Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos na rozmarýnu

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

7. 6. 2010 09:50

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 451 kJ / 347 kcal
Bílkoviny0,14 g
Tuky38,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

16. 6. 2013 18:26

Evža Hnátková: Mám na tvé "fujtajblové" (tvé slovo!!) kritiky jedinou radu - např. zde, uvař a dej pořádnou fotku. Ukaž jak umí vařit tvrdý kritik a natři nám to všem činy, ne slovy.;-)

Evža Hnátková

16. 6. 2013 17:58

No to vypadá hrozně teda, fujtajbl... přepečená ryba a okolo naházený brambory...

whitecat whitecat

21. 11. 2010 17:34

Super recept, zkoušela jsem minulý týden a slavila jsem samý úspěch, určitě zařadím do jídelníčku jako jednu z pravidelných pochoutek +1

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 6. 2010 12:41

Tak to je super tam jezdí nakupovat dcera.:yes::-Kovšem ta nejí ryby,tak jsem zvědavá jak u ní pochodím.Ale díky za vysvětlení.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2010 12:18

:-O:yes::yes:

Kroupovka Kroupovka

7. 6. 2010 12:13

Ještě poznámka k těm kostrám, dají se koupit dopoledne, když porcují ryby a vykosťují, já na ně narazila v sobotu nebo neděli celkem 4x a je to děsný štěstí. Odpoledne ani náhodou. Aspoň v Globusu v Čakovicích Praha 9 to tak funguje

zizala zizala (moderátorka)

7. 6. 2010 12:10

V jednoduchosti je krása (a chuť). A po těch kostrách se musím podívat, až se mi poštěstí jet někam, kde je Globus ;-):yes:

magdalenka magdalenka

7. 6. 2010 11:53

Aké jednoduché a nádherné! Mám rada tento neprešpekulovaný druh receptov. +

gabik

7. 6. 2010 11:43

Losos je extrovní, gratuluju a vyzkouším:-8:-K:yes:

Eliza Eliza

7. 6. 2010 11:43

Ani já ne :-), také se omlouvám...:-8:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 6. 2010 11:41

Kroupovko omlouvám se,já jsem ještě nic takového nekupovala,já měla chlazeného staženého celého lososa,tedy bez hlavy dvě polovice,tohle jsem ještě neviděla.:-K

Kroupovka Kroupovka

7. 6. 2010 11:39

hokly nevěřící, je to losos, ale nikoliv ty super drahé porce, ale jsou to lososí kostry a ocasy, kupované v Globusu, za 59,90 Kč kilo. Je na tom fůra masa a lidi se tam o ně perou. Na dalších fotkách uvidíte i syrové masíčko, vy "papriky"

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 6. 2010 11:24

Eli ano,to si myslím já taky,když se podíváš na talíř pozorně.

Eliza Eliza

7. 6. 2010 11:18

Mně by to také bylo líto, takhle krájet, třeba to vysvětlí autorka... Máš pravdu, že to vypadá jako paprikou obarvené filety z tresky...;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 6. 2010 11:15

No snad ano,když tu fotka je.Ale přijde mi to netradiční porcování,přeci jen je to drahá ryba,ještě jsem jí takto porcovat neviděla.Měla jsem celého lososa na vánoce,tak vím jak to vypadalo.;-)Ale co,berme,že je to losos.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos na rozmarýnu porcování lososa losos na másle a rozmarýnu losos rozmarýn jak porcovat lososa losos na vánoce losos porcování losos s rozmarýnem jak se porcuje losos příprava chlazeného lososa losos chlazený ryba na rozmarýnu losos chlazený recept losos recept losos chlazený cena lolos na rozmarýnu recepty losos rozmaryn losos recept rozmarýn chlazený losos postup porcování lososa

Suroviny: losos, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř mletý, olej, máslo, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Losos na rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKkM