jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Bramboráky

Bramboráky
nahoru
Bramboráky Bramboráky Bramboráky Bramboráky Bramboráky Bramboráky Bramboráky Bramboráky Bramboráky Bramboráky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bramborová jídla

Suroviny:

8 velkých brambor,
8 stroužků česneku, mléko, polohrubá mouka, olej, 1 vejce, majoránka, sůl

Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a zároveň s česnekem nastrouháme (na malých slzách). Ve vhodné míse smícháme s vajíčkem a trochou mléka; přidáme majoránku a sůl. Je-li třeba, můžeme lehce zahustit moukou.
Směs necháme dvacet minut odstát a pak na pánvi smažíme placky. Je-li těsto moc řídké, můžeme buďto přidat mouku, nebo odlít tekutinu.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
26 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Bramboráky"

autor: Annie911
vloženo: 11.09.2014 17:36:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Boží!!
smajlik

autor: Augustýn (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.08.2014 14:10:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

knedlik:Dobře ty ! :D smajlik

autor: jarma1234 (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.08.2014 13:35:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkuste přidat do bramboráku drobně nakrájené škvarky. To je pak dobrotasmajlik

autor: Jaroslav Orlík z Jezdkovic (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2014 11:39:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

KOBLIZEK:A to jste se dozvěděl kde? To je podobný názor, jakobych tvrdil, že krajíc chleba je jen z velkého bochníku nebo šišky, zatímco z dlouhána, který je dlouhý a má malý průměr, jde o krajíc z veky. Nejde vůbec o tvar, ale o materiál.

autor: knedlik (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2014 11:58:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja osobne davam do bramboraku strouhane bramborysmajlik

autor: Milan B. Zlín. (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.05.2014 11:32:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vážení fajnšmekři. Já dávám do bramboráčků krom česneku,majoránky, pepře a vajíčka,ovesné vločky, a místo mouky strouhanku.
Samozřejmě si,a pokud je přidám slaninku nebo nějaký ten nadrobno nakrájený salámek, špekáček.
Placičky smažím na sádle malé, aby byly pěkně křupavé. Je to mňamka.
Dobrů chuťku přeji vážení.

autor: mekanik (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.05.2014 21:01:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vyzkousejte pridat na spicku noze jedlou sodu do testa

autor: to se neví (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.02.2014 10:43:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes delame taky bramboraky ale ne podle tohohle receptu .hledame jestli nekdo napise do receptu ze se muze ptidat strouhanka
My tam pridavamee strouhanku skuste to taky budou krupave

autor: max (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.02.2014 12:43:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

KOBLIZEK:ty asi vaříš v jeslích nebo ve školní jídelně.a nebo v kriminálu.28 let?no to koukam.za tu dobu už bys měl něco umět koblihu.smajlik

autor: pohlreich (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.02.2014 20:35:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

KOBLIZEK:28 let vaříš,ale neumíš nic

autor: ???? (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.02.2014 20:03:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik dobré!!!!
akorát bych to udělala víc(mnohem víc)konkrétnější
ale jinak smajlik

autor: KOBLIZEK (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.01.2014 18:53:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

POHLREICH sem nechodi chcha.Jinak si ufounka precti poradne.O tom ze Cmunda se dela ridci testo aby se to rozteklo na panvicce a byla slaba placka.Branborak je mala a tlusta placka.Ty profesionale.Davas si cmundu po kaplicku.Tak nesud ostatni,podle sebe.Delam kuchare 28 let.Jdi si koupit bramboracky a koukni se jak vypadaji.Jinak do testa staci pridat mliko,nebo trosku vody aby testo nehnedlo.Ja osobne pridavam mliko a zakryvam.Mejte se jak chcete a varte s laskou.

autor: pohlreich (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.01.2014 19:56:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ufounek:nikde jsem se nedočetl že recept na bramborák a na cmundu je jiný.sorry ale bramborak a cmunda je to samé mistře.neumíš nic.smajlik

autor: savlinka
vloženo: 10.11.2013 15:33:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

po dlouhé době jsem právě dosmažila bramboráky..dělám je tedy z hladké mouky a na sádlesmajlik

autor: ufounek (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.10.2013 18:25:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

SPAGETKA ahoj.Ja se nehadam,jen konstatuji.Ale mas pravdu.Jen ted hledam jeden pecept a ne a ne ho najit.Tak asi bude topinka s cesnekemsmajlikmnam mnam.Mej se hezky a snad zas nekdy papa.

autor: spagetka
vloženo: 20.10.2013 15:20:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ufounek: a halušky po bozkovsku jsou co? Vždyť je to jen název a tradice. Jde o to, aby se vařilo, ne hádalo, který název je správný, každý si bude hájit své, že má pravdu a nevyřeší to ani Evropská unie. My děláme halušky jako placky na plotně a bramborák v pekáči vcelku.

autor: ufounek (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.10.2013 15:16:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bramborak se da delat na mnoho spusobu.Proto to kazdej dela tak,jak mu to chutna.Hlavne bramborak a cmunda jsou dva velke rozdily.Bramborak je mala placka,trosku silnejsi a cmunda je vetsi placka a slabsi.Priklad:je jen cmunda po kaplicku a ne bramborak po kaplicku.smajlikHezky den a dobrou chut.

autor: Verulinka
vloženo: 01.09.2013 19:21:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem dělala smajlik akorát jsem hustila strouhankou (bramboráky jsou pak křupavější) a dávala tamn i uzeninu smajlik takže díky za nápad a posílám bodík smajlik

autor: jarin (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.08.2013 19:25:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

milan: Proto se tam přidává to mléko, milane. Ale snad jste si s tím už za těch pět let nějak poradil.

autor: míša (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.06.2013 17:46:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jo s tím pivem je výsledný bramborák fakt křupavej-dobrej nápad

autor: savlinka
vloženo: 02.06.2013 17:29:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

U nás dnes byli také bramborákysmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.04.2013 19:52:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Karel z Hradce:S prominutim,ale to co popisujes,nema s Rösti nic spolecneho........smajliksmajliksmajlikplus

vloženo: 19.04.2013 15:50:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

honza: Rozhodně přidat vajíčko a použít starou pánev, nebo teflonku. Rozpálit pořádně olej a pak jej malinko ubratsmajlik

autor: honza (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.04.2013 14:51:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ale jak udělat, aby ty bramboráky při smažení drželi při sobě a šli obracet.

autor: Karel z Hradce (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.04.2013 22:14:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

míša:Jistě budeš čím dál šikovnější.smajlik (Výborné se píše z tvrdým Y)smajlik Já jsem si oblíbil z brambor tzv.rösty. Brambory nastrouhám na tzv.velké slzy, přidám např. uzený, bylinky, vejce, nakonec i sýr a vše na plech na malém množství oleje a šoupnu to do trouby a nemusím stát u plotny a obracet celou hodinu... A mnohem méně spotřebují a nasáknou olejem. smajlik

vloženo: 13.04.2013 12:37:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak u nás dnes bramboráky. Dovolila jsem si přidat fotosmajlik

autor: Ivča J. (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.04.2013 18:37:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborné jen sem přidala nakrájené uzené smajlik

autor: anonym (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.04.2013 15:01:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to je supr použiju to ve školesmajlik

autor: Káťa (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.03.2013 15:59:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné je to s nastrouhanou cuketou :) 1:1

autor: TVD (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.02.2013 23:22:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to jako kdyby je už někdo jedl :D smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.02.2013 16:13:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

peeeepe:v 10 letech má na to nárok. Ale možná by to chtělo se naučit čístsmajlikwww.toprecepty.cz

autor: peeeepe (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.02.2013 18:31:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

míša:děvče,chtělo by to,aspon minimalne jednou,zopaknout zakladní školu.....moc si z toho ale nedelej,takových vás tu jsou spousty..

autor: jura (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.01.2013 16:07:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kyslik:ty si asi propadl z českého jazyku že?smajlik

autor: kyslik (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.01.2013 09:23:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

du na ně sbýhají se mi sliny nami namismajlik

autor: savlinka
vloženo: 06.01.2013 16:36:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BIBI,přidávám ti fotečku smajlikdělám je skoro stejněsmajlikjen je smažím na sádlesmajlika dávám hladkou moukusmajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 17.11.2012 17:15:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pythonissa:ono, je to v globále stejnésmajliksmajlik, já někdy strouhám a někdy lisujismajlik, ale to nic nevadí na výsledku bramboráčkůsmajliksmajlik, mouku skoro nedávám-jen podle těstasmajlik, mléko také nedávámsmajlik, ale vždy musí být křupavé bramboráčkysmajliksmajlik

autor: Pythonissa (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.11.2012 16:39:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Česnek nestrouhám, raději ho lisuji... :P smajlik

autor: jirina (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.09.2012 12:31:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

místo mouky dávám strouhankusmajlik

autor: Luigi (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2012 10:13:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

:D :D To sou recepty .. smajliksmajlik není tam napsanej ani pepř a naka uzenina .. hlavně že na obrázku je tam vidět

autor: Ilona (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.09.2012 14:40:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

míša:Ty jsi ale šikulka smajliksmajlik

míša:

autor: JANA ZLÁ (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.06.2012 11:09:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hm na té fotce ty bramboráčky vypadají velmi dobře smajlik
mám velkou chut,takže si je jdu udělat Mnam smajliksmajlik

autor: Naďa (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.06.2012 11:14:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bramboráky jsou vždycky výbornésmajliksmajliksmajlikMají úspěch i u návštěv z ciziny,kteří šupaj až jim za ušima praskásmajlikPostupem let jsem klasický postup obohatila různými přísadami (brokolice,mrkev,květák ap.-nastrouhat) a vždy to všem šmakovalosmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: míša (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.05.2012 11:52:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je mi teprve 10 let ,jsem nemocná máma byla v práci a táta taky tak jsem měla chut na bramboráky tak jsem si je udělala a byly víborné a máma a táta to říkali také smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: tererka (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.05.2012 19:11:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborné, nemůžu se dočkat až tyhle bramboráky budu dělat podruhé
smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Kvítek (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.03.2012 14:34:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na to, že jsem dnes dělala bramboráky poprvé, tak byly výborné ! smajlik

autor: Zpevanda (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.02.2012 11:38:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné!! díky této stránce o mě manžel všude povídá jaká jsem výborná kuchařka smajlik

autor: Vercu Momo
vloženo: 18.08.2011 17:05:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik Dobrůtka!=)

autor: Jarus87
vloženo: 09.06.2011 17:46:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

takové bramboráčky taky dělávám,zrovna dneska zase po dlouhé doběsmajlik,už se těším,bramboráky bych mohla furtsmajlik
přidávám další bodsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Otavanka
vloženo: 21.10.2010 11:30:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chystám se na ně v sobotu, s uzeným a zelíčkem dovnitř - cmunda po Kaplicku. Celá rodina je milujemesmajliksmajliksmajlik

autor: Mischel (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.08.2010 13:00:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To vypadá nádherně!!! smajlik

autor: indulina28
vloženo: 08.07.2010 05:42:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

davam bodik,dnes se chystam taky delat bramboraky urcite je taky sem dam ..smajliksmajlik

autor: mlsounka (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.06.2010 18:37:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja do bramboraku misto mouky davam strouhanku .. je to lepsi pokud se ji bramboraky studene krasne krupou jako by byly cerstve upecene...smajlik

autor: fery (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.05.2010 12:49:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

fery1068@seznam.czskuste přidat kyslé zelí namixované z česnekovým točenýmsmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 28.01.2010 18:36:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Drahulin za fotku přidávám +!smajliksmajlik

autor: gabca30kk (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.01.2010 13:49:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikSupr receptíksmajlik díkyssmajlik na konec já přidávám do těsta dušenou šunku cca 15dkg na kostičkysmajlik

autor: Daton (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.11.2009 11:13:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibi jak bych na tvé fotce viděla kousky uzenéhosmajlikPřesně tak to já udělám s uzenýmsmajlik

autor: Štefan (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.10.2009 12:23:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska to udelam vypada to fakt dobresmajlik

autor: bobo (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.09.2009 18:58:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

http://www.toprecepty.cz/recept/1070-bramboraky//

Existuje odrůda brambor která po nastruhání nemění barvu. jméno nevím. možná někdo ví? koupil jsem je v Hrabyni z vlečky. smajlik

autor: bobo (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.09.2009 18:51:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

existuje odrůda brambor, které nečernají. Koupil jsem je v Hrabyni u hl. cesty z vlečky. Těsto skutečně neměnilo barvu. Možná někdo ví tu odrůdu ?

autor: MISI-NNKA
vloženo: 13.08.2009 14:26:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypada to krasne ... hned bych si dalasmajlik.....smajliksmajliksmajlik

autor: panvicka
vloženo: 26.07.2009 07:56:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: Vladimira (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.06.2009 16:34:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to pocoutkasmajliksmajlik ,jsem z Prahy ,ale ted ziju na Sardinii a tady takovà jidla neznaji.A muj pritel si opravdu pochutnàvà smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Crazygirl (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.04.2009 20:02:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hmmm t fotky jsou hezké.smajlik

autor: Drobek
vloženo: 15.03.2009 23:52:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já přidávám do bramboráku místo mléka pivo. Placky jsou pak, ač je to k nevíře, křupavé. smajlik

autor: janana
vloženo: 04.01.2009 22:18:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no jo bramborysmajlik, ale moje tchyně si horkým mlékem spařila na talíři roztrhaný hotový bramborák a myslím, že si ho ještě pocukrovalasmajliksmajlik a děda si prý kramfleky (něco jako bramboráky, ale pečené na holé plotně, myslím bez česneku) mazal sirobem (vařeným z řepy cukrovky)smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Lusinda79
vloženo: 04.01.2009 21:52:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Doporučuji brambory teplým mlékem "spařit", vyčetla jsem to v kuchařce a je to výborné.

autor: maris
vloženo: 04.01.2009 19:24:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibi, máš je krásné - hned bych si dalasmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 04.01.2009 19:21:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dovolila jsem si přidat fotkusmajlikmoc jsme si pochutnali, delší dobu jsem je nedělala. Mléko dávám do brambor jako první ingredienci a dělám v umělohmotné míse, tak na té Milanově radě asi něco budesmajlik,mě ještě nikdy nezčernalysmajlik

autor: Paprika
vloženo: 19.11.2008 10:19:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Souhlas se Špagetkou - horké mléko funguje.smajlik

autor: spagetka
vloženo: 18.11.2008 19:07:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mě naučila jak babička tak mamka, vlít do nastouhaných brambor trochu horkého mléka

autor: tejaja
vloženo: 18.11.2008 18:38:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Milan, dajte cesto na placky do misy z umelej hmoty, nebude oxismajlikdovať.

autor: Merylas
vloženo: 18.11.2008 18:08:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Milane, je dobré přidat právě trochu toho mléka. Jinak jak těsto dlouho stojí, tak je tmavé jen nahoře, to jde opatrně odstranit.

autor: milan (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.11.2008 18:02:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kdo poradí, aby bramborové těsto ze syrových brambor nečernalo děkuji.

autor: baju jou (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.10.2008 17:11:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to je super recept a dobře stručnejsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

bramborák recept výborné bramboráky recept na bramboráky bramboraky recepty bramboráky recept bramborák testo na bramboraky branboráky recepty bramboraky jak se delaji bramboraky bramboráky recept recepty na bramboráky recept na výborné bramboráky bramborak top recepty bramborák jak udelat bramborák recept na bramborák jak udělat bramboráky recept na bramborak domácí bramboráky recepty bramborak bramborak výborný bramborák bramboráky recept bramborák recept recept bramboráky domácí bramborák bramborove recepty recept bramboráky recept bramborák bramboráčky recept bramboraky bramboráky recepty recept na bramboráky braboráky bramborová pizza babica bramoraky recepty na bramboráky recepty bramboraky recepty bramborák jak se dělá bramborák bramboráky bez mléka




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty