jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Kinder Pingui

Kinder Pingui
Chutná skvěle!
nahoru
Kinder Pingui Kinder Pingui Kinder Pingui Kinder Pingui Kinder Pingui Kinder Pingui Kinder Pingui Kinder Pingui Kinder Pingui
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Řezy

Suroviny:

Na dva pláty:
6 vajec
6 PL cukru krupice
6PL teplé vody
6 PL hl. mouky
2 PL hořkého kakaa
1 prášek do pečiva

Smetanový krém:
2 krabičky šlehačky na šlehání (nejlepší je trvanlivá)
2 káv. lžičky medu
1 vanilkový cukr
1 smetafix
½ káv. lž. vanilkového aroma (tekutá- nemusí ale být, možno nahradit kapkou rumu nebo vaj.likéru).

Čokoládový krém:
15 dkg čokolády na vaření
10 dkg hery
1PL vody
2PL oleje

Poleva:
20 dkg čokolády na vaření
125 g omegy (nebo jiný 100% tuk)

Postup přípravy receptu

Těsto: Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny. Pomalu přidáváme vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Pomalu přimícháme kakao, nakonec přidáme tuhý sníh z bílků. Rozdělíme na dvě poloviny a pečeme na vymaštěných plechách při 200° ( dělám na pečícím papíru postupně, 2 plechy stejné velikosti nemám ) . Těsto je rychle upečené ( cca 10 minut ) - třeba dávat pozor !!

Krém: Přísady na smetanový krém rozdělit na 2 časti. Vyšleháme 1 šlehačku, pomalu přidáme rozpuštěný med (1 lžičku ) , van.aroma a polovinu vanilkového cukru. Vyšleháme tuhou šlehačku, kterou naneseme na upečený plát těsta a vložíme na cca 30 min do chladničky.
Mezitím nad parou rozpustíme čokoládu, potom k ní přidáme heru a olej a dobře spolu promícháme, aby byla vláčná. Když trošku vychladne, naneseme na šlehačkový krém a znovu vložíme do chladu.
Když je čokoláda mírně ztuhlá,vyšleháme druhou polovinu šlehačky s medem, van.cukrem a aromatem, naneseme na čokoládu a přikryjeme druhým upečeným plátem. Polejeme polevou a necháme ztuhnout.
Vrchní plát těsta jsem otočila tak, aby hrbolatá strana byla vespod, rovná nahoře – kvůli nanášení čokol. polevy. Protože vrstva čokolády je poměrně silná, krájíme nožem namočeným v horké vodě.

Poznámka

Recept jsem objevila před nějakou dobou na internetu s tím, že to určitě „někdy” zkusím. Stále jsem ale odkládala, zdálo se mi velmi pracné a časově náročné. Ale není … A výsledek stojí zato. O mnoho lepší a chutnější, než originál !!
Pláty těsta jsem si upekla večer předtím, druhý den jen připravila krémy a polevu.
(čokoládový krém, který se dává mezi smetanové lze nahradit jakýmkoliv jiným, také např. z omegy 125 g, 15 dkg čokolády a lžící prosátého kakaa).

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
32 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Kinder Pingui"

autor: Sandra (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.08.2014 15:54:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, chci ho vyzkoušet, ale dle komentářů se párkrát stalo, že těsta na piškot bylo málo a tím pádem to bylo příliš tenké...ingredience jsou tedy na jak velký plech? Já mám doma plech 41cm x 28 cm.

autor: Karolína (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.02.2014 12:56:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvělé, doma už by kupovanej nikdo nejedl. Přidávám do krému strouhaný kokos. Lahoda smajlik

autor: vera (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.11.2013 14:00:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dobry den tak dnes du vyskouset ten rer jsem sama zvedava jak to pujde

autor: vera (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.11.2013 14:00:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dobry den tak dnes du vyskouset ten rer jsem sama zvedava jak to pujde

autor: TomAndy (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.10.2013 21:24:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dokonale uplne bombasmajlik jen ta cokolada nahore uz je mozna moc ale to je na chuti kazdeho :)

autor: Týna (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.09.2013 22:09:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla, jako Kinder Pingui to moc nechutná, spíš je to něco na způsob Míša řezů. Příště dám určitě víc šlehačky, protože tu tam nemám skoro cítit a méně čokolády, vrchní vrstva má asi půl centimetru :D. Takže určitě ještě někdy zkusím, ale trochu si to vytuním :D

autor: Radka (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.07.2013 15:42:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, vyzkoušela jsem Váš receptík a je to naprostá špica, i moji kluci si libovali a ráda bych podotkla, že jsem použila předepsané množství na klasickém plechu (žádná menší varianta) a neměla jsem s tím sebemenší problém, takže bych doporučila se zamyslet na sebou milé kuchařky, jestli to třeba nebude ručičkama, než začnete hanit něčí recept smajlik a Vám Sáro děkuji, vkládám jej do našich blíbených pochoutek smajlik

autor: pomeranc
vloženo: 14.06.2013 18:36:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejsem nějak dobrá kuchařka, ale musím říct, že pohodička. Dělala jsem přesně podle návodu, těsto jsem teda měla tenounké, ale tím lépe (více krému smajlik ) a opravdu jsme si pochutnali. Bodík!

autor: Adéla (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.03.2013 07:05:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ùžasný dorťík ochutnávala jsem od kamarádky ve škole a dneska jdu na něj jen asi posle komentářů udělám to těsto z větší dávky a určitě i víc té šlehačky tam dám smajlik smajlik

vloženo: 04.03.2013 17:08:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gabulle: Máš ho nádherný, šikulka smajliksmajliksmajlik

autor: Gabulle
vloženo: 03.03.2013 18:32:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu nechápu ty, kterým se to nepovedlo, dělala jsem na klasickém plechu a že by ten piškot byl nějak extrémě tenký se mi teda nezdá ;) Jen jsem to dělala jako dort, tak jsem piškot rozpůlila abych ho měla vyšší a taky jsem tam přidala více medu a místo van.aroma jsem dala rum. Také tu čokoládu mezi krémem jsem udělala jinak (rozpuštěná čokoláda ve vodní lázni s kouskem másla a pak jsem do toho zamíchala mascarpone - sebrala jsem to z jiného receptu) a tím samým jsem to celé pomazala. A výsledek- BOMBA smajlik

autor: veru.boli (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.02.2013 12:31:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem recept upekla přesně podle postupu i množství ingrediencí a výsledek je supeeeeer!!!! smajlik

autor: Veronika (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.02.2013 18:18:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem byla u sestřenice a ta tento recept dělala. Bylo to vynikájící! rozhodně recept také vyzkouším smajlik smajlik

autor: Jitka (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.11.2012 19:01:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No... tak s tím množstvím ingrediencí je to velký nesmysl.... to máte plíšek o velikost 15x20cm? Fakt díky... smajlik

autor: Jitka (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.11.2012 17:49:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vzhledem k několika velmi zklamaných kuchařkám si myslím, že byste měla uvést míry plechu. Náklady na dezert nestojí pakatel, pro některé matky... smajlik A pokud se jen díky jedné neuvedené informaci nepovede, je to dost k naštvání, to se dá přece pochopit smajlik Nevím... sama to jdu teď zkusit, páč fotky jsou velmi lákavé. Takže Vám buď vynadám nebo omluvím a pochválím smajlik

autor: Ivana79
vloženo: 03.10.2012 16:26:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak toto bolo fakt vynikajúcesmajliksmajlikBudem určite opakovať.Bodovanie som zaokrúhlila na 30smajlika pridávam fotkysmajlikChválila celá rodina,môžem všetkým len odporučiťsmajlik

autor: Ajčman! (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.07.2012 19:29:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vy žletee! smajlik

vloženo: 05.04.2012 06:47:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

petronela: Vychlazenou šlehačku vylít do misky nejlepší je vysoká kovová mísa ve které ji budeš šlehat,přidat ztužovač a malou metličkou ho zašlehat do šlehačky tak aby se úplně rozpustil,je to škrob a proto má ve zvyku dělat hrudky.Když chceš a nejsi zručná kuchařka nasyp ztužovač přes sítko a zároveň mírně šlehej! A pak to celé vlož do lednice a počkej až je mísa i šlehačka studená.smajlik I mísa z uměleé hmoty se prochaldí ,takže i tu dej do lednice buď před tím a nebo spolu se šlehačkou.
Potom na maximální otáčky nastavit mixer a šlehat.
Když už se to pak nepodaří vyšlehat tak je chyba ve šlehačce ,někdy v ní není tolik procent tuku jako je na obalu napsáno a já mám tuhle zkušenost hlavné ze šlehačkou z Polska. smajlik

autor: Mathiel (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.04.2012 23:58:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept mě dost zklamal...plech vypadá na fotce velký, tedy jako normální...no zjevně není...a ani "dávka na dva pláty" nebyla odpovídající jednomu plátu na obrázku...Vím, že mi poradíte ať příště zkusím ještě zvětšit dávku...ale 12 vajec na jeden řez, je na mě popravdě teda docela dost...no nic, gratuluju všem, kterým se to povedlo...

vloženo: 09.03.2012 10:09:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Frukko:Přednedávnem jsem navzdory varování manžela , smajliksnědla/spíš nakousla/ jeden tento řez z obchodu!smajlik Zase jsem si hezky ponadávala asi tak pulhodinky,a pak jsem se rozhodla,že už mě nikdo nenapálí !Jak tohle mužou prodávat a to má být pro děti,já nevím asi zapoměli dopsat,že pro africké.smajlik
Takže díky za recept!smajlik

autor: Frukko
vloženo: 09.03.2012 09:15:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Určitě vyzkouším, vypadá to neskutečně !!!!smajliksmajlik

autor: aksuve
vloženo: 25.02.2012 14:44:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevím jestli jsi tento recept vymyslela nebo někde našla, ale výsledek je naprosto úžasný. Přítel tento zákusek miluje, je to moc chutný dortík. V práci mi řekli, že to není žádná buchta ani dort, že je to ještě něco lepšího. Opravdu skutečně velká dobrota a smekám před autorem. Nejlepší je tak 2. den, vyplatí se počkat, ikdyž je to těžký. Už jsem to zkoušela i z mléčnou čokoládou nebo hořkou. Děkuju moc smajlik smajliksmajlik smajlik smajlik

autor: vladus
vloženo: 23.01.2012 13:02:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

za chvilku jdu zkoušet a určitě to bude mňamka smajliksmajlik

autor: Iveta (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.10.2011 14:19:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc děkuji.Budu totiž zkoušet smajliksmajliksmajlik

vloženo: 29.09.2011 15:59:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Iveta(nereg)PL-je polévková lžíce a čj-je čajová lžičkasmajlik

autor: Iveta (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.09.2011 15:57:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co znamená zkratka PL?Jako plná lžice?

vloženo: 17.06.2011 21:05:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Smetafix=ztužovač šlehačky-je lepší ho tam dát....smajlik

autor: Janca (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.06.2011 10:31:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

co je ten smetafix a musi se pouzit? diky

autor: mia2404
vloženo: 16.04.2011 17:34:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vyskúšane +1smajliksmajliksmajliksmajlik malo to velky uspech ale zial cokolada na vrchu sa nevydarila , a prikladám fotecku

vloženo: 23.12.2010 04:01:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pro Petronela: se šlehačkou jsem měla i já párkrát podobné zkušenosti-důkežité je vyndat ji z ledničky a hned šlehat (jak ji necháte chvíli na stole, dělá problémy...smajlik ). No a těsto je lepší upéct na menším plechu, nebo zdvojnásobte dávku, snad se vám podruhé povede!!!!smajlik

autor: petronela (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.12.2010 22:13:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý deň,
ja som mala podobný recept, cesto je presne rovnaké. Vôbec ho nemám ako na obrázku, je to jeden tenký kúsok. Naozaj veľmi tenký. Šľahačka nešla vyšľahat a nakoniec sa z nej urobilo tekuté máslo. Vyhodené peniaze, čas a nervy.

autor: petrzelka
vloženo: 19.05.2010 15:03:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sara kolopa,je to tvůj recept,akorát to mám bez čokoládysmajlik

vloženo: 19.05.2010 11:19:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petrzelko, foto, co jsi připojila, je spíše Kinder mléčný řez, ne? smajlik

vloženo: 18.05.2010 14:38:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PL = polévková lžícesmajlik

autor: petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.05.2010 14:34:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc se mi tento recept líbí a chci ho zkusit jen nevím co je to PL u těch surovin... :( poradte prosím. díky smajliksmajlik

autor: Eva-Leva
vloženo: 16.05.2010 13:03:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mňam, vypadá úžasně a určitě i tak chutná! Dávám bodík smajlik Až najdu čas a překonám lenost, tak určitě vyzkouším. smajlik

autor: petrzelka
vloženo: 16.05.2010 10:42:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: Hana (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.05.2010 13:45:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kinder Pingui řezy jsem připravila dnes již po druhé a musím říct jen jediné: jsou BÁJEČNÉ! Chutnají celé naší rodině, chutnají nejlépe až se pořádně naleží, třetí den to je jako básnička. Určitě přípravu neodkládejte. Prostě báječný recept smajlik

autor: Tomáš (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.05.2010 17:15:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle byla 1. věc kterou sem pek smajlik bylo to velmi zajímavé, a výsledek byl také hodně zajímavý!!! Nevypadalo to tak krásně jako na obrázku, ale bylo to výborné!!! takže smajlik

autor: Empee
vloženo: 08.05.2010 09:30:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to fakt úžasné chutná to výborně díkysmajliksmajlik

autor: vybusna
vloženo: 07.05.2010 22:04:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jeeej..to je pekny kolaciksmajlik

autor: RADKA (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.04.2010 13:50:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vÝBORNÉ,MOC VÁMTO CHVÁLÍM ,MĚLO TO U NÁS VELKÝ USPĚCH A POSÍLÁM BODÍK:-

autor: ildi (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2010 11:00:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dakujeme pekne za vyborny recept.Kamoska doniesla ochutnat na velku Noc .Skoro vsetko som sama zjedla ,zakusok bol velmi dobry,aj ja to upecem pre moje deturence,

vloženo: 11.03.2010 20:31:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuju za bodíky a kladné ohlasy. Je to vážně mňamka, hlavně 3.den( pokud vydržísmajlik ), když se pořádně rozleží - to jde i dobře krájet..

autor: Jířa (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.03.2010 17:03:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sáro bylo to výborné,,,,mňam mňam smajliksmajlikAhojky Jířa

autor: finneta
vloženo: 10.03.2010 07:53:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já bych to spíš nakrájela na kousky a každý kousek polila čokoládou. jinak znám a chválímsmajliksmajliksmajlik

autor: Irrena
vloženo: 10.03.2010 07:43:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sáro báječné, bodík letísmajlik

vloženo: 09.03.2010 22:54:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Betina
vloženo: 09.03.2010 22:52:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: misza
vloženo: 09.03.2010 22:30:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 09.03.2010 22:23:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sáro, vítám tě v naší Topkové rodině a přeju ti, aby se ti tady líbilo a vždycky tu našla to, co hledášsmajlik
Prví recept, co by křest si zvládla bravurně, máš ty řezy výstavní a známe je asi všichni, že jsou dobrý. Ode mne máš 5. bodasmajlik

autor: AniCiz
vloženo: 09.03.2010 21:54:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: vybusna
vloženo: 09.03.2010 21:43:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

paradny zakusok..urcite vynikajuci...

autor: Tomiika
vloženo: 09.03.2010 21:32:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypadá to moc dobřesmajlik

autor: k.radulka
vloženo: 09.03.2010 21:18:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zkusímsmajlik

autor: Lusinda79
vloženo: 09.03.2010 20:31:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Saro vítám na TOPkáchsmajlikPrvní recept a hned taková "pecka" pro mlsné děti i nás rodiče.První bod je tamsmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kinder pingui recept cz řezy pinqui kinder pinguin recept kinder pingví recept rezy kinder pingui recept míša řezy s mascarpone kinder pingui recept domácí kinder pinguí kinder soutěž řezy pingui recept kinder pingue řezy kinder pingue recept na kinder pingui pinguin řezy řezy kinder pinqui recept kinder pingui recepty kinder pinguí řezy kinder pingui kinder pingui recept na kinder pingue recept na kindr pingvi kinder pinguin kinder pinqui pinguin řez kindr pingvi kindr mléčný řez trvanlivé výborné řezy kinder kinder pingui řez pingui recept kinder pinguí řezy recept kinder pinguí řezy kinder pingui soutěž kinder pingui soutěž 2012 pingui řezy kindr řezy pinquí řezy pingui buchta kinder pingui kinder pingue recept vynikající kindr řez kinder pingue kindr pingui




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty