Kotlíkový guláš
Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se předvést. Jídlo s vůní ohně je nezaměnitelné. Kotlíkový guláš bude chutnat všem.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 770 kJ / 2 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,13 g |
Tuky | 69,58 g |
Vláknina | 29,21 g |
Cholesterol | 680 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 120,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Varíme vonku v prírode, jedlo doma nikdy nebude také...
Podávame s čerstvým chlebom. Nie je to polievka v pravom slova zmysle.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2021 14:54
Kotlíkový guláš dělám roky, ale přidat tam drobení (strouhání či mrveničku), jsem nezkusila. Super nápad.
Protože mě drobení nebaví dělat, našla jsem si jednu vychytávku - do "kůtru" dám 100 g mouky, 1 vajíčko a půl skořápky vody - párkrát zapnu a je hotovo. Pokud se chcete zbavit malinkých drobečků a mouky, stačí prosít.
Protože mě drobení nebaví dělat, našla jsem si jednu vychytávku - do "kůtru" dám 100 g mouky, 1 vajíčko a půl skořápky vody - párkrát zapnu a je hotovo. Pokud se chcete zbavit malinkých drobečků a mouky, stačí prosít.
6. 8. 2013 15:29
VELICE CHUTNÉ
6. 8. 2013 06:29
6. 8. 2013 06:23
bezva recept super recept fantastickej recept užasnej recept díky za recept je fajn co dodat ... MAXIMÁLNĚ ... SMAJLÍKYA DÍK
31. 8. 2012 18:45
jitkalukes:snáď...
31. 8. 2012 16:02
Milá magdalenko,koupila jsem si kotlík a vařila jsem zatím jen hgulášouvou polévku,ale kotlíkoví gulášek to je něco¨,brzy si ho uděláme k obědu podle tvého receptu a snad ti dám bodík
3. 3. 2010 08:34
Dobrý tip na sobotní akcimám doma ještě půl mrazáku hovězího masa a pořád vymýšlím co z něho uvařit,ať to není pořád stejnébodík letí
3. 3. 2010 08:09
Magdalenkokotlíkový guláš vypadá moc pěkně,jen škoda,že nelze ochutnat.Jedla jsem ho jen párkrát v životě a máš pravdu v tom,že takový se doma neuvaří.
Opuncie recept na mrveničku je tady http://www.toprecepty.cz/recept/3994-strouhani/dro... a je to "jen" klasické strouhání.
Opuncie recept na mrveničku je tady http://www.toprecepty.cz/recept/3994-strouhani/dro... a je to "jen" klasické strouhání.
3. 3. 2010 07:21
Pro opuncii u nás se tomu říká strouhání. Hodně tuhé nudlové těsto.A to nastrouháme na hrubém struhadle.
2. 3. 2010 22:33
U nás se tomu říká drobenka - naučil mě to tatínek, jinak to nikdo nechtěl doma dělat.Dělávám na vále - do vejce přidávat mouku a zpracovávat tak dlouho, až to jde strouhat...
2. 3. 2010 21:56
Opuncie, v miske rozšľaháš 1 vajce, prisypeš hrubú múku. Spracuješ najprv napr. vidličkou, potom rukou tuhé cesto - múku stále zapracúvaš a pomaly pridávaš. Vzniklé veľmi tuhé cesto na slzičkovom strúhadle strúhaš na papier na plechu, vždy pred "struhom" môžeš strúhanú časť cesta, čo máš v ruke, v miske poobaliť v múke...Znie to komplikovane, neviem to lepšie opísať...Niekde som čítala postup, do robota dáš celé vajce a múku a za pár sekúnd máš hotové žmolky cesta - chce to však vedieť tú hmotnosť múky na 1 vajce...
Ja si robím do zásoby, nechám vysušiť a podľa potreby používam do hocijakej polievky...Nech sa ti darí, budem rada, ak som ti vedela poradiť...
Ja si robím do zásoby, nechám vysušiť a podľa potreby používam do hocijakej polievky...Nech sa ti darí, budem rada, ak som ti vedela poradiť...
2. 3. 2010 21:34
Magdalenko, jak se dělá mrvenička?
Jinak moc hezký recept, posílám bodík.
Jinak moc hezký recept, posílám bodík.
2. 3. 2010 21:10
Maď.seriál "Paprika" nás inspiroval ke koupi kotlíku a takový gulášek z něho je fantazie, jednak je to zážitek pro zúčastněné, protože se takto guláš vaří dlouho, ale hlavně ta vůně okolo toho a ten výsledek. Děláme přesně jako Ty, ale místo vína pivko2
2. 3. 2010 18:56
už několikrát jsem ho chtěla vyskoušet, zatím nebylo kde, posílám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 9 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 minutami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 51 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 1 hodinou
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 2 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Vaření a pečení na ohni si děti zamilují! Nastartujte rodinnou tradici chlebem na klacku nebo fantastickou živáňskou
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: hovezi kotlikovy gulas kotlíkový hovězí guláš hovězí guláš v kotlíku kotlíkový guláš na ohni video recept gulaš vareni v kotlíku vaření v kotlíku recepty recepty na kotlikovy gulas video recept na hovězí kotlíkový guláš kotlikovej guláš madarsky kotlikovy gulas kotlík na oheň recepty z kotliku kotlíkový guláš video recept co uvařit v kotliku kotlikový guláš video maďarský kotlíkový guláš recepty kotlíková kucharka kotlíkové vaření recepty na hovězí kotlíkový guláš
Suroviny: maso hovězí, brambory, sádlo, cibule, paprika, rajče, pepř černý, sůl, paprika sušená sladká, česnek, majoránka, feferonka, mrkev, petržel, nať celerová, libeček, víno, vejce, mouka hrubá
Kotlíkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqyO
14 názorů