jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Řezy s vaječným likérem

Řezy s vaječným likérem
nahoru
Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem Řezy s vaječným likérem
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Řezy
Počet porcí Počet porcí: plech 30x40cm

Suroviny:

Piškot:
5 vajec
3 lžíce moučkového cukru
2 lžíce oleje
2-3 lžíce horké vody
5 lžic polohrubé mouky
2 lžíce kakaa
½ prášku do pečiva
marmeláda na potření

Krém:
750 ml mléka
3 vanilkové pudinky(nejraději používám od Dr.Oetkera-je hustý)
200ml vaječného koňaku
250g másla
3 lžíce moučkového cukru

Pařížská šlehačka:
2 rostlinné šlehačky Cremefine (na šlehání!,existuje ještě na vaření)
1 lžíce cukru
2 lžíce kakaa

Postup přípravy receptu

Žloutky vyšlehat s cukrem, přidat horkou vodu, olej, promíchat, lehce vmíchat ušlehaný sníh z bílků a nakonec a přes sítko mouku, kakao a prášek do pečiva.
Piškot upečeme na normálním plechu (30x40cm). Po zchladnutí potřeme marmeládou(zabrání vsakování vlhkosti do piškotu shora).
Připravíme si krém: Z mléka a pudink.prášku uvaříme pudink, do horkého vmícháme vaječný koňak a promícháme (cukr do pudinku není potřeba, koňak je sladký).
Necháme vychladnout. Mezitím rozšleháme máslo s cukrem a po částech přidáváme vychladlý pudink a šleháme krém doběla.
Krém naneseme na piškot, potřený marmeládou a nakonec navrstvíme ušlehanou šlehačku s cukrem a kakaem (výhoda šlehačky Cremefine je v tom, že šleháme vše dohromady a máme hned Pařížskou šlehačku. Pokud ji neseženete, tak uvedete k varu večer normální šlehačku s cukrem a kakaem a dáte vychladnout a přes noc nejlépe do ledničky. Druhý den vyšleháte)
Ozdobíme dle fantazie…

Poznámka

Zdroj: Knihovnička receptů
Dobré rady ohledně šlehačky viz komentík:
Sodovka - 11.1.2011 13:19
Zuzka-Cobra - 10.3.2011 10:34

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
141 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Řezy s vaječným likérem"

autor: Pouzina
vloženo: 14.05.2014 10:36:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to vypadá božsky, určitě vyzkouším, doufám že tak bude i chutnatsmajliksmajlik

autor: yyylenka
vloženo: 15.04.2014 16:22:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky , super inspirace na velikonoce smajlik

autor: jahoda
vloženo: 12.03.2014 17:03:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lenka: u nás je poslední dobou k dostání také jen Cremefine na vaření.
1.Já používám místo ní 40% šlehačku ke šlehání a přidávám (pro jistotu, i když myslím není ani třeba) jednu šlehačku v prášku. Drží to také bezvadně.
Dá se přidat i třeba 2 ztužovače šlehačky.
2.Můžeš ale koupit přímo hotovou Pařížskou šlehačku ke šlehání. U nás moc není vidět, tak ji nepoužívám.

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.03.2014 14:23:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Máme tyto řezy oblíbené, ale prý přestali vyrábět Ramu Cremefine na šlehání? Čím ji nahrazujete, pokud nechcete vařit šlehačku den dopředu?

autor: Arween
vloženo: 10.01.2014 14:31:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Božínku, to vypadá na luxusní záležitost!smajlik Asi se do něj brzy pustím, ingrediencí je tedy dost, ale když to má stát za to...smajliksmajlik Bodík posílám a pak vyzkouším.

autor: volhpe1
vloženo: 17.12.2013 17:13:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Místo pudinku radši kaši z mouky nemám rád tu chuť v tom krému smajlik

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.06.2013 18:14:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem neska vyzkoušela, jsou výborné. Já dělám pařížskou šlehačku tak že ve 33% šlehačce rozpustím ledové kaštany nechám vychladnout a druhý den vyšlehám je výborná smajlik

autor: Dominik (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.05.2013 20:20:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nemam slov uzasna dobrota delal jsem ho pro mladsi sestru k narozeninam a myslim ze bude hodne prekvapena pokud ho driv nesnim snad vydrzi jeste 8 hodin smajlik

vloženo: 27.05.2013 19:04:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá to nádherně... Mohu se zeptat na kolik cca kusů to výjde? V sobotu jdu na větší sešlost cca 20 lidí a nechci přijít s prázdnou :)

autor: Irule
vloženo: 25.04.2013 11:08:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to vypadá skvělesmajlik smajliksmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 25.04.2013 09:57:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja pridávam 130.bodsmajlika tak,ako moji predchodcovia,musím moooc pochváliť,naozaj vydarené rezysmajliksmajliksmajlik

autor: senky
vloženo: 31.03.2013 19:05:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Milá Jahůdkosmajlik dovol, abych i já se zapsala do Klubu milovníků "Řezů s vaječným likérem"smajlik Nevím, jakými slovy bych tady vyzvedla všechny jejich superlativysmajliksmajlik vše už bylo řečenosmajliksmajlik
Snad jenom tolik.... dodělala jsem je dopoledne, je tam třetina plechu (a to jsme na to dvasmajliksmajlik manžel se rozhodl držet rýžovou očistnou kůru smajliksmajliksmajlik dobře mu taksmajlik).
Jako důkaz přidávám foto a jako dík 127. bodíksmajliksmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 17.03.2013 17:22:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:Tak už si můžeš v klidu oddychnoutsmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 17.03.2013 16:35:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea:
Andrejko, tak to je supersmajlik. Trochu jsem trnula, to víš, nemáme všichni stejné chutěsmajlik.
Pořád lepší, když kuchařku ostatní chválí, než jako někdy u nás "no šlo to" smajliksmajlik
Díky za fotky smajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 17.03.2013 12:06:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:Tak Jahůdko, musím vyřídit od všech velké díky za recept, moc jsme si všichni pochutnali a recept jsem rozdávala skoro všemsmajlik Posílám ti velký bodík a fotky, které jsem fotila letem světem, když jsem nosila na stůl, takže žádná velká parádasmajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 15.03.2013 11:08:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:Tak díky za radu a už se těším, jak si budou hosti mlaskatsmajlik

autor: jahoda
vloženo: 15.03.2013 11:05:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

1974andrea: smajlik, i když ta Cremefine(nebo i 40% na šlehání) má super trvanlivost i 3 dny, já bych ji tam dala až zítra.
Mám totiž ráda všechno čerstvé a šlehačka se nemusí nechat ztuhnout, jako krém, takže proč ne až zítrasmajlik
Držím palce, ať jsi max. spokojená (a nejen Ty)smajlik

autor: 1974andrea
vloženo: 15.03.2013 10:46:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:Jahůdko, už mám 3/4 za sebou. Chci ty řezy na zítra odpoledne a chci se zeptat, jestli tu šlehačku mám udělat radši až zítra?

autor: jahoda
vloženo: 26.02.2013 22:08:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

masou: ahoj, myslíš ten "zastudena"??? ten taky ráda používám, ale hlavně do šlehačkového, nebo jak píšeš - tvaroh+zakysanka.
Ale když šlehám máslový, tak ho nastavuji právě uvařeným pudinkem. Hodně zjemní máslovou chuť... Zašlehat jen pudink.prášek, to jsem ještě nezkoušela, fakt to jde??smajlik

autor: masou (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.02.2013 22:01:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:
Já dávám do krému instantní puding, krásně drží. Dávám ho i do tvarohu s kysanou smetanou - úžasný krém....

autor: jahoda
vloženo: 21.02.2013 12:12:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Camilla: Pudink je právě dobrý, když je hustý, protože jinak při zašlehávání s máslem ten řídký může způsobit, že krém nakonec pořádně neztuhne a bude řídký a také se špatně našlehává..
Vůbec se toho neboj, tuhé máslo trošku rozšlehej s moučk.cukrem a potom po částech! budeš zašlehávat zcela vychládlý pudink.
Tím, že po částech, tak nemohou být hrudky a budeš vidět, jak se pěkně mění v pěnu a bělá...
Špatně je, pokud máš sice máslo pokojové teploty, ale moc změklé a zašleháváš tuhý studený pudink. Z másla bude brzy "břečka" a z krém nebude jak pěna.....
Tím chci říct, že máslo musí být tvrdší, protože se bude déle šlehat a šleháním se zahřívá...smajliksmajlik

autor: hosta
vloženo: 21.02.2013 12:08:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Camilla: měla jsem stejnou obavu, jako ty, pudink opravdu dost hustý, ale tím jak se do horkého uvařeného vmíchá ten vaječňák, tak trochu zřídne a pak se šlehá s máslem dobře.

autor: Camilla (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.02.2013 11:48:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mám strach z toho míchání pudinku a pak do toho máslo..minule jsem dělala něco podobného a zůstaly tam hrudky, při dělání pudingu děs,hustý jak blázen, skoro jsem si na tom utrhla ruku..nevím, co dělám blbě..

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.02.2013 08:18:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opět jsem pekla tyto úžasné řezysmajliksmajlik a opět zmizely rychlostí bleskusmajlik

autor: bara.it
vloženo: 13.02.2013 12:06:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak se take pridavam k teto dlouuuuuhe rade kladnych hodnoceni. Vyzkousela jsem a urcite ne naposledy.smajliksmajliksmajlik Pridavam bodiksmajlik123smajlik a taky jednu fotkusmajlik

autor: zelva3
vloženo: 05.02.2013 22:33:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za vynikající řezy,o víkendu jsem je udělala dceři místo dortu a sklidila uspěch,jen tu fotku jsem sem nestačila dátsmajlik sama jsem ráda že jsem alespon mohla jeden kousek ochutnat.smajlik

autor: jahoda
vloženo: 03.02.2013 18:23:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lemarti: Díky moc smajlik.
Tak hlavně, že vše dobře dopadlo a jak vidno z krásné fotkysmajlik, se i moc povedlosmajliksmajlik

autor: lemarti
vloženo: 03.02.2013 16:58:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jahůdkosmajliksmajlik dnes po dlouhém váhání upečeno a už skoro není smajlik přikládám i mojí foto a děkuji za rcp.smajlik

autor: zelva3
vloženo: 27.01.2013 16:58:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadají užasně,o víkendu je zkusím,zase něco nového smajlik

autor: Mozaika
vloženo: 21.01.2013 09:18:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Takže už poněkolikáté jsem dělala tyto úžasné řezy. smajlikJeden pro nás domů a druhý netradiční jako dort, když jsme jeli na návštěvu. Tyhle řezy prostě každému moc chutnají. smajlik Přidávám další fotky.

autor: jahoda
vloženo: 20.01.2013 18:47:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

monikaK: Díky Moni, nic neudělá větší radost, než vědomí, že recept zde není zbytečněsmajlik
Jo a manželovi posílám velký boďansmajlik za to, že je tak šikovnýsmajliksmajlik
Díkysmajlik

autor: monikaK
vloženo: 20.01.2013 18:28:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je možní tyto řezy ještě více vynachválit?Budu se opakovat,jsou prostě božskésmajlik A drahé polovičce chutnají o to víc,je dělal pudinksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 19.01.2013 16:49:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

wendulla1, hosta - moc děkujismajlik.
Obě máte luxusní fotasmajlik

autor: hosta
vloženo: 19.01.2013 16:23:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opravdu luxusní, všem moc chutnásmajlik - dovoluji si přidat také foto

autor: wendulla1
vloženo: 12.01.2013 21:45:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Naprosto luxusní moučník smajlik Dělala jsem na oslavu manželových narozenin a povedl se báječně a skvěle chutnal. Dávám bodík smajlik a přidávám foto smajlik

autor: jahoda
vloženo: 02.11.2012 09:17:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Michaela: Marmeládu použij, jakou máte rádi. ¨Já většinou vezmu otevřenou. Použila jsem meruňkovou... je to opravdu jedno.
Důležitější je použít dobrou šlehačku (aby dostatečně ztuhla) a dobrý pudink, se kterým máš dobré zkušenosti. Na trhu je jich spousta, ale ne všechny po uvaření pěkně ztuhnou....
papa, ať se podařísmajlik

autor: Michaela (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.11.2012 07:59:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prosím o radu.. jakou marmošku používáte?? Nechci to zbytečně zkazit:)) Díky:)

autor: jahoda
vloženo: 31.10.2012 07:52:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

LuLu: U piškotu je dost vajec, i kdyby byla menší, už bych nic nepřidávala.
Záleží ale opravdu na tom, jak se Ti podaří směs našlehat.
Chce to opravdu dotuha, ale z praxe Ti chci říct, že příště se ti může povést se stejnými surovinami úplně jiný piškot.
Po přidání horké vody ještě směs prošlehávám a díky přidání prášku do pečiva by neměl být problém s naskočením.
Piškot je tady asi jen 1 cm vysoký, takhle mi to chutná, vrstvy jsou stejně vysoké... Pokud máš ale raději vyšší piškot, klidně udělej jiný, třeba svůj osvědčený, nebo pohledej tady na Topkách, jsou jich zde spousty.
smajliksmajlik a díky, jsem ráda, že řezy nezklamalysmajlik
Přeji, ať se Ti příště lepe podařísmajlik

autor: LuLu (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.10.2012 23:40:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojky všichnismajlik Tak tento dezertík Všem vřele doporučujismajlik Je VYNIKAJÍCÍ, všem moc chutnal a zaprášilo se po něm během jednoho dne....Jen mám jednu otázečku. Pudink a pařížská šlehačka se povedli na výbornou,akorát to těsto, bylo také dobré, ale nebylo tak krásně nadýcháné a vysoké.Čím to? Mám zdvojnásobit množství ingrediecí na těsto nebo čím to může být?

autor: jahoda
vloženo: 11.04.2012 11:43:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dana61: Ta to je super - myslím, že nezklamalysmajlik
To, že se prodražily, nu což, zase jste si jich považovali a určitě nezbyl ani drobečeksmajliksmajlik
P.S., lepší dražší, než koupené v akci, což můj manžel s oblibou dělásmajlik a to je potom někdy překvapenísmajliksmajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.04.2012 11:07:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahodo, tak jsem konečně tyto řezy upekla a musím říct, že jsou opravdu fantastické (tedy bohužel byly)smajliksmajlik
nemajíc šlehačku Cremefine zvolila jsem již hotovou 500 ml pařížskou šlehačku za 34,90 z Penny - nádherně se vyšlehala a perfektně držela - no bodeť by né, při likvidaci nákupních lístků jsem zjistila, že mi ji napočítali 2x - takže skvělá šlehačka za 70,-Kč - ještě teď mám pupínky, jen kdybych věděla, která to byla pokladní....ale řezy byly opravdu skvělésmajlik

vloženo: 08.04.2012 13:33:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka:Rebi, máš je překrásné a kdy Ty otvíráš tu svou cukrárničku?smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Irrena
vloženo: 08.04.2012 12:44:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rebi opět výstavní kouskysmajliksmajliksmajliksmajlik
Já pistáciové také milujuuuuusmajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 08.04.2012 11:25:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda: tos mohlasmajliksmajliksmajliksmajlik já pistáciové všechno milujusmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 08.04.2012 11:22:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: krásné, ostatně jako vždy od Tebesmajlik
Mohly být ale více zelené, byly by víc jarnísmajliksmajlik
Kdybys cinkla, poslala bych Ti těch pistáciových aspoň 5, chodí s každým druhým časopisem a já pistáciový pudink, nebo zmrzlinu teda vůbec nemusímsmajlik
Díkysmajlik

autor: rebeka
vloženo: 08.04.2012 11:00:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahu, přeju hezké svátkysmajliksmajliksmajlik
po delší době jsem dělala tento tvůj skvostsmajliksmajliksmajlik
ovšem, to bych nebyla já, abych něco nezbabralasmajliksmajliksmajlik
milion pudingů doma... všechny od doktora .. Oetkera.. jiné ani nekupujusmajlik jenže.. co myslíšsmajlik byl vanilkovýsmajliksmajliksmajlik ani jedensmajliksmajlik tedy jeden ano.., ale Premium.. ten fešácký a jinak dva pistáciové taky Prémium.. nezbylo nic jiného, než tam dát ty, co jsem měla.. tak se nediv.. a nemysli, že to zelené, je plíseň nebo zkaženésmajliksmajliksmajlik to jsou ty pistáciesmajliksmajlik
výborný byl i tak.. zase s jinou chutísmajlik

autor: Czechovka
vloženo: 31.03.2012 14:07:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Velice dobrý moučník smajlik včera jsem upekla a dnes už zbývá jen kouseksmajlik Určitě budu péct častěji. Díky za recept smajlik

autor: Katka (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.03.2012 16:45:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes vyzkoušeno, piškot vynikající, ale trošku jsem si ho poupravila, místo vašeho krému, jsem udělala krém na krtkův dort, na něj jahody a přelila jsem to čokol. polevou smajlik, od babiček jsem sklidila pochvalu a to už je co říci smajliksmajlik

autor: Janako
vloženo: 03.03.2012 14:24:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné, dnes jsem je vyzkoušela, odnesla chlapům na stavbu a sklidila pochvalu. Jsou super smajlik

autor: petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.01.2012 21:35:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:moc děkuju:) zítra se na to chystám tak doufám že se to povede:) mám to pro mamku k narozkám:) :) pak písnu jak to dopadlo:) smajlik

autor: jahoda
vloženo: 26.01.2012 15:30:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

petra: jo, ještě jsem zapomněla na krém - v tomto případě bych uvařila pudink jen z 1/2 l + 2 pudinky (hodně míchat, bude hustý, ale to je dobře), másla také ubrat (tak 1/2 a podle chuti přidáš).
Šlehačka bude stačit jedna.smajlik
Pokud ale budeš chtít proříznout, tak natřeš třeba jen marmeládou, nebo uděláš krému stejně, jako v receptu a to Ti vyjde na obě vrstvy

autor: jahoda
vloženo: 26.01.2012 14:10:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

petra: Petruš, já tyto v dortovce ještě nepekla, ale prošla jsem komentáře a některé holky už jako dort pekly (nevím sice rozměr formy), ale já mám doma také pr.26cm a piškot z 5 vajec v ní peču - určitě na jedno rozříznutí vyskočí.smajlik

autor: petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.01.2012 13:33:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

měla by jsem prosbu mám dortovou formu 26cm a chtěla by jsem udělat tyto řezy jen nevím jestli mám nechat tento poměr surovin.Poradte prosímsmajlik

autor: jahoda
vloženo: 22.01.2012 12:53:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dava: jestli je obvyklý, nebo neobvyklý - bohužel nerozumím otázcesmajlik, nebo mám dlouhé vedenísmajlik
Tyto řezy obvykle upeče ten, kdo má rád krémové a šlehačkové moučníky. Kdo na ně netrpí, upeče bábovku, nebo třeba koláče.smajlik

autor: Dava (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.01.2012 12:12:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já bych se chtěl zeptat,jestli je tento recept neobviklý nebo obviklýsmajlikděkuji za odpověď.smajliksmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 09.12.2011 21:05:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lovie:smajlik máš recht, každý po svémsmajlik
Někdo rád sladké, druhý zase ne. Někdo rád ostré, druhý oponuje, že je nezdravésmajlik
Ne, vážně, díky za vyzkoušení a pokud bude nějaké příště, určitě upravíš podle Vašich chutí.
Já se přiznám, že pokud zkouším jakýkoli recept ze zdejších Topek, tak si stejně nakonec závěrečné dochucování udělám podle svých představ. Málokdy se držím striktně receptu.
Ale to je myslím zcela normální.
lovie: díky za moc pěknou fotku, ta mě těší nejvíce, protože, pokud si dá někdo práci s tím, že nafotí a zde zveřejní, znamená, že ho recept nějakým způsobem zaujal.smajliksmajliksmajlik

autor: lovie
vloženo: 09.12.2011 15:57:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Po všech nevýslovných chválách jsem nemohla tyto řezy také nevyzkoušet. Samozřejmě že nebyly špatné, ale na náš vkus málo sladké a nepříliš výrazné chutě. Pařížskou šlehačku bych udělala víc čokoládovou a vaječnolikérový krém příště také přiostřím (byť jsem použila domácí vaječňák). To je vše otázkou osobního vkusu. Jinak chutnaly a určitě jsem nepekla naposled. Bodík právem posílám.smajlik

autor: jahoda
vloženo: 07.12.2011 18:44:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pavlína: mám to v receptu, ale doplnila jsem i nahoru - klasika 30x40cm (je to ten s vyšším okrajem)
Držím palce, ať nezklamousmajlik

autor: Pavlína (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2011 17:30:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, chtěla bych upéci tyto řezy, můžete mi, prosím, napsat, na jak velký plech je tento recept? Děkuji Pavlína

autor: ilonah
vloženo: 17.11.2011 16:01:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám se k ostatním, kteří už vyzkoušeli a jelikož jsem byla pochválená, posílám chválu dál a přidávám bodíkasmajlik. Je to opravdu chuťové labůžo, lepší než zákusek z cukrárnysmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 07.11.2011 13:44:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

market87: tak to je super, až bude nějaké příště, přihoď fotku, byla bych moc rádasmajliksmajliksmajlik

autor: market87
vloženo: 07.11.2011 13:30:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak tyhle řezy jsou naprosto parádní!smajlik Pekla jsem je v sobotu a dnes budu ještě jednou (přítelovi do práce - má narozeniny). Všechno sedělo, řezy dopadly jako na obrázku :) Navrch jsem použila Pařížskou šlehačku Kunín - 2 kelímky + 1 kelímek 33% obyčejné. Zamíchala jsem pytlíček stužovače na šlehačku a poslední kousky, které do dneška zbyly pořád krásně drží a hlavně mám pocit, že jsou řezy den ode dne lepší smajlik Jo a marmeládu jsem dala domácí, meruňkovou. Tyhle řezy mají prostě šmrnc, až budeme příště zase něco slavit, nic jiného už péci nebudu smajlik smajlik

autor: jahoda
vloženo: 24.10.2011 08:40:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Radka:Ahoj Radko, já ráda používám tu uvedenou Ramu Cremefine (je rostlinná a vydrží i několik dní stále stejná), je fakt super, žádný ztužovač se už nepřidává.
Ale někdo tady píše, že používá normální na šlehání (ale tu víceprocentní, nejlépe 40%, bývá v červených kelímcích) a drží také dobře tvar i další dny.
Držím palce, ať se Ti podaří ke Tvé spokojenosti.smajlik

autor: Radka (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.10.2011 22:58:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Řezy vypadají úžasně!! Chtěla bych je péct tchýni k narozeninám! Chci se zeptat, jestli šlehačka vydrží tuhá do druhého dne? Díky

autor: jahoda
vloženo: 10.10.2011 20:51:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Barča: Ahoj Barči, pokud se bráníš alkoholu, byť ve vaj. koňaku je ho min., klidně jej vynechej. Řezy budou i tak šmrncovní, protože sama kombinace kakaového piškotu, jemného pudink.krému a kakaové šlehačky má něco do sebe.
Nebudou holt vonět po rumíkusmajlik
Když tak můžeš do krému při šlehání kápnou aspoň trochu citron.šťávy, aby se trochu zvedla chuť krému, ale záleží na Tobě - není podmínkou.
Pokud jakkoli vyzkoušíš, dej prosím vědět. Díkysmajlik

autor: Barča (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.10.2011 18:35:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahooj chtěla bych tento recept udělat ale nevím s tym konakem nemusí tam být ??smajlik

autor: vrsvobodov
vloženo: 24.09.2011 15:09:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem vyzkoušela tento řez, manžel má narozeniny, a musím říct, že je fakt supersmajlik I když jsem měla z toho docela obavy, tak se povedl:smajlik Akorát jsem měla vaječňák kupovaný a také příště přidám trochu rumu!Dávám 1****smajlik

autor: Martul
vloženo: 19.09.2011 16:28:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tenhle zákusek je nejlepší smajlik pekla jsem poprvé a hned se mi povedl, šlehačku jsem dělala normálně z červen. kelímků, ani jsem ji předem nevařila a byla krásně ztuhlá.
smajlik

autor: jahoda
vloženo: 23.07.2011 19:16:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Richenza: když nemám domácí, dám kupovaný. Pro lepší chuť můžeš klidně přidat lžíci rumusmajlik

autor: Hanula31
vloženo: 16.07.2011 18:34:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem ho udělala.A je výbornýsmajlik Posílám foto a přeji krásný zbytek dnesmajlik

autor: Richenza (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.07.2011 14:52:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kuchařinky, mám dotaz, používáte ten vaječný likér domácí nebo kupovaný? Ptám se proto, že ten kupovaný nám moc nechutná, dává se tan do něj líh a my máme radši s rumem. Ale nemám ho a ani ho zatím dělat nebudu, tak jestli ten kupovaný nějak neovlivní chuť. Moc předem děkuji za odpověď. smajliksmajlik

autor: Mozaika
vloženo: 04.07.2011 13:09:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem znovu dělala tyto řezy ve formě dortu Honzovi a Petrovi k svátku. Dovolila jsem si přidat foto. smajlikJe to opravdu vynikající a všemi oblíbená dobrota. smajlik Přidávám bodík ! Jana.

autor: jahoda
vloženo: 07.06.2011 21:42:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

verynkaaa: Ahojsmajlik, jsi moc šikovná, já ve Tvých letech uměla akorát tak bábovkusmajlik.
Fotky jsou smajlik k zakousnutí. Moc jsi mne potěšila a pozdravuj maminku a že děkuji, že si vybrala zrovinka můj receptsmajliksmajlik

autor: verynkaaa
vloženo: 07.06.2011 17:57:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vaše řezy jsem dělala včera, na pokyn maminky, které se na pohled velmi zamlouvaly smajlik Mě samozřejmě také, tak jsem neváhala a pustila jsem se do práce...Musím velmi pochválit, řezy se bez problému povedly, moc všem chutnaly a vypadají úžasně smajlikPosílám bodík a přidávám fotky smajlikVážně úžasný recept smajlik

autor: jahoda
vloženo: 29.05.2011 15:11:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Flonidanecka: těší mě moc, že jsi nebyla zklamaná. A že měl dort úspěch, je především Tvoje zásluhasmajlik, protože je jednoduchý (což mám ráda) a nádherný smajlik

vloženo: 29.05.2011 13:26:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jahodo, říkala jsem si, že musím vyzkoušet tvůj lákavý recept. Mamka měla narozeniny a miluje vaječný koňak. Proto jsem se rozhodla pro tvůj recept a místo řezů jsem udělala dort. Musím říct, všechno se mi povedlo skvěle! A dort je vynikající, sklidit obrovský úspěch. Přidala jsem fotečku. Určitě recept doporučuju vyzkoušet, nikdo nebude litovat smajlik

autor: Pajaja
vloženo: 04.05.2011 16:11:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc hezký moučníček, už jsem si ho uložila. Ale upéct ho můžu jen nějaké větší návštěvě (nejlépe se všežravýma dětma), protože doma by mi kakaové řezy nejedli - troubové. smajlik Ale posílám bodík, mně se líbí smajliksmajlik

autor: Lada (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.03.2011 16:49:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Osvědčila se mi Pařížská šlehačka v kelímku,kterou vyrábí mlékárna Kunín.Stačí vyšlehat a je hotovo.smajlik

autor: jahoda
vloženo: 10.03.2011 11:26:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zuzko nebo Cobro (co se Ti víc líbísmajlik, díky za cennou radu, ona sražená šlehačka, když není náhrada, to je někdy pechsmajlik.
Určitě to pomůže začínajícím - doplním do receptu odkaz...
A moc díky za milý komentík ohledně úspěchu řezů, mám radostsmajliksmajlik

vloženo: 10.03.2011 10:34:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rada od cukrářky, abych měla šlehačku vždy tuhou a pevnou - řádně vychladit, šlehat na nejvyšší stupeň do tuha, pak přidat maličko moučkového cukru a znovu přešlehat. Měla jsem strach, že se mi srazí, ale nikdy se tak nestalo.
Jahodo, řezy jsou vynikající, při oslavě sklidily obrovský úspěch.smajlik

autor: Lussia
vloženo: 07.03.2011 11:38:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

děkuji, určitě vyzkoušímesmajliksmajlik myslím si ale, že ta hořkost nebyla způsobená tím kakaem...

autor: jahoda
vloženo: 06.03.2011 18:04:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lussia - napadlo mne - o víkendu jsem dělala rychlo řezy ze šlehačkou s tímto korpusem (dala jsem těsto na normální plech, byly trochu vyšší, než ty moje, ale mají jinou chuť, nejsou tak kakaové - možná Ti budou vyhovovat)http://www.toprecepty.cz/recept/18933-kakaovy-olej... smajliksmajlik

autor: Lussia
vloženo: 06.03.2011 16:48:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kakaové moučníky mám moc ráda právě, používám kakao grand... určitě nelituju a moučník udělám příště zas akorát s pár menšíma obměnamasmajlik za recept děkuju a dávám bodík, v práci mě teď aspoň mají za super ženusmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 05.03.2011 16:12:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lussia, jsem smutná, že sis dělala práci a nakonec Vám nechutnal.smajlik No co už nadělám. Asi nejste na kakaové moučníky, každé kakao také není stejné. Ale my máme rádi kakaové moučníky, tak já vyloženě používám co nejtmavší kakao.
Ale i tak díky za vyzkoušení, aspoň sis šplhla v prácismajliksmajlik

autor: Lussia
vloženo: 05.03.2011 15:30:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jsem udělala poloviční dávku ze dvou pudinků a zdálo se nám to akorátsmajlik co se týče chutě, tak mi moc nechutnal ten korpus, je takový nahořklý, chuťově mně a mému příteli to moc nesedlo... tak jsem ho vzala do práce a tam se po něm mohli utlouctsmajliksmajliksmajlik holt, každému se zavděčit nikdy nejdesmajlik

autor: jahoda
vloženo: 01.03.2011 12:40:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lussia, budeš mít odpověď přes soukromou zprávu (jelikož jsi dnes zaregistrovaná - tak vpravo u Moje vzkazy poznáš, že je to červeně..)smajlik

autor: Lussia
vloženo: 01.03.2011 12:19:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, nevím si rady, když bych chtěla udělat poloviční dávkusmajlik jak s vajíčkama, pudinkem atp. Děkuji za radusmajlik už se mooc těším, dnes jdu na to a pak hned přihodím bodíksmajlik

autor: teodorka
vloženo: 12.02.2011 10:33:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Evane: Nejvíc k tomu pasuje ŽÁDNÁ marmeláda smajlik
Ale já nerada marmeládu, asi to bude tím ;)

autor: Evane
vloženo: 02.02.2011 12:58:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Upečeno, vyzkoušeno na mlsných jazýčcích a zhodnoceno jako VYNIKAJÍCÍ smajlik Posílám bodík.

Marmeládu jsem použila domácí meruňkovou (je to spíše jam) a do krému jsem přidala ještě tvaroh.:) Manžel říkal, že příště zkusíme na půlku višňový jam a vyzkoušíme, co k tomu pasuje víc.smajlik

autor: Sodovka
vloženo: 11.01.2011 13:19:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janatka šlehačka ti mohla téct z různých příčin:
- nebyla pořádně vychlazena
- nebyla uvařena 24 hodin předem
- měla méně tuku než 33 %.
POZOR! Šlehačky v modrých kelímcích jsou 31%.
Jenom v červených kelímcích jsou 40 %.
Šlehačky v krabičcích jsou 33%.

RADY PRO HUSTOU Pařížskou šlehačku.smajlik
Šlehačku šlehat za studena (těsně před namazáním na těsto). A šlehat ihned na nejvyšším stupni – tak dosáhneme krásného, hustého krému! smajlik Uvařená šlehačka musí být uvařena 24 hod. předem a potom být až do ušlehání krému v lednici. smajlik
Pokud máte k dispozici pouze šlehačku o nižší tučnosti než 33%, přihoďte do horké svařené šlehačky s kaštany plátek másla, tak asi 10-20 g (20 g při tučnosti šlehačky 25%), nechte rozpustit a vychladit. smajlik

autor: janatka
vloženo: 11.01.2011 12:23:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:díky za rady,no trošku stékala,když jsem ji brala druhý den to bude tím asi.Určitě to vyzkouším i jindy.Tímto receptíkem jsem sklidila velký ohlas a tak budu i nadále péct . Velké díky patří tobě ze receptík.

autor: jahoda
vloženo: 11.01.2011 12:14:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musí do lednice, nejlépe pod mražák - nebo tam, kde je nejvíce chladno. Když jsem ji potom vydělala na šlehání, byla ztuhlá, že snad ani netekla. Bude to asi tím. Příště zkus a posoudíš...
A nebo možná málo našlehaná?? Mrkni dole Isahu píše, jak šlehačku svařit...např. s čokoládou
smajliksmajlik

autor: janatka
vloženo: 11.01.2011 12:08:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:trošku byla řídká,nevím jestli jsem ji málo svařila mohl by to být ten důvod co myslíš???smajlikMěla jsem ji jen ve špajzu ne v lednici!

autor: jahoda
vloženo: 11.01.2011 11:59:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janatka, jsem moc ráda, že řezy chutnalysmajlik
Jen koukám na šlehajdu, že ji máš dost řídkou?.Čím to mohlo být? Píšeš, žes ji dělala den předem a pokud ji šleháš přímo z ledničky, tak by neměl být problém.
Já ji kdysi(než jsem přešla na rostlinou Ramu Cremefine) také tak vařila,jak uvádím v receptu, ale druhý den se dala vyšlehat úplně dotuha, takže se řezy dávají do lednice jen kvůli pudinkovému krému.
Jo a recepty sem dávám právě proto, aby mohl kdokoli zkusit, takže jen rozdávej dálsmajliksmajliksmajlik

autor: janatka
vloženo: 11.01.2011 11:42:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahoda:přidala jsem obrázek .Pekla o víkendu na návštěvu.Moc jsme si pochutnali a ty zmizely takovou bleskovou ryhchlostísmajlik.Ještě jsem to musela zakrojit před ztuhnutím nedalo nám to neochutnat hned.Na obrázku je to ještě před dáním do lednice.Šlehačku jsem dělala svařením smetany,kakaa a druhý den vyšlehala.smajliksmajlikSuper už si známý vzali receptík doufám,že to nevadí ,že posílám dále.smajlik

autor: jahoda
vloženo: 19.11.2010 17:28:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Malenko, projela jsem pro jistotu recept, kde mám uvedeno vyšlehat a vše šlehám ručním šlehačem. U krému ale pomalu zašlehávám po částech vychladlý pudink k máslu a až mám vše spojeno, tak potom ještě chvíli šlehám a krém tzv. zbělá a zpevní.
Přeji, ať chutná - povede se určitěsmajliksmajlik

autor: malenka78
vloženo: 19.11.2010 15:45:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moučník vypadá opravdu, jak je tu už mockrát napsáno luxusně smajliksmajlik jen se zeptám, používáte ruční šlehač všude, kde píšete vyšlehat a nebo jen vyšlehat rukou smajlik díky za odpověď smajlik ráda bych ho také vyzkoušela smajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 18.11.2010 22:14:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dádulkosmajlik, tak to je supersmajlik. Škoda jen, že nejsi registrovaná, mohla jsi ozdobit fotkou i můj receptsmajliksmajlikJá na to zdobení nejsem, tak by mě to potěšilo dvojnásobsmajlik

autor: Dádule (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.11.2010 21:13:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jahůdko,tak Váš recept jsem "spáchala"až včera.Upekla jsem korpus z dvojité dávky,protože mám kulatou formu"kolo od vozu" a byl to dort k narozeninám.Šlehačku jsem udělala z kaštanů podle Ivči,ozdobila jejími obšlehnutými čokol.kornoutky a perličkami.Dort byl paráda na řezu a "výzdoba" dopadla také lépe,než jsem od své osoby očekávalasmajliksmajliksmajlik.Chuť perfektní,pochvala od všech mých chlapů.Díky za recept.smajliksmajliksmajlik

autor: teodorka
vloženo: 08.11.2010 20:53:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za upřesnění, právě jsem snědla poslední kostku smajlik
A to já si na sladké vůbec nepotrpím :) Do teď jsem dělala všechno možné ale vůbec jsem nepekla sladké. Doma to ani nikdo nejí.
Nedávno mě ale asi něco praštilo do palice a já si vyžebrala od kolegyňky recept na klasickou piškotovou šlehačkovou roládu, která se dokonale rozplývala na jazyku, ale jelikož to byl můj první sladký výtvor, tak to nedopadlo moc dobře smajlik Podruhé už se to na tom jazyku rozplývalo, ale na potvoru mi došlo kakao, takže piškot měl prazvláštní odstín smajlik Na potřetí to snad vychytám. No a můj druhý výtvor byly právě tyto řezy, a mám čím dál větší chuť se naučit víc a víc sladkých výtvorů smajlik

autor: jahoda
vloženo: 07.11.2010 20:24:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

teodorko, především děkuji moc za fotečky a jsem ráda, že řezy chutnaly.
Plech jsem doplnila - mám 30x40cm a šlehačku jsem upravila na 1½. Já poprvé dělala přesně podle receptu, ale jinak, jak vidím v ledničce nějaký zbytek šlehačky, nebo zbytek pudink.prášku, tak hned likviduji a u té šlehačky to bude asi tak, že vždy něco přidám. Tyto řezy jsem už dělala několikrát a jelikož pořád improvizuji, tak nemůžu ani říct, že bych měla vrstvy stále stejné, ale i tak řezy zmiznousmajlikJednou jsem ušlehala 2 šlehačky a bylo toho zase moc.
Je pravda, že si každý vychytá to svoje, někdo nemá rád moc krému, někdo zase šlehačky.
Co se týče piškotu, praxí jsem už zvyklá co nejvíce vyšlehat vaječnou směs a sníh pěkně dotuha a piškot naskočí (ale začátky byly různorodésmajlik...)
Vidím, že jsi začala přidávat také recepty, což je fajn a těším se na Tvoje další.
Je zde už hodně receptů, ale když někdy večer sednu k PC a hledám inspiraci na víkend, tak se i stane, že nemohu najít to "pravé ořechové", takže každá nová inspirace - alespoň pro mne vítánasmajliksmajlik

autor: teodorka
vloženo: 07.11.2010 18:22:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hezký den, ani já tomuto receptu neodolala a musela ho vyzkoušet smajlik
Výsledek skvělý, jen musím na příště upravit dávky aby byly vrstvy dle mých představ. (šlehačky jsem měla málo, piškotu taky a krému hodně) - tímto bych se chtěla zeptat, na jaké rozměry pekáče jsou tyto dávky?
Nedávala jsem marmeládu, tu já nerada. Pařížskou šlehačku jsem si vyrobila z čokolády a smetany. Udělala jsem to ale jen z jedné smetany, takže pařížské bylo máálo maličko, tak jsem našlehala ještě jednu normální, a tu dala ještě nahoru na pařížskou. A dobrý smajlik Příště ale udělám raději ze třech smajlik
přidávám fotečky smajlik

autor: zuzka.tygrice (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.11.2010 23:29:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Řezy jsou božské, ale jinak patřím k těm kteří měli nižší korpus, což ale vyhovovalo rodině:D šlehačka byla skvělá použila jsem jak normální tak i od ramy a musím říci že normální šlehačka byla ještě dokonalejší :) všem doporučuji :)

autor: jahoda
vloženo: 25.10.2010 19:00:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Michaelo, tak to má být - žádné zbytkysmajliksmajliksmajlik
Někdy ale člověka mrzí, že se s tím dělá půl dne a za hodinu je po všemsmajliksmajlik

autor: Michaela Humlova (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.10.2010 18:34:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem upekla asi ve 3 odpoledne,je kolem 6 vecer a je tam posledni kousek,po dlouhe dobe zmena a vyborna,smajliksmajliksmajliksmajlik diky za recept

autor: zizina
vloženo: 17.10.2010 16:07:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za recept už jsem ho vyzkošela a fakt moc velká mňamka.:-smajliksmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 04.10.2010 20:22:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pajajosmajlik, kukla jsem na Tvůj profil a fotky a vidím, že už jsi do práce peklasmajlik, tak věřím, že tyto řezy také vyzkoušíšsmajlik. Je fakt, že se světlým piškotem by celková chuť nevyniklasmajliksmajlik

autor: Pajaja
vloženo: 04.10.2010 18:00:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Holky, vy jste všechny šikovný, skoukla jsem vaše fotky a zírám! Já ten moučník snad taky vyzkouším a rozdám ho v práci holkám. . . (u nás doma kakaový řezy nechtěj, vybíravci smajlik ) smajliksmajliksmajlik

autor: akras.80
vloženo: 02.10.2010 21:39:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky už jsem zkoušela a teď zpětně dala ještě bodík smajlik. Moučník je opravdu super, všichni chválili..... mňam.

autor: rebeka
vloženo: 19.09.2010 18:55:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já jsem problém s řídkým krémem neměla..a jak píše Jahoda,záleží i na pudinku..já dala ten,co byl doporučen v receptusmajlikkrásně to v lednici všechno ztuhlo,prostě parádní záležitostsmajliksmajliksmajlik

autor: Dádule (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.09.2010 18:45:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jahůdko,příští víkend se pustím do Vašich řezů,protože vypadají nádherněsmajliksmajlik.Chtěla jsem jen poznámku k tomu ,že si děvčata naříkají na řídký krém z pudinku.Pudink se má vařit jen minutku.Čím déle se vaří,tím pak víc řídne.Vám díky za krásný recept.smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 19.09.2010 18:06:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdenko1, děkuji za krásnou fotkusmajlik.U pudink.krému fakt hodně záleží na druhu pudinku, i od osvědčeného výrobce nemusí každý pořádně stuhnout. Já proto kupuji už jen Dr.Oetkera, ten mě zatím nezklamal. Jen se divím, že máš tu vrstvu krému tak vysokou. To mě se ještě nepodařilo a dělala jsem už vícekrát. Já někdy přidávám spíš víc šlehačky do pařížského krému.smajliksmajlik

autor: Zdenka1
vloženo: 19.09.2010 14:35:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvělý moučník, který by mohl nést označení de-luxe. S krémem jsem měla také trochu problém, šlehačku jsem použila už hotovou pařížskou. Výborné na chuť a krásné na pohledsmajliksmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 15.09.2010 20:31:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rebeko, díky moc za krásnou fotku, zákusek si tam přímo "vznešeně sedí"smajlik Super, mám radost, že jsi byla spokojená a že chutnalo.smajlik

autor: rebeka
vloženo: 15.09.2010 19:30:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

i když nemůžu konkurovat jak fotkami,tak samotným výrobkem,Jahoděsmajliksmajlikpřesto jsem si dovolila upéct i vyfotit tento skvost luxusní,lahodné,úžasné chutismajliksmajliknevím,kdy jsem jedla lepšísmajlikdíky za nějsmajliksmajlikholky neváhejte a jděte do něj,potvrzeno..stojí za tosmajliksmajliksmajlik

autor: hankak
vloženo: 08.09.2010 13:34:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

na tom mám chuť-to musím vyzkoušet.smajliksmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 27.08.2010 11:46:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simonkacl - normální kakao (kupuji nejraději nějaké to tmavší, ať to šmrnc barevně i chuťově, ale není podmínkou). Granko bys mohla určitě také použít, ale nedávat již cukr... Ať chutnásmajlik

vloženo: 27.08.2010 10:47:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Řezy jsou vynikajícismajlikdostala jsem ochutnat od Ireny70smajlik,takže letí bodíksmajlik

autor: simonkacl
vloženo: 27.08.2010 10:34:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravíčko, moučníček mě velmi zaujal a chtěla bych ho na zítra připtavit mužíčkovi na oslavu, jen bych se ráda zeptala, jaké kakao dáváte do tý šleajdy...obyč nebo nějaké sladké granko? Děkujusmajlik

autor: Irena70
vloženo: 18.08.2010 20:25:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem udělala manželovi k narozeninám a moc mu chutná s krémem nebyl problém 67 bodík letísmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 17.08.2010 21:39:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

laine, jsem ráda, že recept nezklamal. K pudinku máš vzkaz na SZ.smajliksmajlik

autor: laine
vloženo: 17.08.2010 19:15:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikajícísmajliksmajlik .. akorát že krém byl takový řidší (a jsem ráda že nejsem jediná které se krém nezhoustl smajlik ), ale to rodině vůbec nevadilo. Nezbyl ani drobek a plech úplně vylízali smajlik .. Příště se mi snad povede lépe, ale jak říkám ... jinak dokonalé smajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 14.08.2010 20:58:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nemám slov,smajlikkomentáře a plusíky hovoří za všesmajliksmajliksmajlik jen nevím,jestli bych to zvládlasmajlikale lákavé je to velmismajliksmajlik

autor: Betyna
vloženo: 14.08.2010 17:35:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

+1smajlik uklládám na vyzkoušení

autor: jahoda
vloženo: 10.08.2010 11:40:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isahu díky za rychlost, jen já nemám moc ráda to chystání den dopředu, jinak bude asi chuťově dobrásmajlik

autor: isindy
vloženo: 10.08.2010 10:28:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahodo, tady je na ní recept:

Pařížská šlehačka z ledových kaštanů:
2 šlehačky na šlehání (30 a víc %), 2 čokolády/tyčky Ledové kaštany

Šlehačku s čokoládou za stálého míchání svaříme – tj. musí probulbat. Odstavíme z ohně a za častého míchání necháme vychladnout. Vychladlou hmotu vložíme do ledničky a necháme přes noc uležet. Druhý den jí šleháme na nejvyšší stupeň.


je fakt výborná, jen mi ty kaštany doma většinou snědí dřív, než je stačím použít smajlik

autor: jahoda
vloženo: 10.08.2010 09:54:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivo, jsi ještě tady - a jak děláš tu pařížskou z Kaštanů - to mě moc zajímásmajlik, díky

autor: Iva (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.08.2010 09:38:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vůbec nejsou složitý a ještě jsou vynikající, dělala jsem je již několikrát. Jen pařížskou šlehačku dělám z Kaštanů.smajlik

autor: jahoda
vloženo: 06.08.2010 21:58:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tynno, jdi do toho, uvidíš, že je to jednoduché a dobré, když máš správné ingredience. Také ho musím zítra dělat na sportovní akci - pár kalorií navíc těm našim fotbalistům neuškodísmajlik. Držím palce, ať se povede (samozřejmě i soběsmajlik)smajlik

autor: Tynna
vloženo: 06.08.2010 18:23:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak tohle je suprovej zákusek smajlik klobouk dolů.Bodík tobě a sobě recept smajliksmajlikv neděli ukuchtím smajlik smajlik

autor: sarrada
vloženo: 05.08.2010 11:36:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bodík odeslán, za celkový dojem a za ten fantasticky dobrý krém. Ale piškot samotný mi vůbec nechutnal (ještě, že se jí s krémem) - příště udělám svůj vlastní osvědčený.

autor: jahoda
vloženo: 30.07.2010 19:15:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jojinko, těším se na fotku (pokud to bude možné). Doufám, že nezklamousmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 30.07.2010 19:04:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JOJINKO, vítám tě v naší Topácké rodině jako dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo jako nám a našla si tady spoustu pěkných receptůsmajlik

autor: Jojinka
vloženo: 30.07.2010 18:54:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Řezy už se chladí v lednici. SUper receptík.. mňam.. smajliksmajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2010 10:04:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jahůdko, mňam, mňam, mňam smajliksmajlik

autor: pipre
vloženo: 25.07.2010 13:29:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jahůdko děkuji za pochvalu, ale k tobě se nemůžu rovnatsmajlik Jinak přesně jak píšeš, tak se stalo i mněsmajlik Když se člověk moc snaží, jak naschvál to někdy nevyjde podle jeho představsmajlikPoprvé se mi těsto v troubě nějak moc rychle upeklo a puding byl tak řídký, že s máslem a koňakem byl použitý na způsob dukátových buchtiček s krémemsmajliksmajlik. Místo buchtiček použil manžel nakrájené kostky korpusu smajliksmajliksmajlik A náramně mu to chutnalo. Až napodruhé se povedl korpus i puding. Nechápu, proč nezhoustly 3 pudingy ve 3/4 l mléka ani po pětiminutovém vařenísmajliksmajliksmajlik Podruhé jsem použila opět stejný druh pudingu a krásně zhoustnul.

autor: jahoda
vloženo: 25.07.2010 13:16:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Obě Janysmajlik děkuji - moc jste mě k té nedělní zasloužené kávičce potěšily. A pro Pipre: jsi cukrářka s velkým "C". Já když něco dělám pro někoho a dávám si moc záležet, tak to dopadá jinak, než jsem si přála. smajlik

autor: ivulinka
vloženo: 25.07.2010 10:32:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pipre, koukám jak se ti ta laskomina úžasně povedlasmajlik

autor: pipre
vloženo: 25.07.2010 09:28:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem moučník upekla. Byla to součást dárku pro Janu R. a musím říct, že je výborný. Měla jsem trochu obavu z větší vrstvy krému, kde bylo přece jen dost másla a v takovém množství ho nanáším pokaždé nadvakrát do překrojeného piškotu, ale obavy byly úplně zbytečné. Krém byl velmi jemný a s vaječným koňakem byl naprosto skvělý. Dovolila jsem si přidat fotosmajlik

autor: maris
vloženo: 23.07.2010 20:50:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janismajlik, Ty budeš slavit až do dalších narozenin, ne ?smajlik

vloženo: 23.07.2010 20:47:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už se těším, pipre mi ho udělala na zítřejší oslavu!!smajlik

autor: jahoda
vloženo: 21.07.2010 11:21:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marcelo, já ji koupila v Tescu i v Albertu - nevím, jaké máš možnosti.smajlik

autor: Marcela (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.07.2010 10:35:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahol ?chtela jsem se optat , kde se koupi šlehačka Cremefine . Nikde jsem na ni nenarazila . Diky Marcela

autor: Lykeli
vloženo: 10.07.2010 14:40:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá to moc dobře! smajlik

autor: jahoda
vloženo: 20.06.2010 17:32:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Makyseksmajlik a díky.Když nezbyl ani pekáček, tak věřím, že se nedalo ani nic vyfotitsmajlik

autor: makysek
vloženo: 20.06.2010 10:42:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je naprostá bomba!!! U nás po nich málem nezbyl ani pekáček smajlik Jsou úžasné... Moc moc moc chválím!

autor: jahoda
vloženo: 13.06.2010 20:48:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

LENNNO - jsi super, že jsi šla do té dortové formy, jen zatlačím slzu, že jsi nepřidala fotku. Jsem se tak těšilasmajlik. Ráda vidím svoje výtvory od jiných kuchařeksmajliksmajlik

autor: lemarti
vloženo: 13.06.2010 19:23:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jů,tohle si nechám líbitsmajliksmajlikvyzkouším + bodíček posílámsmajlik

autor: LENNNA
vloženo: 13.06.2010 19:13:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem řezy dělala na narozeninovou oslavu a měly obrovský úspěch smajliksmajlik. Ikdyž jsem kuchařka začátečník, tak se povedly! Dělala jsem je do dortové formy - z celé dávky a piškot byl vysoký cca 2 - 2,5 cm, pařížskou šlehačku také celou dávku, jen krému(dělala jsem z Baileys)bylo do dortové formy moc. Posílám bodík a řezy všem moc doporučuji smajliksmajlik, budete doma za hvězdu! smajlik

autor: jahoda
vloženo: 10.06.2010 17:22:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Omarek-pekařkosmajlik, škoda, že jsi nezašila jeden vzorek k focenísmajlik

autor: Omarek
vloženo: 10.06.2010 16:50:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

.. nejsem žádná pekařka, ale tohle se mi podle popsaného super postupu podařilo naprosto dokonale .. oblizovali se všichni jak doma tak v práci .. i u přítele .. prostě super!!smajlik

autor: Eliza
vloženo: 09.06.2010 20:25:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kde je vaječný likér, nemůže být jinak, než dobře...smajliksmajlik Postup i fotečky jsou skvostné a já jen koukám, jak mi to mohlo uniknout...smajlik Většinou posílám bod až po řádném vyzkoušení, ale tenhle recept si žádá výjimku...smajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 09.06.2010 20:12:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

LENNNO, já v dortové ještě nedělala, ale celkově byl hnědý piškot vysoký asi 1cm až 1,5cm, což si myslím, že v dortové bude dvojnásobek. Vzhledem k tomu, že je tam málo mouky, tak na tom plechu to bylo fakt max. 1,5cm piškotu + 1cm krému + 1cm pařížské šlehačky=max.4cm vysoké řezy, takže abys měla představu. Já dělám na plechu, aby toho bylo hodněsmajlik Pokud budeš dělat v dortové formě, měla bys asi ubrat krému i šlehačky. Ale to zase záleží, co od toho očekáváš. Někdo dělá v dortové právě proto, aby to bylo vysoké. Ozvi se potomsmajlik, jsou hodně lehounké díky vaj.koňaku a šlehačce.smajlik

autor: LENNNA
vloženo: 09.06.2010 17:53:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Řezy vypadají skvěle! smajlik Prosím o radu - když bych je chtěla dělat dělat v dortové formě, tak mohu piškot udělat z poloviční dávky? Odpovídá to zhruba? Mám na mysli, aby to nebylo z poloviční dávky třeba moc nízké... nemám ještě moc odhad v oku. Předem děkuji!

autor: jahoda
vloženo: 07.06.2010 16:22:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janulo, žloutky s cukrem se ušlehají do pěny a buď přidáš po lžičkách horkou vodu(dám vždycky ohřát v rychlovarné konvici,nedávám z kohoutku), nebo já právě z konvice napočítám 3 lžíce a hned zase zašlehám, nebo prostě zamíchám i s přidáním oleje - nic se tomu nestane. Takže neliješ žádnou vařící vodu přímo na žloutky, ale horkou vodu na vaječnou pěnu..smajlik

autor: Janula (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.06.2010 15:48:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, tento recept mě velice zaujal a chtěla bych ho vyzkoušetsmajlik Co mě zarazilo v pracovním postupu je, že vyšlehám žloutky s cukrem a přidám horkou vodu. \\\"Neuvaří\\\" mi ta horká voda ty vajíčka? Děkuji za odpověď smajlik

autor: gabik
vloženo: 07.06.2010 11:40:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jen žasnusmajliksmajliksmajlik ...ukládámsmajlik

autor: jahoda
vloženo: 23.05.2010 19:35:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

krispin - to mě mrzí, piškot jsem také neměla vysoký. Důležité je vše pořádně šlehat a nezapomnět na prášek do pečiva. U krému je také třeba po přidání pudingu k máslu ještě šlehat, až krém zesvětlá - je potom takový nadýchaný(jak píši, musí být puding vychlazený - měl by mít stejnou teplotu jako máslo, aby se nesrazil - to je tak u všech máslových krémů.Pokud je puding ještě vlažný, krém nevyšleháš.)smajlik Opsala jsem recept přesně z časopisu, dělalo se mi to pěkně podle něj, ale teď jsem raději připsala ke krému, že se musí máslo po přidání pudingu ještě šlehat - spíš pro začátečníky...Příště se určitě povede lípsmajlik, takto se člověk učí a získává praxismajlik

autor: krispin (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.05.2010 18:05:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jsem receptík vyzkoušela, ale nevim kde jsem udělala chybusmajlik piškot mi nevystoupal tak jako tobě na fotce a krém se s tvým krémem na fotkách nedá srovnat, konzistenci měl ako řidký pudinksmajlikkde je chyba?

autor: jahoda
vloženo: 21.05.2010 22:06:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BAJINO, právě naopak, vůbec to není složitýsmajlik. Jen jsem to podrobně rozepsala, aby bylo vše jasné. Zkus, stojí fakt za tosmajlikUpečeš piškot, natřeš marmeládou, uvaříš puding, zamícháš do něj tu nejlepší ingredienci-vaj.koňak - a vychládný vyšleháš s máslem. Natřeš tím piškot a na závěr - vyšleháš zmíněnou šlehajdu s cukrem a kakaem. Řekni - to zvládnu a uvidíš samasmajlik,jsou daleko složitější moučníky. Pěkně v klidu a výsledek se dostavísmajliksmajlik A doma budeš za "borku"smajlik

autor: BAJINA
vloženo: 21.05.2010 19:41:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ahoj,teda to je nádhera,ale moc složitýsmajlikfíha......ale i tak posílám bodík smajlikfakt krása,šikulkasmajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.05.2010 11:30:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Plotna:pařížská šlehačka jde přímo jenom z té rostlinné šlehačky Cremefine.Z normální šlehajdy se musí svařit den předem,jak je uvedeno v receptu.Aby se někdo nespletl.smajlik

autor: kominicka
vloženo: 17.05.2010 21:04:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky dávám bodíksmajlikvypadá moc hezky!smajliksmajlik

autor: plotna
vloženo: 17.05.2010 16:43:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Že se Pařížská šlehačka dá dělat přímo,jsem opravdu netušila.Děkuji.Jsou opravdu famózní.smajlik

autor: jahoda
vloženo: 16.05.2010 22:33:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendo1 - ne kroton, ale "Zimolez japonský 'Aureoreticulata'"smajlik, a na druhé fotce meduňka+rozmarýn.Za postřeh 1** smajlik

autor: Jenda1
vloženo: 16.05.2010 21:21:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krásně nafocený recept s dost netradiční ozdobou (kroton a na druhé fotce rozmarýn?). smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik +24

autor: pasifa (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.05.2010 16:25:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: Zdenka1
vloženo: 16.05.2010 16:21:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik23smajlik

autor: aranosi
vloženo: 16.05.2010 15:51:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: hyacintka
vloženo: 16.05.2010 12:52:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to musí být dobrota.smajliksmajlikPOsílám bodík a ukládámsmajliksmajlik

autor: zdenicka00
vloženo: 16.05.2010 12:51:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Večer jsem si časopis prohlížela a tyto řezy ně zaujaly na první pohled.Při nejbližší příležitosti taky upeču.Bibinko,závidím,že nejíš sladké.To já můžu kdykoli.smajlik

autor: AniCiz
vloženo: 16.05.2010 10:38:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik krása

vloženo: 16.05.2010 10:33:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: majda 2
vloženo: 16.05.2010 09:28:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to nádhera a asi pochoutka!smajliksmajliksmajlik

autor: Suvicka
vloženo: 15.05.2010 23:22:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krasne fotky, hned bych ochutnala. Posilam bodik. smajlik smajlik

vloženo: 15.05.2010 23:11:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik

autor: jahoda
vloženo: 15.05.2010 22:44:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za bezva komentáře, ale řeknu Vám, dělala jsem je dnes poprvé a u těchto se nedá říct, že "ležely vedle vaječného koňaku". Je to přímo opojení vaječným koňakem. Ne - vážně,stojí za zkoušku. Překvapily mně. A ve spojení s tou pařížskou šlehačkousmajlik, budu muset vymyslet, jak zamykat ledničkusmajliksmajlik

vloženo: 15.05.2010 22:42:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Achich, achichsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: petrzelka
vloženo: 15.05.2010 22:35:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No ty vypadají přímo skvělesmajlik,jak bude příležitost tak vyzkouším,bod je jasnýsmajliksmajlik

autor: Merylas
vloženo: 15.05.2010 22:32:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Řezy jsou opravdu nádhernésmajliksmajlik A taky moc pěkné fotečkysmajlik

vloženo: 15.05.2010 22:31:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bravoo JAHŮDKOsmajliksmajlik

autor: Jenny
vloženo: 15.05.2010 22:17:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

krásné řezy...smajliksmajliksmajlik+11smajlik před chvilkou jsem dodělala Míša řezy...

autor: vybusna
vloženo: 15.05.2010 21:22:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

len som fotku videla a hned som vedela, ze toto piekla a fotila jahoda..smajlik+

autor: Bibinka
vloženo: 15.05.2010 20:40:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jahůdko, řezy vypadají božsky a jak sladké nejím, možná bych i ochutnalasmajlikDávám ti 9.bodasmajlik

autor: pipre
vloženo: 15.05.2010 20:07:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to vypadá luxusně!smajliksmajliksmajlik+8.

vloženo: 15.05.2010 20:04:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

luxusni...smajliksmajliksmajlik

autor: tetrisss
vloženo: 15.05.2010 20:03:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, tie by som si dala.smajlik

autor: michsamant
vloženo: 15.05.2010 19:47:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik mnamka

autor: yanull
vloženo: 15.05.2010 19:38:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nádherné, ukládám smajliksmajlik

autor: Věrka. (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.05.2010 19:38:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ty jsou moc pěkný.

autor: mneneznas
vloženo: 15.05.2010 19:37:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jahodo to je nádherný řez jen se zakousnoutsmajlik super smajliksmajliksmajlik
dávám bodík

autor: jana73
vloženo: 15.05.2010 19:36:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jahodosmajlik, ty teda jsousmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

rostlinná šlehačka cremefine řezy z vaječného koňaku moučník s vaječným likérem top recepty rezy s vajecnym likerem knihovnička receptu co s vaječnými bílky šlehačka cremefine řezy s vaječním likérem krem z vaječného likéru vaječný řez super recepty na rezy řezy s vaječným koňakem a pařížskou šlehačkou vaječné řezy recept na rezy s vajecnym likerem višňové řezy na oslavu řez s rostlinou šlehačkou řezy z vaječného likéru zákusek s vaječným likérem likérové řezy řezy z vaječným likerem řezy vaječný likér řezy fantastické řezy řezy s vaječným konakem řez s vaječným likérem řezy s vaječným likérem a tvarohem recepty s vaječným likérem koláč s vaječným likérom s vaječným likérem řezy s vaječným likérem recept recepty moučníky s vaječným likérem krém s vaječným likérem řezy s vaječným likérem a pařížskou šlehačkou super řezy řezy s vaječným skvělé řezy na oslavu rezy s likerem řezy na oslavu narozenin na doma moucniky pařížská šlehačka recept rezy s vaječným likerem




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz