jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Hrníčkové knedlíky z hladké mouky

Hrníčkové knedlíky z hladké mouky
nahoru
Hrníčkové knedlíky z hladké mouky Hrníčkové knedlíky z hladké mouky Hrníčkové knedlíky z hladké mouky Hrníčkové knedlíky z hladké mouky Hrníčkové knedlíky z hladké mouky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Přílohy

Suroviny:

1.5 hrnku hladke mouky, 1.5 hrnku mleka, 1 vejce, 4-5 platku toastoveho chleba (nebo jineho peciva), spetka soli, lnene seminko nebo bylinky

Postup přípravy receptu

Hladkou mouku, mleko, spetku soli a vejce smichame, pridame pokrajeny toastovy chleb (nebo pecivo), prisypeme lnene seminko nebo drobne pokrajene bylinky a nechame chvili stat. Mezitim si vymazeme hrnicky maslem, pote naplnime smesi do 3/4, dame do velkeho hrnce a prilijeme vodu, ktera by mela sahat do 1/3 hrnku. Varime 25-30 minut.

Autor Autor: (Lucie Kubikova)
Datum vložení Datum vložení:
9 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Hrníčkové knedlíky z hladké mouky"

autor: petule (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.08.2014 11:01:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cauky..diky za super receptsmajlikdnes jsou ke gulasi v Aspachu(DE)..a hmmmm jednoduse BOMBA

autor: Tereza (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.08.2014 04:33:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak doufám, že se povedou... trochu jsem je obměnila, uděla jsem kvásek ze sušených kvasnic a přidala trochu semoliny.. Bude je dělat ke guláši na Novém Zélandu :)

autor: Michellka (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.07.2014 22:49:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsou s gulasem ve Francouzske Guyane (Jizni Amerika)smajlik

autor: Lucasinka
vloženo: 29.06.2014 20:48:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maca: No nevim, ale ja si s hladkou moukou v klidu vystacim. A do bramboroveho knedliku nedavam ani vejce. Staci dat cornflour (kukuricny skrob) a pripadne trochu mletych lnenych seminek a jeste se mi nestalo, ze by se rozvarily, nedrzely nebo nebyly uzasny. Spis naopak si myslim, ze si Cesi hrubou, polohrubou, hladkou atd komplikuji zivot smajlik

autor: maca (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.06.2014 19:58:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Teda jak ctusmajlik problem s moukou v celem svete,jo cesijsou machrismajlik taky jsem bez hrube mouky a polohrube hotova,takovy bramborovy knedlik tu hrubou musi mit.Kazdy pul rok je,dim fomu a nakoupim si baliky smajliktyto knedlicky musim vyzkouset,snad se podarismajliklucembursko

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2014 13:50:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak já to dnes taky prubnu, Rusko.

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.06.2014 17:23:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super, diky, dneska budou ke kureti na paprice v Jizni Africa smajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.05.2014 09:47:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dekuji, dneska jsou v Dubaji a jsou bezva!

autor: Víťak (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.05.2014 01:58:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Diky, budou dneska na Zelandu... smajlik

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2014 19:15:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc děkuji za recept! Dneska budou k obědu v Los Angeles! smajliksmajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.04.2014 03:08:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Knedliky z hladke mouky jsem prave dovarila, jsou super, muzu doporucit ! Maji trochu odlisnou chut od pravych ceskych, ale jsou moc chutne. Melbourne-Australia.

autor: Markéta (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.03.2014 11:59:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana :tak já žiju v Čechách a jelikož sem jelito a zjistila sem že knedlíky dělám z hladké mouky až při hnětení. budou taky z hladké akorát je uvařím klasicky ve vodě a Čechách. přesto že mám doma hrubou mouku i polohrubou mouku. jo a jen tak děvčata co kdyby jste si ty mouky nechaly poslat poštou ?smajliksmajlik mile ráda to pro vás udělám. písněte na marketa.fanto@email.cz

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.03.2014 11:40:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes budu dělat knedlíky s rajskou v ST. Tropéz.

autor: Martin (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.02.2014 10:26:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes svíčková a hrníčkový knedlik v Malmö :) hezkou neděli :)

autor: Vendula (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.02.2014 11:20:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za recept... dnes budou ke svíčkové ve Finsku. smajlik snad se povedou! smajlik Je příjemné vidět ty příspěvky dalších čechů žijících v zahraničí...člověk si pak nepříjde tak sám a takový exot. smajlik

autor: suzankad (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.02.2014 18:03:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Parada smajlik ja je dneska udelam v Peru, tady taky existuje jen hladka mouka, tak jsem byla trosku bezraadna smajlik

autor: andrea (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.02.2014 08:46:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

není nad to, bydlet v Čechách... tady se sežene všechno smajlik Dneska budu dělat knedlíky k houbové omáčce, tak jsem zvědavá, jaké budou...
smajlik

autor: Paty (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.01.2014 11:20:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dekuji za recept. Dnes budou knedliky s rajskou v Portugalsku smajlik

autor: Katerina (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.01.2014 13:55:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zitra budou se svickovou v Italii ;)smajlik

autor: veronika (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.12.2013 21:20:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zuzka:Ahoj, taky ziju na Mallorce, tak jsem se chtela zeptat jestli jsi z te mouky zkousela delat knedliky?

autor: phaeton
vloženo: 17.12.2013 12:07:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj lidičky,tak dnes jsem je dělal a musím uznat že se mi to povedlo a jsou opravdu super!!Děkuji moc za recept!!Fajn den Honzasmajlik

autor: Eliška (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2013 21:23:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za recept. Žiji v Německu a tyhle knedlíky udělali dneska na mojí budoucí tchýni veeelký dojem. Děkujismajlik

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.11.2013 06:56:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes v Bergenu /Norsko/

autor: Zuzka (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.11.2013 23:38:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zuzana:Ahoj, taky žiju na Mallorce a nedávno jsem v eroski sehnala semola de trigo catalana - má konzistenci jako naše polohrubá/hrubá. smajlik

autor: Veve (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.11.2013 16:02:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zítra budou na Islandu, díky moc!!! :)

autor: emilo (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.10.2013 13:39:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

emilo:
Mouku si namelu na kamenech jak hrubou budu chtít...

autor: emilo (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.10.2013 13:37:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mouku si namelu na kamenech jakou budu chtít...

emilo:

emilo:

autor: emilo (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.10.2013 13:27:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes je budu večer vařit v Indii...

autor: Lucasinka
vloženo: 05.09.2013 21:44:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veronika: Tak to opravdu nevim. Delam je nekolikrat do mesice jiz delsi dobu a nikdy se mi to nestalo. Jedine, co me napada je kratka doba vareni. Uvarenost zkousim spejli stejne jako u dortu - po vytazeni musi byt cista. Ale jestli byl syrovy jen nahore, tak me napada opravdu jen doba vareni nebo nepouziti poklicky. Jinak netusim

autor: Veronika (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2013 16:49:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dneska jsem je delala poprve a vubec se mi neudelaly :( udelala jsem vsechno podle receptu!!nahore byly uplne syrovy, poradte,jak je presne delate??

autor: Veronika (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2013 14:10:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dik za recept smajlik ziju momentalne v UK a knedliky mi vazne chybi!!dneska zkusim smajliksmajliksmajlik

autor: Kristyna (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2013 19:37:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Diky za recept. Ziju v Canade a chci memu priteli a jeho rodicum uvarit pravou ceskou svickovou s knedlikem.

autor: Dagmar (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2013 08:03:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

DNES JE VAŘÍM V NĚMECKU,FAKT MŃAMKA smajliksmajlik

autor: Verča (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.07.2013 07:40:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Alex:Ahoj žiješ na Zélandu nebo jsi tu jen dočasně??
Jsem tu taky a ráda bych nějaké české duše :)

autor: Lucasinka
vloženo: 24.07.2013 18:04:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

calypsol: tak to trochu i zavidim ty houby i libecek. Ja ziju v UK a tady nic takoveho neni a musim uznat, ze poradne ceske houby mi docela chybi. Polsky obchod tu kusek mame taky a chodim tam pro tu mouku do dortu, ktera je fakt super smajlik Ale jinak se v tom jejich deleni nevyznam, bohuzel smajlik

autor: calypsol
vloženo: 24.07.2013 16:45:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

calypsol: Jo a jako bylinky jsem do tech knedliku dal libecek co tady roste bez povsimnut na ulici u autobusove zastavky a byla to skvela volba.

autor: calypsol
vloženo: 24.07.2013 16:43:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak kdyz uz tady jsou ty "mezinarodni" komentare, musim se pridat. Udelal jsem si tyhle knedliky dnes k houbove omacce, protoze tady v Reykjaviku na Islandu rostou kozaci v parku a mistni obyvatele houby nesbiraji. Prave jsem dojedl a byla to mnamka smajlik Mouka je tady taky v obchodech jen asi hladka, pouzil jsem polskou muku luksusowum to ciast drozdowych a byla to spravna volba. Je tady polsky obchod a jejich mouka se deli jinak nez nase. Maji tortovum - idealni do moucniku a dortu jak sam nazev napovida. Pak tuhle luksusowum, ta je do test s drozdim co kynou a pak maji muku krupczatku a ta je idealni do tuhych test ktera se pak valeji na platy jako treba nudle nebo makarony.

autor: Renca (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.06.2013 17:18:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zitra se budu varit ve Swissu.Diki za receptsmajlik

autor: Alex (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.06.2013 02:49:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

diky za recept. za chvilku budou na zelandu.smajlik

autor: verunka (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.05.2013 14:40:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes se vari na kypru!! my sice mame uzasny 'Slovak Shop' ktery nas zasobuje vsim potrebnym co zde nemame, ale nekdy ani to nestaci!! takze diky za recept smajlik xxx

autor: Kukacky (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.03.2013 15:31:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zítra se budou vařit v Číně smajlik

autor: miho (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.03.2013 17:37:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes budou v maroku ;) už se těším ;)

autor: Hejlik75 (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.02.2013 22:37:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za tip, řešíme v Holandsku ten samý problém, jen hladká mouka...a tento recept nám udělal radost, zítra vyzkoušíme smajlik Díkysmajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.01.2013 12:10:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravim moji zachranu....Dnes zkousim tento recept. Jelikoz ve Svedsku jsem nasla jen hladkou mmouku...Proto moc dekuji. Snad se vyvedou...smajlik

autor: Lída (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.01.2013 06:12:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes je budeme dělat na Novém Zélandu. Díky za recepis

autor: Lída (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.01.2013 06:12:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes je budeme dělat na Novém Zélandu. Díky za recepis

autor: Lída (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.01.2013 06:12:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes je budeme dělat na Novém Zélandu. Díky za recepis

vloženo: 29.12.2012 20:39:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super Lucasinko, ještě že běží tento knedlík jako náhodný receptík, už ho posílám ven dceři i mým spolužačkám a jejich rodinám v USA, díky, měl by zde být pořád viděn tento knedlík, vím, že když jsem tam chtěla dělat knedlík u dcery, neměla jsem mouku, jak jsme zvyklá, dala bych mu nejraději 100 bodůsmajliksmajliksmajlik

autor: Eva K. (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2012 02:52:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mauric:Najdi si na internetu slovak czech varieties, je to obchod s Ceskymi vyrobky a tam najdes mouku jakou potrebujes i ostatni veci, ktere se zde v USA spatne shani.Maji i velice rychly servis.Ja ziju v USA 10 let a naucila jsem se knedliky z hladke mouky,ale zkus tento obchod.Nebudes litovat

autor: Kamila (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2012 19:32:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes je budu dělat v Ghaně. Držím si palce :))

autor: Dagmar (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.06.2012 19:47:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

www.toprecepty.czU nas na Hawaii mame taky prakticky jenom hladkou mouku. Mam dotaz, v jakych hrnickach je to nejlepsi varit? Aby se mi v te vode nejak nerozlozily nebo nepraskly. Diky.

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.05.2012 21:15:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Diky za uzasny recept! Knedliky se moc povedli a meli uspech!!!

autor: Tomáš (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2012 12:31:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

děkuji za recept. slavím úspěch. smajlik

autor: Gabriela (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.02.2012 07:15:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik Moc diky za tento recept. Me se ty knedliky povedli hned na poprve coz se mi normalne nestava. Byli mooooc dobre i memu manzelovi chutnali a to on ma mlsny jazicek protoze vareni je jeho hobby a je ve vareni skvely. Tady na Novem Zelandu se taky da koupit jen hladka mouka,ale uz jsme tady s holkama nekolikrat zkouseli recepty s polohrubou a davame pul hladke a pul semoliny. A vetsina receptu se povede. Tak hodne stesti a dobrou chut!!

autor: Martaa11
vloženo: 16.02.2012 18:27:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veliké "DÍKY" letí i od nás ze Severního Kypru, právě jsme si tyto knedlíčky dali s "gulášem" a tak dobře jsem se tu už dlouho nenapucla. Hrozně mi knedlík chyběl. Budu dělat často a měnit bylinky, dnes byl s petrželkou, přítel byl nadšený smajlik Bodík, pozdrav a ještě jednou děkujeme za recept smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.02.2012 18:54:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chtěla bych reagovat na vaše reakce a to, že nemáte možnost koupit jinou, než hladkou mouku. Já žiju v ČR a a knedlíky a kynuté těsta dělám pouze z hladké mouky. Klasický houskový knedlík z hladké mouky, který vařím v páře. Vyzkoušejtesmajlikjiný knedlík nebudete chtítsmajlik

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.01.2012 11:33:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

díky moc za tenhle recept, žijeme ve šp. a s tou moukou to je boj!! a bez knedlíků to zas není ono!!mnamka a díky za super receptsmajlik

autor: Zuzana (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.01.2012 14:23:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím,chci se přidat k několika díkům zde pro autorku tohoto receptu smajlik , žiji na Mallorce a není krám kde bych tady nebyla a nesháněla hrubou nebo polohrubou mouku smajlik , miluji knedlíky smajlik a česká hotová jídla a pravý gulášek bez knedlíků není to pravé ořechové smajlik , proto jsme moc vděčná za tento recept. Přítele sestra se mě hned ptala jak to dělám, oni to tu neznají ( max rýže, brambory, těstoviny ) a to taky za čas omrzí smajlik Takže přeji všem, co nemají tu možnost v zahraničí dělat klasická česká jídla ať se jim vedou jejich díla díky těm co sem vkládají své recepty smajlik

autor: Janickap (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.12.2011 21:42:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, ja misto hladke mouky pouzivam semoule, je to neco jak u nas krupice, maji to vsude, ve Francii, Nemecku, Italii a ted prave jsem to koupila i v Jizni Americe( guyana), takze myslim ze to taky sezenete, pouzivam to jako normalni hrubou mouku, jen pridam tak dve lzice maizeny, aby to lip lepilo.

autor: Lucasinka
vloženo: 12.11.2011 01:21:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana: tenhle knedlik pouzivam ke vsem omackam, takze ke gulasi se urcite hodi

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.11.2011 19:57:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hodi se ty knedliky ke gulasi?
Tady ve spañelich je to stejne jen hladka mouka....je tu jeden polsky obchod kde muzu koupit povidla i mouckovy cukr ale polohrubou nebo hrubou mouku nemajismajlik

autor: Lucasinka
vloženo: 02.11.2011 20:35:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mauric: ja uz jine knedliky nedelam. Je mozne pouzit jakekoliv pecivo (celozrnne, bile, toustovy chleb, housky apod.), takze je moznost pro fantazii. Pecivo uz davam od oka proste tak, aby hmota "netekla". Drzim palce a doufam, ze budou chutnat tak, jako nam :D

autor: Mauric (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.11.2011 19:51:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak ja je zkusim, kdyz jste vsichni nadseni. I ja neustale hledam v obchodech s Evropskymi potravinami tady v Kanade, jestli nemaji hrubou mouku. Slysela jsem, ze ji tady lze koupit, ale ja ji stale nenasla. Manzel miluje knedliky a tak mu chci udelat radost. Dam vedet, jak to dopadlo. V kazdem pripade dekuji uz ted za recept.

autor: adunka (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.09.2011 13:53:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kačka: souhlasim,s problemem polohrube mouky bojuju uz 10let ve Skandinavii,ne vsecko jde nahradit hladkou smajlik

autor: adunka (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.09.2011 13:51:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

radkazitek@centrum.czSuper recept smajlik

autor: kačka (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.07.2011 02:14:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak dneska chci dělat knedlíky francouzum, tak sem zvedava, snad se mi povedou :) to je hrozy, proc mame jenom mi v ČR hladkou, polohrubou a hrubou mouku! chtělo by, aby ji meli i v jinych zemich :) ani nemuzu udelat poradnou buchtu...

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.04.2011 03:43:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravim,vcera jsem varila knedliky pro australany a musim rict,ze nezbilo na taliri nic.Chtela bych moc podekovat za tento recept jako ze nejsem priznivcem knedliku tenhle je vynikajici mnam mnam. Jeste jednou dekuji s Pozdrave Jana Sydney

autor: Lucasinka
vloženo: 03.02.2011 12:09:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kafemlejnku take ziji v Anglii, takze jsem si receptiky upravila :D

vloženo: 01.02.2011 21:24:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moje první knedlíky vůbec. Jelikož jsem v Anglii tak nemám hrubou mouku a tenhle recept se moc hodil, knedlíky sice byly trochu lepivé ale to jsem čekala a ani mi to nevadí, mám radost že si tu konečně můžu ukuchtit i knedlík! :)Lněné semínko jsem zrovna neměla, tak jsem tam picla petrželku, příště ale zkusím ty semínka..díky za recept! :)
Jinak z uvedeného množství uděláte 4 knedlíky

autor: gabik
vloženo: 07.06.2010 11:29:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik ....smajlik

autor: Lucasinka
vloženo: 06.06.2010 17:10:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mneneznas jsem moc rada, ze chutnalo smajlik

autor: mneneznas
vloženo: 05.06.2010 21:04:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucko, dnes jsem potřebovala rychlé knedlíky a ty tvoje se mi už minule moc zamlouvaly smajlik a tak jsem je udělala a jsou super smajlik
hrnkové jsem dělala poprvé ale ne naposled smajlik chutnalo všemsmajlik
přidala jsem fotku a díky za recept smajliksmajlik

autor: mneneznas
vloženo: 16.05.2010 22:39:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nádherné smajliksmajliksmajlik +4

vloženo: 16.05.2010 18:18:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hugou tak já nevím, člověk pořád dělá nějaké chyby. Zrovna tyhle knedle jsou aspoň u nás vždycky na roztrhání. Ale dělala jsem bábovku snad už aspoň 100x a zrovna dneska všechno dobré, skoro okraje spálené a u středu syrová.smajlik Taky nevím, kde jsem udělala chybu, někdy je holt den blbsmajlik

autor: Lucasinka
vloženo: 16.05.2010 18:12:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hugou jeste me napadlo, ze je to mozna tim toastovym chlebem. Ten je preci jen nadychany sam o sobe a neni tak hutny jako klasicky cesky chleba.smajlik

autor: hugou
vloženo: 16.05.2010 17:59:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucie ,tak díky za radu ,vyzkouším s hladkou moukou,Janča je má s polohrubou,tak uvidíme ,ale určitě vyzkoušímsmajlik

autor: hugou
vloženo: 16.05.2010 17:56:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani ano tyhle,nevim kde byla chyba ,jestli jsem je tam nechala déle vařit,nevim,jinak jak jsem psala mozaika tvar všechno pěkný,tak nevim kde byl problém

autor: Lucasinka
vloženo: 16.05.2010 17:53:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hugou suche ani tvrde nejsou. Jsou vlacne, nadychane a opravdu moc dobre. V Cechach jsem byla zvykla je delat z polohrube mouky, ale tu v UK nesezenu, tak jsem ji zkusila nahradit moukou hladkou a uz je nikdy nebudu varit jinak. Urcite vyzkousej smajlik

vloženo: 16.05.2010 17:49:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hugou hned se ozývámsmajlik, které?smajlik Ale je to možné, nehádám se, které?smajlikhttp://www.toprecepty.cz/recept/3165-hrnickove-kne... Tyhle?smajlik

autor: hugou
vloženo: 16.05.2010 17:48:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ale bodík posílámsmajlik

autor: hugou
vloženo: 16.05.2010 17:47:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucie zfravim,chtěla jsem se zeptat nejsou moc suchý,já jsem už zkoušela hrn.knedlíky tady podle Jany Remkové ,tvar mozaika vše bylo ok,ale byly moc suchý a tvrdýsmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kynute knedliky hrnickove kynuté ovocné knedlíky z hladké mouky nejlepší hrníčkové knedlíky kynutý knedlík z hladké mouky hrnickove kobližky kynute ovocne knedliky hrnickove hrníčkové recepty knedliky z hladke mouky hrnickova babovka z hladke mouky bramborovy knedlik z hladke mouky ovocne knedliky z hladke mouky hladká mouka knedliky hladka mouka hrnickove bramborove knedliky knedlík z polohrubé mouky hrníčkové kynute knedlíky hrníčková bublanina z hladké mouky knedliky z mouky recepty z mouky hrnickove knedliky recept hrníčkové knedlíky hrníčkový kynutý knedlík noky z hladké mouky knedlik z hladke mouky bramborové knedlíky z polohrubé mouky hrničkove tvarohové knedlíky knedlíky bez mouky houskovy knedlik z hladke mouky houskove knedliky bez mouky recepty z hladke mouky hrnickove knedliky z hladke mouky knedlík hladká mouka hrníčkový knedlík knedliky z polohrube mouky kynuté knedlíky z hladké mouky bramborový knedlík z polohrubé mouky hrníčkové houskové knedlíky houskovy knedlik hladka mouka knedlíky recepty houskove knedliky z hladke mouky hrnkove knedliky z hladke mouky bramborové knedlíky z hladké mouky




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty