Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí curry

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 4. 2010 17:02

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie6 148 kJ / 1 469 kcal
Bílkoviny199,95 g
Tuky10,26 g
Vláknina64,61 g
Cholesterol 413 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy133,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fotografie plechovky kokosového mléka a curry prášků jsou staženy ze stránek e-shopu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

michsamant michsamant

23. 4. 2010 07:21

pekna fotka :yes:

k.radulka k.radulka

22. 4. 2010 13:29

Ale ani tato se mi nezdá, je to jídlo dost tmavé:-( ráda bych ho také vyskoušela, kuřecí curry znám ale trochu jinak:-8

maris maris

22. 4. 2010 13:28

Radko, této fotky se to netýká, michsamant myslela jinou.

k.radulka k.radulka

22. 4. 2010 13:23

Já teda s michsamant musím souhlasit, nevím podle ingrediencí a barev použitého jídla to musí být světlejší:-O A zrovna tento tip kokosového mléka je dost hustý a výrazný bílé barvy a jídlo na obrázku je dost tmavé vůči tomu, no nevím, nebyl při vaření nějak změněn postup?

michsamant michsamant

17. 4. 2010 04:02

Aby bolo jasne, o ktorej fotke som hovorila a nebola som tu za blbca (pretoze som si dovolila ozvat sa) http://niyasworld.blogspot.com/2009/11/tandoori-ch... Fotka cislo 2 na tomto linku. A nie je to ani kuracie kari, ale jahnacie. Takze bolo od veci tu na mna reagovat,ze kohosi bombardujem. Chcela som to prebrat v sukromi (cez vzkazy, co som aj urobila), aby tu nebola z toho zbytocna hadka, ale vidim,ze slusne sa tu asi ozaj nic neda a treba vsetko nahlas....

eva hubova eva hubova

16. 4. 2010 23:39

:-O:-?

michsamant michsamant

16. 4. 2010 23:17

Nikoho som nebombardovala, slusne som napisala sukromnu spravu. Ked sa ktosi vykruca a jednoducho je to nefer, tak som to napisala teda sem, nech sa vyjadria ostatne uzivatelky. To je vsetko.

opuncie opuncie

16. 4. 2010 23:13

Fotka jídla byla z mého archivu, ale ano, mezi fotografiemi byly i fotky převzaté ze stránek e-shopu. Vystavena trvalému bombardování ze strany Mischmanty jsem se rozhodla je odstranit.

michsamant michsamant

16. 4. 2010 22:53

ta fotka nezodpoveda receptu a predpokladam,ze je stiahnuta z netu...ak sa uz mozu pridavat cudzie fotky, usmernite ma, dakujem

Paprika Paprika

16. 4. 2010 22:52

Mňam :-p :yes::yes:

eva hubova eva hubova

16. 4. 2010 21:40

Zajímavý recept:yes::yes:+8

michsamant michsamant

16. 4. 2010 20:59

urcite?

opuncie opuncie

16. 4. 2010 20:42

Na obrázku není, ale mám v zásobě recept s cizrnou.

michsamant michsamant

16. 4. 2010 20:16

nezabudla si do surovin a postupu napisat lupany hrasok alebo sosovicu? lebo na obrazku to vidno.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 4. 2010 20:05

No, tady je to s kořením síla. jak už jsem se zmiňovala, taky fakt chcípl pes:-S. V Albertu nemají momentálně ani barevný pepř, co mi došel. Spagi se sousedy? Ti když mne vidí, už se ptají, co ode mne zase dnes bude vonět:-D a málokdo se vařením zabývá, jako já. Aspoň mám ten dojem. V tom malém obchůdku, co tady má soukromnice už když beru něco jiného, než běžný sortiment se ptají "tak co to dneska bude?" Jak píše Jenny, někdy se na mne v Albertu dívají, jako bych spadla z Marsu, díky Bohu za obchod OREL, jinak řečeno COOP, tam to možná není luxusní, jako v jiných marketech, ale oni mají mnohem víc, než Hypernova, Albert a Billa:-/

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: curry jak odstranit pálivost z jídla curry recept jak zmírnit pálivost jídla jak zmírnit pálivé jídlo jak odstranit pálivost jídla odstraneni palivosti indické kuřecí curry odstraněni pálivosti jidla recept na curry recept curry odstraneni palivosti paprik odstranění palivosti papriky curry recepty jak zmírnit pálivost v jídle indicke curry pálivé papriky odstranění pálivosti odstranění pálivosti pokrmu jak odstranit pálivost jak odstranit pálivost paprik

Suroviny: maso kuřecí, cibule, česnek, koření kari madraské, kurkuma, koření garam masala, římský kmín mletý, chilli, mléko kokosové, ghee, rajče, voda, koriandr

TopRecepty.cz

Kuřecí curry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w0DM