jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Sebevrahova kuřecí játra

Sebevrahova kuřecí játra
nahoru
Sebevrahova kuřecí játra
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pokrmy z vnitřností
Doba přípravy Doba přípravy: asi půl hodiny

Suroviny:

250 g syrového sádla, 500 g kuřecích jater, dvě velké cibule, sůl.

Postup přípravy receptu

Sádlo nakrájejte na kostičky a vyškvařte. Hned vyberte škvarky a do ještě vařícího sádla přidejte na kousky nakrájená játra a sporák vypněte. Játra se v horkém sádle dodělají sama. POZOR! při vkládání jater do vroucího sádla to trochu prská. Odeberte trochu sádla a na něm osmahněte dvě velké cibule nakrájené na drobné kostičky dozlatova. Lehce osolte a přidejte k játrům do sádla. Nechte vychladnout.

Poznámka

Recept jsem kdysi kdesi opsala, už nevím.

Autor Autor: (Irena Buřičová)
Datum vložení Datum vložení:
24 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Sebevrahova kuřecí játra"

autor: hanisska
vloženo: 31.03.2011 20:58:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jsem dneska tu dobrutku udělala už tuhne v lednici .. část jsem rozmixovala a do toho přidala česnek .. použila jsem vepřová játra .. a dá se take ;)smajlik smajlik

autor: Iruna
vloženo: 19.03.2011 14:48:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hanisska.Ne nijak se to už nezaváří a vydrží to dlouho .Určitě to brzo sníte je to moc dobré.smajlik

autor: hanisska
vloženo: 17.03.2011 21:48:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chtěla jsem se zeptat to se nějak zaváří? A jak to dlouho vydrží ? Jinak super receptík smajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 22.01.2011 16:42:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super receptík!smajlik

autor: Swinga
vloženo: 22.01.2011 15:58:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

povedený název co nevidět vyzkouším smajlik
a už ted dávám bodík

autor: Teta Lena
vloženo: 29.09.2010 14:00:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To mě nějak uniklosmajlikukládám k vyzkoušenísmajliksmajlik+14

autor: Iruna
vloženo: 22.09.2010 12:35:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Irrena díky za bodík.

autor: Irrena
vloženo: 22.09.2010 11:02:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na to teď jdu.Posílám bodíksmajlik

autor: 1Iwule
vloženo: 16.05.2010 23:54:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No,není to nijak složité a bude to určo mooooc dobré. Zkusím!! smajliksmajlik

vloženo: 04.04.2010 11:34:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Asi se z toho taky zasebevraždím, tohle musí být dobré!!! Ikdyž cholesterovésmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: janek78
vloženo: 04.04.2010 11:15:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kuřecí játra miluju, recept ukládám a posílám bodíkasmajlik

autor: scarlet
vloženo: 04.04.2010 11:14:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: AvcaB
vloženo: 04.04.2010 00:27:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to je něco pro nássmajlikuž to ukládám a posílám 5 bodíksmajliksmajlik

autor: Iruna
vloženo: 03.04.2010 21:37:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ruza52: Děkuji za upozornění na chybu, která se nechtíc vloudila. Samozřejmě játra kuřecí. Chyba již byla opravena.

autor: ruza52
vloženo: 03.04.2010 21:17:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Irenko,jaká játra to jsouv názvu kuřecí a v receptu vepřovásmajlik

autor: yanull
vloženo: 03.04.2010 18:50:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Irenko, cholesterolová bomba smajlik, ale určitě dobrá smajliksmajlik, proto smajlik a 3. bod smajlik

autor: Drobek
vloženo: 03.04.2010 18:21:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Propánakrále, tohle ale musí být strašlivá dobrota, už to tisknu do sbírky, protože my játra hrozně rádi.smajliksmajlik
Bod samozřejmě už letí.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

google-kuřecí jatra jak dlouho vydrží kuřecí játra kureci jatera na sadle drůbeží játra v sádle sebevrahova drůbeží játra jak dlouho vydrzi syrova jatra játra po čínsku sadlo a jatra vepřová játra v sadle jatra v sadle kuřecí játra se sádlem jak dlouho vydrží játra vepřový jazyk po čínsku vepřová játra po čínsku kuřecí játra kuřeci jatra na cibulce jak dlouho vydrži google kureci jatra recept google kuřecí játra recepty sebevrahovi játra vepřové sádlo kuřecí játra dobrý recept na kuřecí játra recept kuřecí játera recept - vepřová játra po čínsku sádlo kuřecí játra vepřová játra po čínsku recept jak dlouho vydrží syrová kuřecí játra v lednici kuřecí játra recepty kuřecí játra v sádle recepty kuřecí játra v sádle recepty vepřové kuřecí játra kureci jatra na sadle vaření-kuřecí játra google kureci jatra v sadle kuřecí játra s cuketou recept kuřecí pokrmy jak dlouho vydrží játra v lednici kuřecí játra s cuketou sebevrahovy játra vaření kuřecí játra google recept na játra sebevrahova jatra kuřecí játra po čínsku




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty