Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mrkvové zelí

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 6. 2010 21:16

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vždy, jak u nás v obchodě mají krouhané zelí, tak ho koupím ve větším množství. A ostatní přísady tam přidávám jak kdy stejně, pokaždé jinak, ale je stejně dobré. Chtěla jsem dát foto, ale zelíčko došlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

barbra

5. 7. 2010 13:01

Za momentík přidám pár foteček.Sice mi žádné nezbylo ale pár sklenic jsem sterilovala.Tak přidám jenom tuto fotečku.A až budu zelí šlapat tak přidám další foto.

HankaPu HankaPu

13. 6. 2010 09:52

Elunko, určitě to vyzkouším, zelí máme ráááádi:yes::yes: +

jahoda jahoda

12. 6. 2010 21:35

Já dávám na 50kg zelí asi 1kg soli, ale také chutnám. Dobře, že jsi dopsala, že patří do bečky. Manžel mi vyrobil takový dřevěný "žďumpač" tomu říkáme a nešlapu, ani nemačkám rukami. Je to myslím jednodušší. Zkusím s mrkví i s česnekem do malé bečičky. Je to zase něco nového. Křen dávám.:yes:

barbra

12. 6. 2010 21:26

Já vím ale s tou solí podle chuti já to vždy chutnám a bud přidám a nebo to nechám tak,ale mělo by to být slanější at to jak už jahoda řekla nezačne plesnivět.

jahoda jahoda

12. 6. 2010 21:21

Barbro a co s tím děláš dále - dáš do bečky, jako kysané mrkvové zelí, nebo to dáš do sklenic a steriluješ?? To bys měla ještě připsat (a poměr zelí a soli je hodně důležitý. Mělo by to být uvedeno. S malým množstvím soli v bečce může zelí začít plesnivět a vůbec nevykvasí....) Nějak jsem to z receptu nepochopila. Díky;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mrkvove zelí prodej krouhaného zelí zelí s mrkví krouhané zelí prodej krouhaného zelí dobrá voda nakládané zelí s mrkví krouhane zelí prodej prodej zelí na krouhání krouhané zelí dobrá voda krouhané zelí dobrá voda krouhane zeli recepty prodej krouhaného zelí dobrá voda 2018 krouhané zelí recept recepty z krouhaného zelí prodej zelí ke krouhání recept na krouhané zelí krouhané zelí s mrkví recept na zeli s mrkvi hlávkové zelí na krouhání zelí na krouhání prodej

Suroviny: zelí hlávkové, mrkev, česnek, křen, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Mrkvové zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3yKM