Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené uzené vepřové oháňky

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 7. 2010 19:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 890 kJ / 452 kcal
Bílkoviny3,99 g
Tuky42,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 810 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy12,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

4. 12. 2017 00:07

Dalibor: vidíte, a u nás je mají pořád, okolo 100/kg :yes:;-)

Dalibor

3. 12. 2017 13:38

Ježíši. Děláte mi chutě, až mi tečou sliny. Ale kde sehnat ty oháňky? Dnes už snad jsou prasátka bez nich.

ka-spel

14. 8. 2013 23:04

isindy: tak to je ovšem prasárna dát si k takové dobrotě gamrihnus.:-((

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 7. 2010 10:10

Tak se mi podařilo ocásky sehnat a včera jsme měli k obědu,ale s kedlubnovým zelím a brambory,bylo to super.:yes:Bylo na tom opravdu tak krásného masa,určitě zase brzo koupím.:-K:-K

yanull yanull

21. 7. 2010 10:21

Ivi, blíží se doba oběda, stačilo by mi to masenko, k němu patička čerstvého chleba a zelenina. :-p;-):yes: +15 :yes:

carlos

21. 7. 2010 10:11

:-O:-O jova, to chci :-O:-O

Suvicka Suvicka

20. 7. 2010 23:30

+12, k tomu neni co dodat. :yes::-p,:-p,:-p:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 7. 2010 23:05

Já bych si to dala třeba s koprovkou, nebo palačinkami, to je fuk!!:-)):-D, jen kdybych to měla na stole!!:-p

michsamant michsamant

20. 7. 2010 21:24

:-p:yes::yes:

maris maris

20. 7. 2010 20:51

Já mám špenát ráda, ale dala bych si s chutí zelíčko:-p:yes:

ivulinka ivulinka

20. 7. 2010 20:44

Ivčo, a tak to já bych si zase dala s tím špenátem, a ják. Vypydá to moc jedle a ty tlapičky z bramb. těsta to vše ještě více umocnují.

isindy isindy

20. 7. 2010 20:43

Colombo, máš mé pochopení - jsou jídla, vůči kterým mám blok a nemůžu ani při nejlepší vůli ;-) ale špenát za 4,50 bych taky nemohla, já jedině sekaný či čerstvý, ty mražené protlaky semletého čehosi ve mě nebudí důvěru :-8...ale čerstvý chleba je správná volba :yes:

Colombo65 Colombo65

20. 7. 2010 20:38

Ne, ne já špenát prostě nepozřu a nepozřu - za mlada jsem ho měl všude kolem - nic levnějšího tenkrát nebylo a platí to do dnešních dní - mražený špenátový protlak Kaufland akce 4,5O,-Kč !!! Já bych to mohl s čerstvým chlebem a dvakrát !!!

pipre pipre

20. 7. 2010 20:33

Ivo, to vypadá na opravdovou dobrotu:yes: Nedivím se, že tvůj manžel funí:-D Určitě spokojeností:-)):yes:+9

isindy isindy

20. 7. 2010 20:25

Jani, je to žr..dlo :-D:-D:-D manžel tu teď funí spíš jak hroch než že by řval jak tygr :-D:-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove ocasky uzene uzené ocásky uzené vepřové ocásky pecene uzene ocasky uzený vepřový ocásek pečený uzený ocásek uzený ocásek uzené vepřové ocásky recepty uzená ohánka uzený ocásek pečený uzený ocásek recept uzené ocásky recept vepřové ocásky uzené recept pecene uzene veprove ocasky uzené ocásky recepty vepřové uzené ocásky pečený uzený vepřový ocásek uzeny vepřovy ocasek recepty vepřové ocásky uzene veprove ocasky recept

Suroviny: ocas vepřový uzený, cibule, slanina, česnek, olej

TopRecepty.cz

Pečené uzené vepřové oháňky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lvmv