Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásy se zelím

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

8. 5. 2010 15:06

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 465 kJ / 350 kcal
Bílkoviny10,82 g
Tuky1,22 g
Vláknina19,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,00 g
Sacharidy48,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ne.ver

17. 5. 2011 20:50

Recept mě nadchl, takže jsem to hned vyzkoušela a mám pár poznámek: zelí musí být hodně okapané, jinak je to celé hrozně kyselé, piva bych dala příště určitě míň (tak deci myslím stačí) a taky bych to celé pekla tak půl hodiny dohromady maximálně (ale asi závisí na troubě). Jinak se mi to líbilo, díky za prima recept a určitě to někdy zkusím zas...

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 11. 2010 19:12

+14:yes::yes:za príma receptík:-p;-)

Ivana Ch

9. 5. 2010 14:25

Teda to je báječný. Taťka s klukem to moc nemuseji ale já si to du udělat pro sebe. Mám na to hroznou chuť.

lemarti

8. 5. 2010 18:25

;-):-p:yes::yes:

Paprika Paprika

8. 5. 2010 18:07

:-p :yes::yes:

rebeka rebeka

8. 5. 2010 17:18

Janju,ty to umíš tak kráááááásně vysvětlit:-Ki manžel přitakává,že je to zdravé;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2010 16:10

V tuto chvíli asi "kálím" na linii!!:-)):-D:yes::yes::yes:

Jana Pá

8. 5. 2010 16:07

janku, jak jsem přečetla tvůj komentář, že je to vlastně zdravé;-), tak nechám "linii":-O:-D na dvorku a jdu udělat:yes:

prskavka.bobo

8. 5. 2010 15:56

:yes: bodík letí

janek53 janek53

8. 5. 2010 15:45

Rebeko, ale to je celé dietní a zdravé. Kys. zelí- samý vitamín, kvalitní klobásek- no co je v něm bílého masa, pivo- nejlepší jontový nápoj na světě, atd. atd:-)) Dík za bodík:-8

jahoda jahoda

8. 5. 2010 15:27

Výborná kombinace, s tím pivem a klobáskami se to zelí musí pěkně chuťově "vybarvit":yes::yes::yes:;-)

rebeka rebeka

8. 5. 2010 15:12

Honzo,to vypadá moooc dobře:-!ale co štíhlá linie:-?za voňavý a jedoduchý receptík máš boda;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: klobása se zelím klobásy se zelím klobasy bavorská klobása se zelím klobasky se zelim klobása v zelí bavorske klobasy se zelim klobasy na zeli norimberská klobása recept recept na klobásy klobasa ze zelím klobásy v zelí klobása na zelí naložené klobásy klobásy recepty norimberská klobása bavorská klobása v zelí klobása se zelím recept bílá klobása se zelím klobásy zeli

Suroviny: klobása, zelí kysané, cibule, česnek, pivo černé, kmín celý, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Klobásy se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQOD