jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Krupicová kaše

Krupicová kaše
nahoru
Krupicová kaše Krupicová kaše Krupicová kaše Krupicová kaše
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Sladká jídla

Suroviny:

Mléko, dětská krupička, máslo, špetka soli, kakao, ořechy nebo skořice, moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Na jednu porci: asi 1 hrnek mléka nalijeme do nádoby, osolíme a zahříváme. Přidáme lžíci másla a pomalu přisypeme 2 vrchovaté lžíce krupičky. Stále mícháme, aby se netvořily hrudky. Mírným varem ještě asi 2 minuty provaříme, když je kaše moc hustá, přiléváme postupně mléko. Nalijeme do talíře a dáme navrch plátek másla a ochutíme podle chuti strávníků.

Autor Autor: (Lenka Stegnerová)
Datum vložení Datum vložení:
16 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Krupicová kaše"

autor: spagetka
vloženo: 25.06.2014 12:24:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

+++++: Pokud jste profesionál, dokažte to a to nejen slovy, ale vařečkou a dejte sem něco, nad čím "amatéři" budou zírat smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 25.06.2014 12:15:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

+++++: Tiopky nie sú stránkou pre profesionálnych kuchárov, ale
pre tých, čo radi varia. Aj tých, čo s varením ešte len začínajú. Alebo ty si sa narodil /la a už si vedel/a variť? smajlik
A že ťa to mrzí po toľkých rokoch od vloženia receptu. smajlik

autor: +++++ (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.06.2014 12:12:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak ten už je tu taky. Vidím že tu chodí samí amatéři. smajlik

autor: petr vepřek (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.04.2014 22:50:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Místo másla jsem při vaření použil trochu kokosového tuku (co si jinak dáváme na chleba apod.) a byla to špice! smajlik

autor: Anet (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.03.2014 21:02:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Udělala sem podle receptu, se špetkou soli, trochou máslíčka, do tepleho mleka a povedla se... Příště zkusím dát do studeného a až pak varit...ale i tak mnam :)

autor: Luca (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.01.2014 22:02:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes přítel uvařil tu nejlepší krupicovou kaši :PP výbornej recept jen to trvalo asi pul hodinkysmajliksmajlik :D

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.11.2013 17:42:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za recept, s mamkou jsme si pochutnaly smajliksmajlik

autor: Jakub (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.07.2013 22:19:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to nejjednoduší po míchaných vajíčkách :D

autor: Jakub (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.07.2013 22:19:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to nejjednoduší po míchaných vajíčkách :D

autor: Dave (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2013 12:27:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím. Poprvé v životě sem vařil našim holkám krupici a udělal jsem dobrý kyt. Teď podruhé jsem našel tento recept a uvařil holkám parádní krupicovou kaši. Děkuji za recept smajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 15.05.2013 17:40:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tejaja:kanál do buniek?smajliksmajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 15.05.2013 17:20:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kuchař programátor:smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik smajlik Ten tvoj opis je na Pulitzerovu cenu, dobre som sa zasmiala. smajlik

autor: Jirka (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.05.2013 16:40:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sul se pridava z fyziologickeho hlediska, ve streve dochazi ke vstrebani potravy pomoci kanalu do bunek. tyto kanaly funguji na principu 1 rozstepena molekula potravy projde spolu s jednim atomem Na (sul = NaCL)smajlik

autor: kuchař programátor (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.05.2013 12:20:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtěl jsem udělat své přítelkyni radost a pokusil jsem se ukuchtit "pohádku mládí". Ze strachu, abych nepřipálil mléko jsem zvolil nízký stupeň varu. Než se mléko dostalo k varu uběhla více než půl hodina. Následně jsem se jal přisypávat hrubou krupičku. Protože se mi zdálo, že konzistence vařené hmoty stále není dostatečně hustá, neustále jsem sypal a sypal a sypal. Že není vše v pořádku jsem bohužel pochopil až příliš pozdě. Výsledný produkt měl konzistenci betonu, těsně před zatvrdnutím. Nejen, že jsem nepohostil svou přítelkyni, ale ani se mi nepodařilo "uvařenou" hmotu odstranit z hrnce. Musel jsem ho nenápadně odstranit z domácnosti (ať je mu skládka lehká). Co čert nechtěl, přítelkyně brzy zjistila, že jí chybí oblíbený hrnec. Z úmyslu udělat radost vznikla hádka smajlik Ale nevzdávám se a příště se určitě vše podařísmajlik

autor: nikol (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2013 22:12:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mam 13 a prvi krat som robila krupica a mala som ju dost hustu ale inak bola dobrasmajliksmajlik

autor: Dan (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2012 18:37:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Souhlasím, je vynikající

autor: baba (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.10.2012 11:06:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tento recept je lepši než delala má máma.smajliksmajlik

autor: josef (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.09.2012 11:39:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucynka M.:michat michat michat :D na najmensi plamen smajlik moje prvni kase ve triceti a docela byla :D

autor: josef (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.09.2012 11:39:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucynka M.:michat michat michat :D na najmensi plamen smajlik moje prvni kase ve triceti a docela byla :D

autor: Lucynka M. (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.08.2012 19:55:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já neumim vařit a tahle kaše se mi nepovedla!!!smajliksmajlik
Radši nebudu popisovat!!!

autor: Oník (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2012 17:04:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výbornej recept! .-) Sice to trvalo asi půl hodiny,ale výsledek stál za to! smajliksmajlik

autor: Lol xD (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2012 11:15:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je mi 13 a udelal jsem to xD..Pro lepsi chut jsem pridal ovesne vlocky ;) :)

autor: k (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.01.2012 15:37:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: Jellena
vloženo: 07.12.2011 20:22:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pohádka mládi byla skvělá...všem chutnala..přidávám si ji do oblibených...smajlik

autor: gagin (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.11.2011 20:17:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

děkuji za recept povedlo sesmajlik

autor: Bramborový kapr (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.11.2011 15:51:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem dovařil krupicovou kaši. Kaše sice ze začátku vzdorovala a nechtěla dosáhnout kašovité konzistence, ale nakonec po 5 minutách statečného zahušťování se mi ji podařilo porazit a vytvořil jsem vskutku skvostné dílo. Až pak jsem teprv zjistil, že nemám ani kakao ani moučkový cukr. Ale co, chlap si vždykcy nějak poradí.smajlik

autor: rebeka
vloženo: 24.10.2011 13:52:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

verča:souhlassmajliksmajlik bez špetky soli to bude o ničemsmajliksmajlik

autor: verča (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.10.2011 13:19:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lidičky do kazdeho ale uplně kazdeho jídla se dava sul i do dortu je mi 13 a vím to vy tu pisete ze je to kravina ze do sladkeho se sul nedava zkus te to fakt jenom spetku je to chutnejsi :) pokud nedavate tek nedavete ale nepiste tu ze do sladkeho se sul nedava..smajlik

autor: Lucille (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.09.2011 15:38:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mmm.. výborná je.. smajlik právě se učím vařit a začínam s něčím lehčím... a tohle se mi opravdu povedlo smajlik musím se pochválit...smajlik

autor: nobody (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.08.2011 16:28:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pozor, finta. Pokud nemate hrnec na mleko, je dobre varit z plnotucneho mleka, nepripaluje se tolik. Dobry hrnec je ale zaklad. A taky neni dobre davat cukr hned, staci ho rozmichat az ke konci, kdy se uz nevari. A sul podle me pridavaji jen notoricti solici, v tomto jidle neni vubec treba (myslete trosku na ty ledviny).

autor: Irča (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.08.2011 15:06:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik 2 minuty vařit krupičku může jen nezkušená kuchařka... Krupicová kaše se vaří buď z namočené krupičky, nebo se sype tenkým pramínkem do vroucího mléka a šlehá se nejlépe metlou, aby se nevytvořily hrudky a stále se míchá, aby se nepřipalovala. Povaří se nejméně 5 minut, aby nenadýmala!
Je-li kaše hustá, logicky se přilije mléko. Není třeba pochybovat, že se přidává špetka soli. (Špetka je termín pro štipec, ždibec, trochu, drobet, maličko, jako že je něčeho malé množství a otázkou zůstává kolik. Vezmu tolik soli, co se vejde mezi 2 prsty smajlik .)
smajlik Přeji dobrou chuť u talíře správně pripravené \"Pohádky mládí\".

autor: Nikchan (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.07.2011 15:59:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bez soli by to podle mě nebylo ono smajlik I když já jí tam dala trochu víc než špetku smajlik
Za tenhle recept moc děkuji, sestra říkala, že lepší kaši nikdy nejedla smajlik

autor: katka (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.06.2011 12:20:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

my do krupice dáváme mlíko,cukr,krupici,smajlik ale nic jiného nedokážu si to představit s máslem atd...smajlik

autor: Merylas
vloženo: 05.06.2010 06:35:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lenka receptík asi upřesnilasmajlik Já taky špetičku soli do krupicové kaše dávám.

autor: tejaja
vloženo: 05.06.2010 05:43:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nadka, tá špetka tam predtým nebola smajlik

autor: Nadja
vloženo: 05.06.2010 01:14:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tomas (neregistrovaný/á)- v surovinách je uvedena ta špetka soli, asi jsi to přehlédl.
smajlik U nás se vždy kaše vařila z namočené hrubé krupice (3 zarovnané lžíce na 1/4 litru mléka + 1 PL cukru) s tou špetičkou soli. Sůl zdůrazňuje sladkou chuť.
Špetku soli dávám do všech jídel, i do těsta na dort a dokonce při zavařování ovoce bez cukru (DIA) přidávám do každé sklenice pár zrnek soli a už nepřidávám sladidlo.

autor: zizala
vloženo: 04.06.2010 07:20:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tomas: i kaše se nechá jíst na slano. Stačí přidat smaženou cibulku, nějakou zeleninku a je to smajlik

autor: tejaja
vloženo: 04.06.2010 07:11:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krupicu používam detskú, hrubú krupicu používam na iný účel. Soľ do krupice nedávam vôbec, aj keď do niektorých sladkých jedál štipku pridávam. A dávam ju do studeného mlieka, nechám ju trocha nabobtnať, až potom varím. Nabobtnaná je oveľa chutnejšia. Teda varím tak ako Mirča. smajliksmajlik

autor: Tomas (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.06.2010 03:41:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak sem si jí snad poprvé v životě uvařil sám a přehnal sem to trochu stou solí...autorka by mohla napsat že se jedná opravdu jen o špetku pač lidi co nevařej a najdou si recept tak viděj sůl sypou sůl..kdybych se na nějakou sůl vykašlal mam lahůdku takhle mam hnusnou kaši..takže žádnou sůl stejne ta špetka nic nezvýrazní !!!nazdar

autor: Morrigen
vloženo: 09.04.2010 09:17:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

for kiler626 - koukam ze ty si asi nikdy nic nevaril, co? protoze by ti takove zakladni znalosti, jako ze se i do sladkych jidel dava spetka soli, vedel... P. S. zkus vypilovat angličtinu, protoze slovo kiler nic neznamena :D

autor: kiler666 (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.03.2010 18:23:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kiler626@seznam.cznevim naco sůl!!!! stoho by se jeden smajliksmajliksmajlik

autor: michsamant
vloženo: 05.02.2010 14:17:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik dovolila som si fotecku,mnam mnam

autor: tejaja
vloženo: 19.11.2009 20:39:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

miki tá soľ sa dáva preto, lebo soľ zvýrazňuje všetky chute, teda aj sladké. Jedná sa o štipku soli, nie lyžičku, takže je to zanedbateľné a nie slané a chuťovo je to poznať, chutí to lepšie. Štipku soli je dobré pridať aj do koláča, do múky.

autor: Levik
vloženo: 19.11.2009 20:02:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsem hodně stará,ale vždy když dělám krupicovou kaši tak do mléka dávám špetku soli i když je to sladká záležitost.smajliksmajlik

autor: miki (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.11.2009 19:19:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

:-smajlikno já nevím proč se tam musí dát ta sůl kde ste na to přišla vždit je to sladký pokrmsmajliksmajlikale jinak je to dobrésmajlik

autor: Vašek a děti (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.11.2009 14:11:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Poprvé v životě jsem dnes s dětma vařil pohádku mládí. (jsme doma na chřipce)Musím Vám poděkovat za recept, který jsem zde našel, protože děti si ji opravdu chválily více než od maminky. Opravdu se nám povedla. Díky!

autor: Marky (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.11.2009 18:45:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejlepší jídlo :) ..už jako malá sem jí jedla :P

autor: nikola (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.11.2009 13:17:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

miluji krupicovou kasisku moc dobra moc tetka jsi ji du udelat k obedunemela jsem ji uz 1rok a mam na ni hroznou chut tak pa pa lidickysmajliksmajlik

autor: martina82
vloženo: 21.10.2009 14:57:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dostala jsem na ni peknou chutsmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 05.09.2009 13:35:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja krupičnú kašu milujem, keď ma pochytí nostalgia za detstvom, chytám sa varechy...doma mamka varila kedysi z hrubej krupice, ja z detskej. Sypem do vriaceho mlieka (použijem hrniec na mlieko s dvojitým dnom)a miešam. Na tanieri si pridám trochu masla a pokvapkám medom, naberám lyžicou trochu kaše s roztopeným maslom a medom, privieram oči blahom. Inokedy navrch maslo, klasické kakao a práškový cukor (žiadne Granko)...Vlastne milujem všetky kaše - aj z vločiek, aj ryžovú...
Zrazu som o pár desiatok rokov mladšia...

autor: Jiřička (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2009 12:05:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jsem jednou seděla u voleb s vrchní kuchařkou z Mat. školky a ta nám říkala, že krupicovou kaši dětem vaří zásadně z hrubé pšeničné krupice. Moje maminka byla také kuchařka ve ŠJ a také ji tam tak vařila. Když byla po mozkové mrtvici chtěla ji uvařit a přála si také hrubou krupici. Já ji nevařím - nikdo ji nechce jíst a já už takhle zaberu dost místa. J.

autor: mirca75
vloženo: 05.09.2009 09:35:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Erica.czsmajlikkrupice se sype do studeného(můžeš jí nechat trochu nasáknout-hned nevařit) a vaří se pomalu,aby správně "nabobtnala" a nezůstala napůl syrovásmajlik.Pakliže sypeš do teplého a pořádně při tom nemícháš může ti udělat hrudky,které už nerozmíchášsmajlik-proto je lepší to studené mlékosmajlik

autor: erica.cz
vloženo: 05.09.2009 09:04:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja mám len takú malú,hlúpučkú otázkusmajlik-krupica sa dáva do vlažného mlieka,alebo do teplého?Ďakujemsmajlik

autor: mirca75
vloženo: 29.05.2009 10:54:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pro gagarinsmajlik.Sůl je nedílnou součástí všech jídel a teprve ona dodá danému jídlu tu správnou chuťsmajlik a to se týká i jídel sladkých.Špetka soli se přidává do buchet,kynutého těsta,...No stačí vzpomenout na krásnou a moudrou pohádku Sůl nad zlatosmajliksmajlik

autor: Merylas
vloženo: 29.05.2009 10:27:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gagarin, soli dávám jen malou špetičkusmajlikI do sladkých jídel se dává sůl.

autor: gagarin (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.05.2009 09:59:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to dobré jenom ta sůl je tam trochu na nic nesmajlik

autor: kenyska
vloženo: 30.04.2009 20:11:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bezvadný, hned na Vás dám kontakt své dceři, která právě bojuje se základy vaření. smajlik

vloženo: 21.03.2009 15:07:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Babinko. Máš recht. U nás se tomu říkalo i taky tak.

vloženo: 21.03.2009 12:18:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bibi, no, to jsem pochopila i jááá! Chááááá! very, very gooodsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 21.03.2009 10:36:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vašku, u nás se tomu říká "pohádka mládí"smajlik

Jani,přesně to nepřeložím, ale něco v tom smyslu, že je kaše moc a moc dobrá.smajliksmajlik
Tu miloval můj tatíneksmajlik

vloženo: 21.03.2009 09:57:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jsem si vůbec nevšimla, že tady je krupička! Dávám plusík,máš pravdu, Vašku, není nad odzkoušené i takové recepty a abych pravdu řekla, není to zs taková sranda. Kolikrát se mi minutka, docela pracná povede líp, než krupice. jednou z ní mám kyt a jednou je řídká. Ještě, kydby mi někdo přeložil ten komentář od Peirysmajliksmajliksmajlik

vloženo: 21.03.2009 09:21:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To zbožňuje moje vnučka (15.letá)a i moje žena. Říkáme jí "Písnička mládí". To je bezva připomínka. Nemusí bejt jen supr recepty.+bodík

autor: peira (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.03.2009 09:11:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hello.Iam can loblollly.Is very nice and very very goodsmajlik

autor: karka (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.03.2009 09:06:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja to vím sem kuchařka.Je pravda že to nechají nasáknout ale dávají tam ještě půl žičky hl.mouky.smajlik

autor: tejaja
vloženo: 07.01.2009 17:54:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tiež nechávam krupičku v mlieku nabobtnať, a robím tak aj s vločkami, keď varím vločkovú kašu smajliksmajlik

autor: Marta
vloženo: 07.01.2009 15:28:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já určitě nechávám krupičku v mléce chvíli máčet smajlik

autor: Amira
vloženo: 07.01.2009 15:23:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Stejně mi připadá, že ve školních a závodních jídelnách dělají krupici nějak jinak, víc mi chutná, je jiná, hladší. Prý ji nechávají v mléku "nasáknout", než ji začnou vařit? Nevíte někdo?


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

kaše krupicová krupicová kaša jak uvarit krupici kaše detska krupice recept krupice recept jak udelat krupici recept krupice krupicová kaše krupice recepty na krupicovou kaši recept na krupicovou kaši dětská krupicová kaše krupicová kaše recept krupicova kase navod krupicova recept krupičná kaše krupicna kase recept jak se dělá krupicova kaše krupicova kase z mouky krupicová kaše recept krupicová kaše krupicová kaše-recept jak se vari krupicova kase priprava krupice krupicková kaše krupicová kaše příprava krupicová kaše - recept krupicna kase jak udelat krupicovou kasi jak se dela krupice recepty krupicova kase nejlepší krupicová kaše recept na krupici detska krupice jak se vari krupice příprava krupicové kaše krupicová kaš krupicova kasa recept krupicov kae jak uvarit krupicovou kasi krupicova kaše recepty




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz