Koblížky z domácí pekárny od JK pipule
Koblihy dřív patřily k masopustu stejně jako koláče k posvícení, dnes už ale trochu zevšedněly. Ale není nad domácí koblihu! Dobrá kobliha by měla být nadýchaná jako pírko, zlatá na povrchu a se světlým kroužkem kolem dokola, sladká a třeba i naplněná zavařeninou.
Suroviny pro 1
1
přibližně 30 ks (podle velikosti)
Nutriční hodnoty
Energie | 11 032 kJ / 2 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,72 g |
Tuky | 58,35 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 420,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
RADA, pokud je chcete plnit před smažením : Aby se koblížky při smažení neotvíraly, tak z rozváleného těsta nevykrajujeme kolečka, ale pouze si je lehce na těsto tvořítkem na koblihy nebo skleničkou naznačíme. Na naznačená kolečka dáme povidla nebo marmeládu a překryjeme druhým plátem těsta. Teprve teď vykrajujeme kolečka, která necháme pod utěrkou kynout. Do tuku vkládáme napřed tou vrchní stranou a pak teprve otočíme. Určitě se neotevřou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2013 14:18
24. 6. 2012 05:17
23. 6. 2012 21:02
27. 2. 2012 13:16
20. 2. 2011 23:11
20. 2. 2011 15:04
20. 2. 2011 14:45
20. 2. 2011 14:42
jooo,jsou moooc dobré a nějak rychle mizí
plnila jsem před i po smažení,asi tak půl na půl
dávám bodík a foto
19. 2. 2011 20:48
a pak zase: Dáváme na ubrousek a plníme marmeládou (dobrá je stříkačka s větším otvorem .
tak jak teda,plníme před nebo až po smažení
5. 9. 2010 18:12
5. 9. 2010 17:40
15. 8. 2010 17:48
15. 8. 2010 17:44
27. 3. 2010 19:59
27. 3. 2010 19:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 20 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 20 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 9 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 9 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 9 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 10 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Oblíbeným masopustním moučníkem jsou koblihy. Jak je správně tvarovat a naplnit, poradí názorné video
Další recepty
Tématické fráze: koblihy z domácí pekárny koblihy z pekarny recept koblihy z pekárny recept na koblihy z domaci pekarny domácí koblížky těsto na koblihy v domácí pekárně koblihy v domácí pekárně domácí pekárna koblihy těsto na koblihy z domácí pekárny těsto na koblihy z domácí pekárny koblihy v pekarne těsto na koblihy z pekarny koblihy domácí pekárna americke koblihy koblihy do pekarny domácí koblížky recept koblihy s domaci pekarny americke koblizky koblihy pekarna těsto na koblihy do pekarny
Suroviny: mléko, rum, sůl, kůra citronová, tuk hera, cukr, žloutek, mouka polohrubá, droždí čerstvé
Koblížky z domácí pekárny od JK pipule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qkq5
17 názorů