkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w0VM
14 názorů