Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava)

19. 5. 2010 17:31

Suroviny

Porce: 1-? (po ochutnání už na ostatní většinou nezbyde)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 182 kJ / 282 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky31,35 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Musím vždy péct aspoň 2, můj muž - ač zeleninový nepřítel- zbaští celý plech na posezení:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kristina

16. 8. 2016 15:01

Dělám vždy tak minimálně čtyřnásobnou dávku a těsto je super.. mouky míchám, většinou špaldovou celozrnou se špaldovou hladkou a ještě trochu kukuřičné a pšeničné hladké obyč. Je to výborné :-) Navrch používám sugo nebo pesto různého druhu (obyč bazalkové nebo rovněž rajčatové) a nebo i křen se smetanou či česnek, pak už se fantazii meze nekladou a základ uvedený zde je velmi dobrý :-) Vody je třeba dát dle použití mouky, některá mouka tolik vody na vypracování hladkého nelepivého těsta nesnese. Kdo si stěžuje, je špatný kuchař :-) Kuchařskému umění zdar a díky za recept!

kiki

2. 12. 2015 15:10

Hnus.. těsto bez chuti a nevhutnalo mi to..škoda surovin

Kačis

8. 10. 2015 11:22

Dělala jsem včera z žitné mouky, musela jsem udělat dvojitou dávku, aby mi to vystačilo na klasický čtvercový plech a stejně to nevyzbylo do krajů :( Nicméně těsto super, teda mega tenké, ale křupavé a to mi chutná. Jen to asi bude lepší s droždím, aby trošku naběhlo, takhle moc nezasytí ;), ale na dietku dobrý nápad!

Pavla

13. 8. 2014 17:05

Vynikající, jinou už nedělám :yes: S těstem se suprově pracuje :yes::-8

Jeny

25. 7. 2014 14:49

Nepecte to, je to somarina, hodinu sa natrapite a nic z toho cesto sa lepi, neda sa vobec spracovat a nakoniec som to vyhodila, cize NEPIECT TO!!!!

marketa

25. 7. 2013 19:03

vynikající...já tuhle variantu dělám z hladké žitné mouky (pšenici nesmím) a super...sice se lepí, ale zvykla sem si :) vynikající, křupkavé...:-) navrch uvařím "omáčku" - loupaná rajčata, nakrájená rajčata, popř. trocha protlaku, koření na italské placky, čerstvý česnek...povařit, pak hodit na placku, na to olivy, bazalka a do trouby :):-p vynikající. ty eidamovo-vysočinové verze nemusíme..

Lilu

25. 9. 2012 14:04

perfektná pizza:-p tip na cesto - vodu prilievať postupne, aby bolo cesto vláčne a ak sa pri roztláčaní na plech troška lepí, ponoriť prsty do múky a je to ok;-)
veľmi chutné a zdravé pre deti (s dcérkou sme sa nazdobili, potom aj viac papá) aj "veľké deti"
ďakujem

Frukko

12. 2. 2012 20:04

Lenicko(omlouvam se za to tykani) hrozne moc dekuju za tenhle recept, doslova si mi zachranila veceri!! zrovna odzkouseno...nemela sem doma vpodstate nic a pritel mel hlad :/....improvizovala sem...dala sem normalni mouku pul hladke a pul polohrube, olej slunecnicovy, ani ten kmin sem nenasla....mrskla sem to na pecici papir :D..navrch sem dala kecup smichany s cesnekem, zbytky platkovych syru, olivy, rajcata a kousek sunky co zbyla.....a musim rict, ze to nebylo vubec spatny! testo krupavoucky, to my mame radi :) Priste zkusim origos s tou celozrnou moukou:))) jeste jednou dekuju za inspiraci :yes::-)

tejaja tejaja

30. 11. 2011 20:53

Eliza: ďakujem ti za odpoveď, chcela som túto pizzu vyskúšať už dávno, ale odrádzalo ma to vysvetlenie, čisto celozrnná múka, bez bielej, je na takéto veci problematická. Ale ak píšeš, že viac robiť nebudeš, tak asi nebolo príliš dobré. :-8

Eliza Eliza

30. 11. 2011 16:15

Terezko, také jsem přisypávala mouku (hladkou bílou), ale dělala jsem těsto v pekárně, takže jsem se s ním nijak nemordovala. Autorka píše, že se nemá válet, ale rozmačkat na plech, tak možná i má být řidší. Ale už ho dělat nebudu.

tejaja tejaja

29. 11. 2011 18:38

Eliza:Eli, aké bolo to cesto ? ? Myslím konzistenciu, keď IlonaN píše, že robila podľa návodu a cesto bolo lepivé ?

Eliza Eliza

26. 11. 2011 13:19

Těsto je po upečení trochu tužší...není vysloveně špatné, ale mám recept na lepší, i když ne celozrnné.:-)

IlonaN

14. 9. 2010 18:56

Dnes jsem dělala tuto pizzu, přesně podle receptu, ale vůbec se mi nepovedla!;-( Těsto bylo pořád lepivé a musela jsem přisypávat hodně mouky. Po upečení byla jak podrážka, vůbec se to nedalo jíst:-((. Asi jsem udělala něco špatně, ale nevím co.:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 5. 2010 19:06

:-p:yes::yes:

Reny2

19. 5. 2010 17:58

my taky posilame bodik...pizzy se muj syn muze uzrat...tohle je aspon trochu zdravejsi varianta a myslim,ze navrch si muze kazdy nalozit to,co najde v lednici...;-) Lucasinko,my taky mame brzy letet do CR,ale mam dost obavy aby ta nase nezbeda zase neprekazila nase plany :-( my ji porad domlouvame,ale to vis...priroda si poroucet neda...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pizza z celozrnné mouky celozrnné těsto na pizzu těsto na pizzu z celozrnné mouky pizza ze spaldove mouky špaldová pizza pizza těsto z celozrnné mouky pizza z zitne mouky pizza bez kynutí pizza z celozrne mouky pizza z celozrnné mouky recept domácí pizza bez kynutí recept pizza z celozrnné mouky zdravá pizza recept na celozrnou pizzu recept na celozrnnou pizzu domácí celozrnná pizza těsto na pizzu ze spaldove mouky pizza s celozrnné mouky recept na pizzu z celozrnné mouky celozrne testo na pizzu

Suroviny: mouka celozrnná, olej olivový, sůl, kmín mletý, voda, olej, sýr mozzarella, parmazán, pórek, rajče, koření pizza, kečup sladký, olivy, česnek

TopRecepty.cz

Celozrnná vegetariánská pizza - bez kynutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7p8B