Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí filety ve svěží marinádě

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

5. 7. 2010 20:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie543 kJ / 130 kcal
Bílkoviny1,68 g
Tuky0,24 g
Vláknina2,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pomeranč vybereme s tmavorůžovou dužninou - má slupku spíš do žluta než do oranžova, šťáva v něm je příjemně nakysle hořká a s vínem a rozmarýnem dělá báječnou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 8. 2011 20:38

Krásný rcp, utekl mi, jak dělám, nestíhám dala bych sai ho a jak:-K:-K:-p;-):-):yes:

Ivana Ch

6. 7. 2010 05:42

To vypadá báječně, hlavně aby na ty králíky něco nevlezlo jako loni. Kamarádovi už nějací uhynuli,tak se modlíme aby to nepřišlo k nám.

spagetka spagetka

5. 7. 2010 23:07

Díky za bodíky, můj muž mě fakt "potěšil". Pravil, jéé ty se naučíš i vařit :-O:-//:-D:-D
Jinak filety jsem koupila v Albertu, mají akci i na králičí stehna a díly z králíka a ty kupodivu vypadají dobře. Celého bych tam taky nekupovala

isindy isindy

5. 7. 2010 23:00

mám doma všechno, i ty brusinky - jen ne králíka ;-(...králíci v naší rodině vyhynuli po meči i po přeslici, už nejsou zdroje...a jak píše Arnik - z obchodu neeeeee, tak asi zkusím nahradit kuřetem a budu se tvářit, že to stehno je vlastně zadní běh ;-):-D...jen dotaz - ve kterém okamžiku tam přijdou ty brusinky??? díky :yes:

Arnik

5. 7. 2010 22:20

Tohle vypadá docela zajímavě. Jestli někde seženu nějakého ušáka - ne ty předražené tuberáčky z Teska - , čeká ho tenhle osud. Dostávám chutě jen při pohledu na fotku :-p .
A samozřejmě posílám bodíka :yes:

Bibinka Bibinka

5. 7. 2010 20:31

Špagetko, náš oblíbený králíček a ještě tak bezvadně udělaný, to nemůžu nechat bez bodu, tak dávám 2.bodík:yes:

pipre pipre

5. 7. 2010 20:05

Jejda, to musí být dobré:-p:-p:yes:+1.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: filety z králíka králičí filety-recepty králičí hřbety v jogurtové marinádě marináda na králičí maso králičí filátka filé z králíka filet z kralika jak dlouho dusit králíka filátka z králíka filety z kralika recepty králičí filetky diaživot kralici filatka recepty pečené králičí filety filety kralici filety na cervenem vine kralici filetlet pečené králičí filety recepty z králičích filet marináda králík

Suroviny: maso králičí, brusinky sušené, rozmarýn, šťáva pomerančová, pepř bílý, slanina, víno červené, olej, paprika čerstvá zelená, rajče

TopRecepty.cz

Králičí filety ve svěží marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4zD0