Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šalamounova buchta

Hodnocení receptu je 4,4 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2008 15:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie16 328 kJ / 3 903 kcal
Bílkoviny93,72 g
Tuky44,24 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 534 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy769,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ka Ko

13. 8. 2017 15:37

:-)<3:-*:-K

Jitta Mat Jitta Mat

21. 4. 2015 11:32

Dovolila jsem si přidat vlastní foto, kdy jsem použila zde zmíněné ořechy. Také jsem vyzkoušela i čoko polevu a strouhanou čokoládu. Když kalorická bomba, tak pořádná, ne? :-D

salsaro salsaro

28. 11. 2011 14:05

to jenik jak per

Martha

5. 2. 2011 15:28

Buchta je moc dobrá, já jsem tam přidala ořechy rozlám. před pečením.:-*

apfele

27. 3. 2010 19:47

Kalorická booomba, ale mňamozní :yes:

Boubelinda

26. 10. 2008 00:21

Ano je fakt super. Ale dělám ji trošičku jinak. :-8:-)):-p

Dáška

25. 10. 2008 19:25

prý to je výborný..takže jdu do toho ať můžu taky chválit..:-p

Radka Oppolzerova

29. 5. 2008 20:47

Ta je moc dobrá,dělám jí často.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečení s herou pečeme s herou recepty šalamounovy řezy buchta s herou pečeme s herou recepty s herou řezy šalamoun recepty na pečení s herou šalamounovi řezy šalomounova buchta pečeme s herou-recepty šalamounův moučník buchta z hery šalamoun řezy buchty s herou šalamounovy řezy recept rezy s herou šalamoun-buchta moučník s herou hop do trouby recept s kakaem

Suroviny: voda, cukr krupice, tuk hera, kakao, prášek do pečiva, mouka polohrubá, vejce, rum, kokos strouhaný

TopRecepty.cz

Šalamounova buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/njE