Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dášina vinná klobása

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2010 05:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 723 kJ / 1 368 kcal
Bílkoviny72,94 g
Tuky100,50 g
Vláknina15,10 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,00 g
Sacharidy38,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

satelit

18. 12. 2021 22:59

Prosím, jak dlouho se to má asi péci?? Zvolna? Děkuji.

Zdenka

4. 2. 2017 22:27

je to moc moc dobré,ale bojím se je koupit - brzy se to kazí :-?:-(8-(:-):-):-):-):-):-)

Moni.c.a

27. 9. 2013 10:11

Taky musím přidat koment. Dnes to budu dělat už potřetí, je to výborné. Já klobásu skládám v rámci zjednodušení tak jak mi přijde pod ruku, naskládám prostě rovné kousky a mezi to zeleninu, přidávám rajčata a navrch místo salámu slaninu. Je to prostě vynikající. Moc děkuji za recept :yes:

mardosa mardosa

25. 2. 2012 20:10

VYNÍKAJÍCÍ ! ! ! ! ! !Ted jsme dojedli,nedala jsem tam papriku,neb manžek ji nejí,ale i tak to bylo super.Určitě to nedělám naposled.Dávám bodík a fotečku.:-K:-K:-K:-K

iriskt

11. 1. 2012 17:05

Super:-O:-)ukládám a posílám bodík:yes:

Ivana Ch

20. 8. 2010 05:35

To musím vyzkoušet,hned si to vytisknu.

Jaruna18 Jaruna18

7. 5. 2010 13:28

isahu,dík za fotky,máš to super:yes::yes:Jsem ráda,že se Ti to povedlo a že chutnalo.:-K

evča

6. 5. 2010 11:32

supr supr supr a ještě ke všemu zdravé.zelené fazolky je Přírodní inzulín.Výborné pro diabetiky.www.evča.seznam.cz

sebena sebena

6. 5. 2010 09:44

Vypadá to mocinky dobře a chutně a ty krásné fotky;-):-K

isindy isindy

5. 5. 2010 20:51

naprostý úspěch spolu se šťouchanými bramborami :yes:, děti měly boule za ušima, manžel mlčky odešel od stolu - při jeho konzervatismu jsem si nebyla jistá reakcí - vrátil se s nášupem a rozzářeným úsměvěm :-D...posílám zasloužený bod a dík...a dovolila jsem si přidat fotky ;-)

Tchumatchek

20. 4. 2010 12:49

Zajímavý nápad, vždycky klobásy jen peču na pánvi, děkujiiii :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 4. 2010 09:00

Jarunko, já posílám plus, protože kvalitu vinné klobásy jsem objevila teprve nedávno a měla u nás úspěch.;-):yes::yes: Jo a tohle vypadá na moc dobrou mńamku:-p:yes:

Severinka Severinka

19. 4. 2010 08:19

To vypadá náramně, a koukám ani jsi smotané klobásy nespojovala špejlí. Ukládám a určitě vyzkouším. Posílám bodík:yes::yes::-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vinná klobása recept vinná klobása vinná klobása recepty recepty z vinné klobásy recept vinná klobása jak pect vinnou klobasu vinné klobasy viná klobása vinné klobásy recept recepty vinná klobása recepty na vinnou klobasu recept na vinnou klobásu klobása recept jak péct vinné klobásy recepty - vinná klobása jak upéct vinnou klobasu vinné klobásy recepty recepty s vinnou klobásou jak se peče vinná klobása recept na vinné klobásy

Suroviny: klobása vinná, cibule, paprika čerstvá zelená, pórek, salám, sýr, kečup sladký,

TopRecepty.cz

Dášina vinná klobása

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pjyw