Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční salát s ředkvičkami

Výborný velikonoční salát připravíme z čínského zelí a vajec uvařených natvrdo. Ředkvičky dodají salátu příjemnou štiplavou chuť. Dále přidáme párky a sýr a na závěr smetanu, která všechny chutě zjemní a spojí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby chlazení

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

12. 3. 2008 18:13

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 835 kJ / 2 351 kcal
Bílkoviny151,33 g
Tuky109,47 g
Vláknina83,00 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 3,83 g
Sůl8,10 g
Sacharidy149,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salát z ředkviček salát z řektviček ředkvičky salát řektvičky tvarohová pomazánka s ředkvičkama ředkvičková salat recepty s ředkvičkami salát ředkvičky ředkvičky recepty vajíčkový salát s ředkvičkou recepty z ředkviček pomazánka z řektviček pomazánka s ředkvičkama recepty s ředkvičkama co s ředkvičkama pomazánka ze řektviček ledový salát s ředkvičkami recepty z řektviček salát řektviček recepty ředkvičky

Suroviny: cibule, ředkvičky, vejce, zelí čínské, sýr tvrdý, párky, smetana, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Velikonoční salát s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pD2