jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Trdelník z domácí pekárny

Trdelník z domácí pekárny
nahoru
Trdelník z domácí pekárny Trdelník z domácí pekárny Trdelník z domácí pekárny Trdelník z domácí pekárny Trdelník z domácí pekárny Trdelník z domácí pekárny
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Domácí pekárna
Doba přípravy Doba přípravy: 2 h kynutí,15 min. pečení
Počet porcí Počet porcí: 5 ks

Suroviny:

4 žloutky
20 ml rumu
100 ml mléka
60g másla+ 20g sádla
60g moučkového cukru
5g soli
20g čerstvého droždí nebo 1 lžičku sušeného
500g polohrubé mouky

Postup přípravy receptu

Všechny suroviny vložíme do pekárny v pořadí, jak jsou psané v receptu.
Po vykynutí vyndáme z DP a rozdělíme na 5 dílů.
Vyválíme dlouhý váleček, který namotáme na pomaštěnu láhev a vyválíme v posýpce z vanilkového cukru + skořice. Můžeme přidat i nasekané ořechy.
Vložíme do trouby a pečeme na 180 stupňů, dokud nezezlátnou.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
59 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Trdelník z domácí pekárny"

autor: Jenny
vloženo: 24.09.2014 17:55:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

že bych se do něj taky pustila,určitě anoo...smajliksmajlik 59smajlik

vloženo: 08.09.2014 17:44:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to je super nápad upéct si doma trdelníky, jinak si je dáváme na trzích... smajlik
Moje trouba je nevyzpytatelná, zkusím trochu ubrat, peče nějak zběsile smajlik smajlik smajlik
A je to za bodíksmajlik

autor: ylenulkay
vloženo: 06.02.2014 11:44:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

autor: Sonask
vloženo: 03.12.2013 13:39:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Adam:A už jste trdelníky dělal?
Já a nejsem sama , je máme několikrát vyzkoušené , a jsou jako kupované,tzn že jsou dobré smajlik

autor: Adam (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.12.2013 00:13:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

S těmito proporcemi .. těsto je suchá jako kost.

autor: Sonask
vloženo: 04.05.2013 21:53:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je mi líto smajlik mě to ještě nikdy nesjelo.Možná příště opravdu jen slabě potřít.Doufám , že aspoň chuťově budou dobré smajlik

autor: Jana S Ondrou (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.05.2013 21:51:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak zkoušíme se synem, má trdelník rád...ale nějak nám to sjelo v troubě se sklenic. Použili jsme zavařovací, natřeli lehce olejem. Těsto nám moc nedrželo na sobě už při namotávání...no, snad to bude dobrý i tak smajlik

autor: janatka
vloženo: 22.01.2013 11:44:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už jsem musela ochutnat první hned po upečenísmajliksmajlikDobrota veliká vždy si kupuji na trzích před vánocemi a konečně jsem ho mohla vyzkoušet doma .

autor: Sonask
vloženo: 03.12.2012 19:09:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

senky:smajliksmajlik

autor: senky
vloženo: 03.12.2012 19:08:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Melanie:Můžu potvrdit s klidným svědomím, že neprasknesmajlik pekla jsem na skleničkách od jogurtu a naprosto v pohosmajlik

autor: Sonask
vloženo: 03.12.2012 17:09:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Melanie:Dobrý večer opravdu nepraskne.Asi jak se zahřívá postupně s těstem tak je vše ok.Už jsem je pekla i na obyčejných zavařovacích sklenicíchsmajlikHodně zdaru a dobrou chuť

autor: Melanie (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.12.2012 14:26:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ta flaška v tý troubě nepraskne?? :D

autor: mata3636
vloženo: 09.07.2012 21:02:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tomx6:plastové fľaše chceš piecť? stačí trocha pohnúť rozumom a prídeš na to, či sa dásmajlik

autor: tomx6 (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.07.2012 19:21:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to jako jake lahve t jako sklenene nbo plastove ????????????????????????????????smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Sonask
vloženo: 10.06.2012 20:35:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petr:smajlik zdravím , ačkoliv jsem sama pekla tak se přiznám že přesný čas pečení nevím.Až to má krásnou zlatou barvu tak je to hotovésmajlik
Přeji ať se vám povedou a jsou dobrésmajlik

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.06.2012 13:17:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevím,jak dlouho se
to má píct!smajlikPoradí mi prosím někdo??Budu moc smajlik ný:

autor: magdalenka
vloženo: 12.02.2012 10:01:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tereza:áno...inak nedostaneš tú "rúru" po pečení. Pôvodne sa piekli na "trdle".

autor: Tereza (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.02.2012 09:47:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mužu se zepta zda se to peče i s tema láhvema???smajlik

autor: :D (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.01.2012 15:48:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nebo se na to můžou použít ruličky od takovejch papírovejch utěrek, a nebo od toaletáku :D no co ? stejne to obalite alobalem ne ? :D smajlik smajlik smajlik

autor: Sonask
vloženo: 20.01.2012 13:53:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ell:ne to je vše do těsta.Lahve jsem potřela jen lehce olejem.Přeji ať se Vám trdelníky povedou.smajlik

autor: Ell (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.01.2012 19:52:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

prosím vás, těch 20 g sádla a 60 g másla mám dát do toho těsta, nebo s tim pomazat ty flašky ? díky :D jinak to vypadá fakt dobře !!!!!!

vloženo: 26.12.2011 21:03:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petr(neregistrovaný:až ti ty láhve vychldnou třeba to z nich půjde odloupnout anebo je pak vychladlé budeš muset namočit do vlažné vodysmajlik

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.12.2011 20:20:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak mam umýsmajlikt ty flašky od piva??

autor: Sonask
vloženo: 12.09.2011 07:37:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zuzika2:Jsem moc ráda,že se vám Trdelníky povedli a že byli dobré.smajlik

autor: magdalenka
vloženo: 11.09.2011 13:28:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera som videla piecť trdelníky klasickým spôsobom na trdle a nad pahrebou. Ponúkali orechové, škoricové, kokosové...s dovolením pridávam foto, ako cesto namotávajú, potom môžem zmazať...

autor: zuzika2
vloženo: 11.09.2011 13:22:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lepší jak kupované smajlik

vloženo: 19.05.2011 06:38:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Trochu se bojímsmajlik, protože nevím jak bude chutnat těsto a to těsto na maxi trdelníky asi nebude stejné jako tady,ale tady je jednoduší postupsmajlik

autor: Sonask
vloženo: 18.04.2011 20:22:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaholen : ve většině receptů je psáno na 500g mouky 1 lžička sušeného droždí,v receptu je 500 g mouky tak proto 1 lžička stačí a těsto je pěkně vykynuté.smajlik

autor: Jaholen
vloženo: 18.04.2011 16:50:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

20g čerstvého droždí odpovídá 2lžičkám droždí sušeného.

autor: dagisiki
vloženo: 19.02.2011 17:19:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik super receptík

autor: Sonask
vloženo: 02.02.2011 21:25:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu neprasknou,pokud se Vám nevejdou na výšku do trouby,tak můžete použít například zavařovací skleničky.

autor: Darina (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.02.2011 12:44:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mam dotaz...ty flasky v troube neprasknou?smajliksmajlik

autor: Sonask
vloženo: 01.02.2011 22:22:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den Knoflíku,pekárna není nutná,těsto můžete zadělat tak jak jste zvyklá,pak namotat na lahve a je hotovo.Já osobně jsem pokaždé těsto dělala v pekárně,ale nevidím důvod ,proč by to nešlo i jinak.Přeji ať se Vám podaří a chutnajísmajlik

autor: Knoflík (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.02.2011 10:21:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá to dobře, ale mam dotaz...je k tomu nezbytná ta domácí pekárna ??? smajlik

autor: Sonask
vloženo: 12.01.2011 16:40:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za kladný komentář,a jsem moc ráda,že se Vám povedli.smajlik

autor: Vlastina (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.01.2011 12:06:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to nemá chybu,manžel se do nich pustil a vyzkoušel tohle těsto no prostě super byli výborný díky za receptsmajliksmajlik

autor: kajka67
vloženo: 27.11.2010 11:56:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

to je užanesmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Sonask
vloženo: 12.10.2010 21:35:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím Libuja,popravdě ani nevím odkud mám tento recept,pořídila jsem si nově domácí pekárnu,tak jsem proseděla hodiny na netu a projížděla různé recepty.
K Tvému dotazu ohledně droždí,ano, na 1/2 kila mouky stačí jedna lžička sušeného droždísmajlik

autor: Cokolatka
vloženo: 12.10.2010 14:45:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Povet se mi je skvelej pridavam foto pouze asi to ze mi nesl sundat s flasek.smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: libuja
vloženo: 09.10.2010 16:26:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

recept jsem zkoušela, ale z jiných stránek, kde je recept úplně stejný. http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=4425
Dávala jsem na přesnídávkové lahve smajlik, ale na nás je to moc velké, nakonec jsem koupila větší kremrolové, spíš tedy trdelníkové trubičky.
Jen jsem se chtěla zeptat, není v receptu divný poměr 20g čerstvého droždí nebo 1 lžičku sušeného? Nemá tam být 2 lžičky sušeného? smajlik

autor: Sonask
vloženo: 26.09.2010 19:57:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To jsem moc ráda , že se Vám Trdelníky povedly.Podle některých komentářů jsem už myslela,že jsou nejedlésmajlik.Moc děkuji za kladné komentářesmajliksmajlik
Papriko máš moc pěknou fotečku

vloženo: 26.09.2010 19:44:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vyborný nápad na fľaške vyskušam posilam bodíksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: teniska
vloženo: 26.09.2010 16:47:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

juu ty jsou úžasné, těch jsem si tu nevšimla...tak ty bych určitě moc ráda vyzkoušela, ani mne nenapadlo, že se dají udělat takhle domasmajliksmajliksmajliksmajlik posílám bodíksmajlik

autor: Paprika
vloženo: 26.09.2010 15:01:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla opět trdelník a tentokrát se mi povedl i na pohled smajliksmajlik. Přidávám fotku a myslím, že u nás zdomácněl. Už mám další objednávku smajliksmajlik.

autor: Jane (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.09.2010 09:22:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím,trdelník doma peču již dlouho-podle záladního kynutého těstasmajlik,když se nás sejde hodně u stolu,namotávám těsto na kremrolové trubičky a vypadají moc pěkně.Manžel i děti je ho milují,je to pracnější,ale když vidím jak jim to chutná a má každý více kousku proč jim to neudělatsmajlikPřeji pěkný den,jdu si na něj zadělatsmajlik

autor: Paprika
vloženo: 31.08.2010 12:33:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera jsem pekla tento trdelník. Udělala jsem ho asi bohužel silnější než měl být a asi jsem namazala moc flašky a on mi zklouznul z flašek dolů. Chuťově byl ale moc dobrý a až se mi povede tak, jak má být, tak dám fotku. + už dávno máš smajlik

autor: devil
vloženo: 24.08.2010 15:28:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak hotovo, a obavy se naplnily. Chuťově ujdou, ale jsou hutný a je z nich cítit mouka. Ta decka mléka na 500g mouky je málo. Určitě zkusím zase, ale buďto míň mouky, nebo víc mléka.

autor: devil
vloženo: 24.08.2010 12:37:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem zvědavá, zatím těsto kyne v pekárěn, ale připadá mi dost tuhé. I pekárna se nadřela, než zadělala. Napíšu, až bude hotovo, třeba budu mile překvapená

autor: Betyna
vloženo: 14.08.2010 17:42:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ramono zřejmě jsi to pekla moc pomalu a tak se to vysušilo...

autor: ramona79
vloženo: 14.08.2010 15:31:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

trdelnik miluju, ale bohužel tenhle je tak suchy že se skoro neda jistsmajlik. Nevim jestli něco jsem udělala špatněsmajlik ale napad je vybornysmajlik

autor: suzanna
vloženo: 03.08.2010 10:23:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ssimmikk, tak mě ještě napadlo, jestli to nemohlo být droždím? Použila jsi čerstvé nebo sušené? Se sušeným někdy bývá problém.... Anebo moukou? Já mám vyzkoušenou super vánočku a vždy se povede. Jednou jsem ale použila polohrubou mouku z Lídlu a nestačila jsem se divit. Vůbec to nevykynulo a z vánočky byla tuhá, tvrdá, nepoživatelná hrouda...

autor: drahulin
vloženo: 31.07.2010 11:35:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: ramona79
vloženo: 31.07.2010 11:26:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

určitě vyzkoušimsmajlik posilam bodiksmajlik

autor: Ssimmikk
vloženo: 30.07.2010 16:34:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sonask: právě, že byly za chvilku hotový, říkalajsmeto mamce a ta na mě taky koukalajk je to možný, určitě je zkusím znovu, třeba přijdu na to, kde je chybasmajlik

autor: veru.hol
vloženo: 30.07.2010 14:41:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypadá to přesně jako ty originální, určitě musím vyzkoušet smajlik bodík

autor: Sonask
vloženo: 28.07.2010 20:58:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simik ,no možná jste je pekla příliš dlouho,nevím,stačí pár minut než začnou zlátnout.

autor: Simik (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.07.2010 18:23:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak já nevím, kde jsem udělala chybu nebo v čem to je, ale těssto jsem dala udělat do pekárny až bylo komplet hotový, tak sjem to namotala,no zkrátka přesně podle receptu, ale trdelníky jsou dost tuhý,myslela jsem, že budou nadýchaný jak to bývá, ale nic, je to tuhá hmota, jinak by byly dobrý, tak nevímsmajlik

autor: romance
vloženo: 28.07.2010 14:33:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Trdelniky máme moc rádi.A určitě je udělám.Jeto super recept.smajlik

autor: marunda
vloženo: 28.07.2010 08:10:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nemám pekárnu, když to vše zamíchám a dám kynout, tak by to také mělo jít, že? Já asi použiju sklenice na zavařování a abych jich měla víc, namotám je asi na sklenice od přesnídávky. Jinak jak dlouho vydrží, asi ten den udělat a hned sníst, co? smajlik

autor: mila52
vloženo: 24.07.2010 20:19:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem ho dnes vyzkoušela.Těsto nemá chybu dělat s ním je radost,dělala jsem přesně podle receptu.Válečky musí být dlouhé asi 120 cm.Jen asi každá trouba je jinak vysoká,do té mé se lahve nevešly.Dcera má jiný sporák a tam se vešly.Jinak bych to bývala zkusila na zavařovací lahve 0,7 l. Všem nám moc chutnal.Je to hnedle hotové a tase uplně něco jiného.Zase udělám

autor: Vlaďka (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.07.2010 14:21:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikurčitě vyzkouším-a podám hlášení jak to dopadlo.Zatím díky za nápadsmajlik

autor: mila52
vloženo: 20.07.2010 16:00:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikTo je ale nápad s těmi lahvemi. Kupujeme si je na dovče na Slovensku,máme je rádi.Hned o víkendu vyzkouším.Bodíksmajlik

autor: Lenča (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.07.2010 20:04:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ty trdelníky super nápad smajliksmajlik taky bych si udělala akorát nevím zda je to na 180 stupnů a jak dlouho se to peče? díky moc Lenča

autor: innael
vloženo: 17.07.2010 17:16:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Na trdelníky se chystám už strašně dlouho, ale zatím mi to nějak nevyšlo smajlik. Dávám bodík, ukládám a určitě co nejdřív vyzkouším. smajlik

autor: sebena
vloženo: 17.07.2010 12:02:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Trdelníčky vypadají opravdu skvěle, už se na ně nějakou dobu chystám, takže díky za nápadsmajliksmajliksmajlik

autor: Sonask
vloženo: 17.07.2010 08:27:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lahve opravdu nepraskly,i když jsem je dávala do teplé trouby.
Jak jsou obalené těstem,tak se pomalu zahřívají a vše je O.K.
Jen pozor při vyndávání - jsou opravdu horkésmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 17.07.2010 08:01:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ty se tedy povedly, bodík je jasnýsmajlik.

autor: Marybar
vloženo: 17.07.2010 06:37:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: ssimusshka
vloženo: 16.07.2010 21:45:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super nápad, ráda bych to zkusila ale mám obavu, aby se ta sklenice v troubě neroztřískla nebo něco takovýhosmajlik Používáte úplně obyčejné sklenice od piva?? Je to určitě životu a hlavně troubě bezpečný?smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik samozřejmě dávám 14.smajlik trdelníky milujemesmajliksmajlik

autor: Paprika
vloženo: 16.07.2010 20:48:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik smajlik

autor: Sonask
vloženo: 16.07.2010 19:48:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vody tam je opravdu to co je psáno v receptu,těsto je akorát,vůbec nelepí a při vyvalování není potřeba ani přidávat mouku.
Flašky jsem stavěla na výšku,mě se do trouby vešly akorát.
Moc děkuji za bodíky.

autor: Suvicka
vloženo: 16.07.2010 17:59:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rozhodne ukladam na vyzkouseni, posilam 13. bod. smajliksmajlik

autor: michsamant
vloženo: 16.07.2010 17:57:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super smajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 16.07.2010 15:08:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sonasksmajlik máš je moc pěknésmajlik,jen mám dotaz. Není 120ml tekutin trochu málo na 500g mouky? Já vím,že jsou tam ještě žloutky,ale taky vím,že já osobně dávám na tohle množství mouky minim. 220ml i více tekutin - podle toho,co z těsta pak dělám. Děkuju předem za odpověďsmajlik.

autor: isindy
vloženo: 16.07.2010 13:19:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Sonask, paráda, překvapím doma, všichni máme trdelníky spojené s vánocemi, patří k vánočním trhům...tak proč si nepřipomenout v létě smajliksmajlik...jen malý dotaz - v receptu je: pečeme na 180 min., to má být asi na 180°C,že?smajlik

autor: lemarti
vloženo: 16.07.2010 13:10:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nádhera,ukládám a musím vyzkoušetsmajliksmajlika bodík je na cestě

autor: yanull
vloženo: 16.07.2010 11:44:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Soni, máš je opravdu parádní. Také jsem je už dělala, ale natáčela je na trubičky, co jsou na kremrole. Poslala jsem ochutnat kamarádce, která trdelníky neznala a ona se mě ptala, jestli jsem do nich nezapomněla dát náplň, že si do nich doma stříkali šlehačku. smajlik Ráda bych někdy ochutnala originál - tradičně pečené, abych mohla porovnat výsledek. Za tyto posílám 5. bodíček. smajliksmajlik

autor: pipre
vloženo: 16.07.2010 11:37:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Tak to je paráda!!!!smajlik+3

autor: jindra (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.07.2010 11:20:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je bomba, pořád jsem přemýšlela na čem péct.
Díky za nápad.smajlik

vloženo: 16.07.2010 11:01:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vítej na Topreceptech!!! Nádhera a ty pivní flašky nemají chybu!!smajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 16.07.2010 11:00:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je krása... dcera trdelník miluje. Ty láhve se do trouby pokládají? Asi by se mi na výšku nevešly...


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

trdelník recepty trdelník na zavařovacích sklenicích trdelník originál recept domácí pekárna recepty originál recept na trdelník trubičky na trdelník trdelník ze sušeného droždí trdelník na lahvích trdelník na kremrolove trubicky trdelníky recept trdelnik doma originální recept na trdelník můj domácí trdelník domaci pekarna trdelník recept trdelník trdelník domací jak se dělá trdelník recepty trdelnik recepty na trdelník trdelníky z domácí pekárny trdelníky trdelník domácí pekárna jak udělat trdelník recept na domácí trdelník těsto na trdelník domácí trdelníky trdelník recept domácí pekárna trdelník recept trdelníky v troubě trdelník na sklenici pec na trdelníky trdelnik domaci recept pec na trdelník recept na trdelník trdelník z pekárny trdelník výborné domácí trdelníky recept na trdelníky trdelník z domácí pekárny domácí trdelník trdelnik v troubě domácí trdelník recept




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty