Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínská polévka

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

16. 5. 2010 14:43

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 183 kJ / 1 478 kcal
Bílkoviny126,55 g
Tuky52,57 g
Vláknina27,07 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 4,38 g
Sůl10,75 g
Sacharidy112,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je šikovné dát koření do nerezového čajítka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

29. 11. 2022 13:49

Marie Svarcova: Maruško:-D, něco je fotogenické, něco ne;-) Díky:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 11. 2022 08:39

:-)<3:yes::yes: Maruško tu polévku vařím a vůbec jsem netušila název, je moc dobrá a možná ji znám podle tohoto tvého receptu přes kamarádku.:yes: Pobavilo mě to focení a jsem ráda, že už vím proč máš ty fotečky tak nádherné:-K

maris maris

3. 11. 2013 10:20

SKLAR: děkuji za vyzkoušení a za dobrou zprávu, že vám chutnala;-):-)

SKLAR

3. 11. 2013 10:09

Tak sem ji vyzkoušel a je opravdu dobrá.Znám segedinský guláš,ale polévku sem dělal poprvé a je moc dobrá,taková masová zelňačka.:yes:

SKLAR

1. 11. 2013 19:54

To mě zaujalo,segedínská polévka?Zítra jdu do ní,dám foto a komentář.

maris maris

16. 5. 2010 20:20

No to by všichni koukali:-D:-D:-))

jana73

16. 5. 2010 20:14

Maris , to mě rozesmálo, když jsem si představila jak fotíš jídlo v Praze před panelákem:-D:-D:-D

maris maris

16. 5. 2010 17:48

:-D:-D - Jani děkuju:-K ale to já jen když jsem na chatě, před panelák v Praze, i když tam máme dost zeleně, to taky nenosím:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2010 17:46

maris, jsi mistr servírování;-):yes:. V té přírodě, to je nádhera, asi to taky budu nosit před barák, ale řeknu ti, není to žádná romantika!!:-)):-D:yes::yes::yes:

jahoda jahoda

16. 5. 2010 17:43

Maris díky za upozornění. Pořád je se co učit;-), ale jinak to s kořením moc nepřeháním, dala jsem se na bylinky, tak kde to jde, šup tam bylinky:-))

maris maris

16. 5. 2010 17:31

Jahůdko - uzená paprika je opravdu výborná - ale dávej ji opatrně, rozhodně ne tolik, jako např. sladké, ale Ty si umíš poradit, že jo;-):-)

jahoda jahoda

16. 5. 2010 17:24

Takto zelňačku s masem dělám také, u nás v ní musí být kus masa:-)) (někdy dám i krkovičku)Jen teprve nedávno se mi podařilo koupit uzenou mletou papriku, tak už se těším na vyzkoušení, protože jsem zjistila, že uzená paprika dělá divy:-p;-):yes::yes: díky za připomenutí

Colombo65 Colombo65

16. 5. 2010 17:05

Nádhera a foto luxusní;-);-);-)

savlinka savlinka

16. 5. 2010 16:47

no úplně se mě zbíhají sliny mňam a bodík je jasný:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 5. 2010 16:38

Perfektní nápad, nádherná fotka!:yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedinská polévka segedínská polévká recept segedínská polívka segedinska paprika segetinska polevka segedýnská polevka polévka segedinská cibulová polívka segedín polévka segedínský polévka s s bramborem segeinska polévka segedynska polévka recept recept na segedinskou polévku segrtinska polévka zelňačka segedín segedínská gulášová polévka segedynska polévka s bramborem segedinska polévka s bramborem ze zelnacky segedín polévka masová zelňačka

Suroviny: plec vepřová, zelí kysané, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá, pepř, koření nové koření, bobkový list, brambory, mouka, olej, smetana, sůl, klobása pikantní, nať cibulová

TopRecepty.cz

Segedínská polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pj22