Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená kolena na bramborách, cibuli a česneku

Pečení masa i přílohy zároveň má své kouzlo. Jednak ušpiníte minimum nádobí a zároveň se příloha průběžně ochucuje šťávou, která se vypéká z masa. Připravte si podle našeho receptu skutečnou hospodskou delikatesu - pečené vepřové koleno s bramborem a česnekem.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 60 min

150 min (90 min příprava + 60 min tepelná úprava)

7. 4. 2010 00:27

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie6 782 kJ / 1 621 kcal
Bílkoviny51,74 g
Tuky3,42 g
Vláknina101,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy324,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je trochu inspirovaný od Elizy - http://www.toprecepty.cz/recept/4835-ploche-kure-%... a trochu jedním receptem, co mi připravil manžel, kterému jej poslal někdo mailem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavel

9. 4. 2016 12:31

Lusinda79: Ochutnat , je to žrádlo jak se říká .

VERA26

20. 3. 2016 23:48

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Karolina Suchardová

19. 3. 2016 12:20

:yes:;-)

Jenda1 Jenda1

7. 4. 2010 21:24

Pečené koleno na jakýkoliv způsob můžu:-p:-p:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +20

ivulinka ivulinka

7. 4. 2010 19:04

Nádherné:-p:yes:

Paprika Paprika

7. 4. 2010 16:15

Lusi - já ho "před Tondou" taky nikdy nejedla - natož abych ho vařila, ale vdala jsem se za kluka z vesnice a ten se ve 30-ti letech už moc předělávat nedal.;-)

Lusinda79

7. 4. 2010 16:03

Neuvěříte, ale já jsem koleno ještě nikdy nejedla:-8, ovšem Market má ty fotky taaak krásné..

drahulin drahulin

7. 4. 2010 16:03

Je to výborný recept.:-p

Paprika Paprika

7. 4. 2010 15:59

Majdo :-D:-D:-D ... jsem na tom stejně jako tvoji potomci. Mám odpor přesně k těm k třesoucím se "pneumatikoidním součástem" :-D:-D:-D , ale na zadním koleni se toho libového dá vybrat dost.;-)

magdalenka magdalenka

7. 4. 2010 15:13

Vlastne kvôli tomu odporu potomkov ku koži a "pneumatikoidným súčastiam" kolená som prestala robiť... dietky sú fajnové a chutí im len chudé masíčko...
Ale ty si úžasná, že z lásky k Tondovi sa takto obetuješ a vyváraš mu...

Paprika Paprika

7. 4. 2010 15:01

Magdalenko - to ti věřím, ale já nemám pomalý hrnec:-(. Moc děkuji včem za chválu, a bylo fakt výborné. Manžel má nějraději tu krupavou kůži, ale k té já mám psychycký odpor, takže jsem měla stejně jako kluci jen libové masíčko :-8:-8:-p

magdalenka magdalenka

7. 4. 2010 14:55

"Predvarené" koleno z PH a potom ako v recepte hore, je tiež skvelé...myslím, lepšie ako z papiňáku.

magdalenka magdalenka

7. 4. 2010 14:51

Paprička, tvoje kolená sú úžasné! :-D
Dala by som ti 10 + keby šlo...

maris maris

7. 4. 2010 12:05

Papričko - hned bych si dala - kolen není nikdy dost;-)+:yes:

scarlet

7. 4. 2010 11:47

:-p:-p:-p;-):yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené koleno recept pečené koleno s bramborem pečené koleno pecena kolena pečenákolena výborné pečené koleno vepřové koleno na cibuli pečené vepřové koleno česnek počené koleno koleno na česneku pečené vepřové koleno na cibuli koleno s bramborem pečené koleno na bramborech pečené koleno na cibulce pečené koleno v pomalém hrnci pečené vepřové koleno s cibulí recept pecene koleno s bramborem pečené koleno s bramborama pečené vepřové koleno pečená kolena recept

Suroviny: koleno vepřové, voda, sůl, koření gyros, brambory, česnek, cibule

TopRecepty.cz

Pečená kolena na bramborách, cibuli a česneku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w0q8