Zapékaný houbový lilek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 371 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,23 g |
Tuky | 62,15 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 37,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept vznikol improvizáciou, na základe obsahu chladničky a spomienkou na obdobné jedlo.
Príloha - varené, opekané zemiaky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2011 21:18
21. 8. 2011 12:07
15. 8. 2010 20:11
Ja som toto varila teraz na večeru a podľa teba som nelúpala baklažán, je to naozaj zbytočné. A šampiňóny som dusila na cibuľke. Mám rada čisté jednoduché chute, fakt stačí na ochutenie iba čierne korenie a petržlenová vňať. Tiež prikladám dôkaz, fotku.
Nechválim si svoje recepty, ale...
14. 8. 2010 12:02
Jo a lilek jsem neloupala.
11. 7. 2010 23:07
11. 7. 2010 15:55
11. 7. 2010 15:45
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 21 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Právě bylo uvařeno:
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 13 minutami
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 1 hodinou
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 2 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 2 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Tématické fráze: zapečený lilek s houbami lilek s houbami lilek zapečený s houbami lilek zapékaný recepty lilek s houbami recept lilek s houbami zapečený lilek s houbama lilky s houbami recepty lilek s houbama peceny lilek s houbami lilek s houbami recepty zapečený lilek s pohanou fetou zapečenný lilek s houbamy lilek zapečený recepty zapečený baklažán s houbami zapečené lilky s houbami zapečený lilek s fetou zapečený lilek s moubami recepty zapeceny lilek truba lilek z houbami
Suroviny: lilek, mouka hladká, houby, olej, sůl, pepř, petrželka, smetana zakysaná, sýr strouhaný
Zapékaný houbový lilek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7o5
7 názorů