Plněné kuře s fotopostupem
Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 551 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,40 g |
Tuky | 40,10 g |
Vláknina | 13,59 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 111,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nesolíme klasickou solí, jinak by bylo kuře moc slané, v bylinkové soli je soli dost.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2014 18:45
15. 3. 2010 12:25
+ bodík
Nádhera, ale té práce s vykošťováním !!!
Do toho se mi nikdy nechce, tak vykostím jen částečně (kuře na hrudi rozkrojím, odstraním s hrudní kostí i část hrudního koše) a nádivku nacpu pod kůži stehen a co se nevejde, dám dovnitř nebo samostatně do pekáče.
Nádhera, ale té práce s vykošťováním !!!
Do toho se mi nikdy nechce, tak vykostím jen částečně (kuře na hrudi rozkrojím, odstraním s hrudní kostí i část hrudního koše) a nádivku nacpu pod kůži stehen a co se nevejde, dám dovnitř nebo samostatně do pekáče.
15. 3. 2010 10:22
Já čumím jak puk...Tak tohle bych nedala,jsem na tom asi jak Eliza Radi máš to krásňoučké. Kdybych se do toho pustila,tak stoprocentně by konečný výsledek byl-kuřecí nudličky s nádivkovou přílohou
Posílám boďana.
Posílám boďana.
14. 3. 2010 19:55
Jendo ty kuřecí řízky jsou na tom vykoštěném kuřátku přeci :D a děkuju, všimla jsem si tiskové chyby, mletého masa má být 500 g a ne 250 g. Opravdu se tam vše vejde nebojte Je to pro cca 8-10 lidí a opravdu dost se napapkaj
14. 3. 2010 19:32
Radulko, jsi moooc šikovná!!! Ten fotopostup nemá chybu. Dala sis opravdu práci s tím a to já opravdu oceňuji. Já to dodnes neumím!!, ale pokud se o to budu pokoušet, vezmu si noťas do kuchyně na linku a budu dělat podle tebe Veliký plus a škoda, že jich nejde více
14. 3. 2010 18:44
Raduš,je to už pár desítek let, ale mé první vykostěné kuřátko mi ubralo 35 minut života. Krásný fotopostup. Ještě mi prozraď, kam jsi zašila těch 0,5kg stehenních řízků. +12
14. 3. 2010 18:09
Radutak recept tedy nemá chybu a 10.tého boda uděluju
14. 3. 2010 18:09
To je ale na cpaný macík
14. 3. 2010 16:54
Elizo, mně to vykosťuje manžel s tenkým vykosťovacím nožem. Jde to celkem rychle. Když, tak chlazené kuře dej na chvíli do mrazáku, aby maso bylo trochu zmrzlé. Lépe se vykosťuje a netrhá se.
14. 3. 2010 16:38
+9
14. 3. 2010 15:49
Já jsem na tohle prostě levá...Pokoušela jsem se jednou, ale asi mám tupé nože... prostě to nedopadlo slavně... Radulko, máš můj obdiv. A pěkně jsi ho nacpala...
14. 3. 2010 14:52
Přesně takhle dělám kuře i já. Nacpaná nádivka nejenom ve vykostěné dutině, ale i pod kůži stehýnek nemá chybu. Dělávám nádivku jenom rohlíkovou, nebo mandlovou. Aby mi nádivka z vykostěné dutiny nevytekla, tak dutinu ještě vyložím plátky vepřové kýty nebo kuřecích prsíček. Radko, jsi šikulka Takhle napsaný recept s podrobným fotopostupem by si zasloužil nějaké zvláštní ocenění. Třeba RECEPT ROKU Toprecepty nebudete o nějakém podobném ocenění uvažovat? Radčin precizně napsaný a vyfocený recept by si ho určitě zasloužil Když nemůžu víc, tak posílám aspoň bodík č.6
14. 3. 2010 14:52
Eliza tak jestli ti nestačí fotopostup tak koukni na youtube tam je i video. Já vykošťuju, jinak bych nic nevydělala :D
14. 3. 2010 14:45
Paráda 100 bodu
14. 3. 2010 14:32
Radulko, ten fotopostup je dobrá věc, i když já z toho stejně moudrá nejsem a do takových akcí se pouštět nebudu (za rohem koupím už vykostěné), ale jinak super recept!! Jsi šikula---
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Jak připravit plněné papriky. Pečené v troubě a podávané s omáčkou jsou výborným hlavním chodem
Další recepty
Tématické fráze: plněné kuře vykoštěné kuře jak se vykostuje kure vykostění kuřete plněné vykostěné kuře vykostene plnene kure recepty vykoštěné nadívané kuře vykosteni kurete video na kolik stupňů se peče kuře jak odkostit kuře vykostěné nadívané kuře plnene kure vykostene dort kuře plnene kure recept nadívané vykoštěné kuře vykostene kure s nadivkou recept plněné kuře na kolik stupnu pect kure recept na plněné kuře jak se vykoštuje kuře video
Suroviny: kuře, maso drůbeží, kuřecí stehenní řízky, vejce, rohlík, mléko, česnek, sůl bylinková, ořech muškátový, mandle, směs bonduelle kukuřice hrášek paprika sterilovaná, víno bílé, cibule, koření grilovací, mouka hladká, sůl, pepř
Plněné kuře s fotopostupem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83W5
26 názorů